otrdiena, 2016. gada 31. maijs

MAZĀS ASTROZIŅAS 30.05.-05.06.

MAZĀS ASTROZIŅAS
30.05.-05.06.

Ir sācies interesants un ļoti aktīvs laiks. Šīs nedēļas sākums ir jautrā ziņneša Merkura un varenā dzīvju pagriezēja Plutona iezīmēts. Līdz trešdienai turiet acis / ausis vaļā. Nāks ziņas un zīmes. Šīs ziņas / zīmes var pagriezt jūsu likteni ļoti interesantā virzienā.

Nedēļas vidus varētu šķist arī saspringts, jo debesjumā nopietni runāsies pati Saule, mīlas dieviete Venēra un lielais strukturētājs Saturns. Viņi radīs enerģiju, kas laba lietu sakārtošanai. Izgaismosies shēmas. Ja jūsu shēmā, piemēram, darbs-mājas-sex-baznīca-sporta klubs-bārs-koris utt. kkas ir par maz vai par daudz, tad jūs to redzēsit / sajutīsit. Ir labs laiks uzlabot savas dzīves shēmas. Apdomājiet, kas jums ir par maz un kas ir par daudz.

Nedēļas beigas jau ir varenā Dvīņu jaunmēneša gaidās. Debesīs savelkas pamatīgi spēki, kas rada ļoti kustīgu un viegli agresīvu enerģiju. Var iet šņabot un kauties, bet var arī enerģiju veltīt aktīvai atpūtai vai kāda interesanta, jauna projekta izstrādei, kuru vērts būtu uzsākt jau jaunnedēļ. Labāk šoreiz iet gaišo ceļu, jo tiešām daudz varēs paveikt. Kaušļiem, savukārt, zobi birs ārā par 25-30% vairāk kā parasti. Lai visiem lustīga un darbīga nedēļa!

Andis
andisgeste@gmail.com