svētdiena, 2016. gada 29. maijs

Melnais mēness Skorpionā


Melnais mēness Skorpionā – jūtīgi atklāts, seksuāls un maģisks laiks



Klāt laiks, kas ir noslēpumiem apvīts un burvestībām pilns – Lilita jeb tā dēvētais Melnais mēness no 21. maija līdz 2017. gada 13. februārim ceļo cauri Skorpiona zīmei. Ja tavā dzīvē ir nesakārtota materiālā sfēra – ienākumu gūšana un tērēšana, iekšējs konflikts saistībā ar – pacietību un iziešanu uz risku, tad šis laiks ļoti dziļi un “bez puķītēm” parādīs - kas ir kas.

Tas ar ko katram no mums ikdienā jārēķinās – šis periods palīdzēs ieraudzīt savu tumšāko pusi, savas dvēseles ēnu plankumiņus primāri saistībā ar naudu un seksu, bet būtībā mūsu patiesās dabas, spēju un talantu neizpaušanā. Tā kā praktiski neviens no mums parasti nav gatavs ieraudzīt sevī ne tik labās rakstura iezīmes, tad iespējams saskarties ar iekšēju konfliktu un neapmierinātību. Paši būsim pārsteigti, ka pēkšņi tik nemaskētā un viegli pamanāmā veidā izpaužas mūsu skaudība, ļaunatminīgums, kaprīzums, nepieņemšana, dusmas un ne tikai.

Šī laika vērtība ir tieši tajā, ka mēs varam ieraudzīt un transformēt šo savu tumšo pusi jeb negatīvo pašizpausmi. Jo, ja to esam ieraudzījuši - mums ir iespēja to apstādināt (piem., neapzinātas un apspiestas dusmas mūsu dzīvi kontrolēs vairāk nekā, ja mēs tās būtu apzinājušies). Ja jau spējam to apstādināt – tas nozīmē, ka šo kvalitāti sevī varam arī izmainīt, to transformējot uz tajā apslēpto gaismu. Jo patiesībā - nav tumsas, ir tikai gaismas neesamība. Tādēļ, ja sevi pavērotu, tad pamanītu, ka aiz skopuma slēpjas dāsnums, aiz dusmām pieņemšana, aiz nepārliecinātības – pārliecība, aiz vājuma – griba un tā ar katru mūsu rakstura iezīmi. Kamēr dzīvojam šeit uz Zemes - viss ir duāls - visam ir savs pretpols.

Tiem, kas vairāk saskaras ar enerģijas plūsmu izjušanu, redzēšanu, vai vienkārši ar dziļu intuīciju apveltītie, var rēķināties – visas maņas saistībā ar neredzamo un netveramo pasauli pastiprināsies pat līdz robežai, ka var likties – ka esat slims vai enerģētiski ietekmēts, kas lielākoties būs iekšējās transformācijas rādītājs. Tāpat šajā laikā būs iespēja noslēgt karmiskas situācijas, attiecības, nokārtot testus, lai no citām dzīvēm atliktos mājas darbus beidzot izpildītu un pilnībā atlaistu.

Cilvēki, kuriem ir tendence uz māņticību, šajā laikā būs īpaši emocionāli, nobijušies un maldīgu priekšstatu pilni, var būt pat masu halucinācijas. Savukārt tie, kuri savā ikdienā ir ieaicinājuši nedaudz maģijas – šis ir jūsu laiks, jo šāda pozīcija palīdz atcerēties arī iepriekšējo dzīvju neapzinātās pieredzes, ļaujot arī ikdienā vairāk izpaust gaišo maģiju, piemēram, tādu kā Simorons (ezotēriska sistēma, kas palīdz radīt brīnumus, saukta arī par jautro maģiju).

Lilitas ietekmi uz mūsu dzīvēm īsumā var iedalīt 3 kategorijās: 

1.    tipa cilvēki saskarsies ar problēmām, kurās vainos visus apkārtējos. Raksturīga nenovēlība, valdības zākāšana, skopums, vēlme pēc varas un citu kontroles. Viņu iedomātā problēma ir citi cilvēki. Viņi skaidri zina, kurš ir vainojams un savu uzmanību vērš uz atriebību vai pat agresiju.

2.    tipa cilvēki saskarsies ar notikumiem un tajā vainos tikai un vienīgi sevi. Galējā variantā tās ir suicīda tieksmes. Ikdienas variantā – sakāpināta sevis žēlošana, čīkstēšana, vainas apziņa, hiperatbildība, neuzticēšanās savām sajūtām. Viņu iedomātā problēma ir viņi paši.

3.    tipa cilvēki saskaroties ar situācijām rīkosies atbilstoši notikumu dabai – nezākās citus un nevainos sevi, bet pieņems zināšanai jaunatklātās savas kvalitātes (arī destruktīvās) un strādās ar sevi. Savukārt jaunā dzīves situācijā sevi izpaudīs atbilstoši savam iekšējam ētikas kodeksam, sirdsapziņai un sajūtām.

Novēlu mums visiem šajā laikā atbilst trešā tipa cilvēkiem un atļaut sev piedzīvot kādu brīnumu!



© Jana Reķe, astropsiholoģe, speciāli dveselesspeks.lv, 2016