trešdiena, 2016. gada 11. maijs

Vēdiskais nedēļas horoskops



Janis Rieznieks



Dienas horoskops 2016 gada 9. maijs

Īpašas norādes: 

Rīta pirmā puse būs tramīga un nervoza, jo būs gan komunikācijas problēmas, gan vienkārši neveiksmīgas sagadīšanās, tādēļ attiecības labāk nerisiniet un esiet iecietīgi atkārtojotr vienu un to pašu "vienkāršo lietu" 3 reizes. Jā tas pats attiecas uz darbiem - būs grūti uzsākt darba nedēļu un vajadzēs 3kāršu spēku lai "saņemtos" aktīvajam darbam. Jau vairāk uz pēcpusdienu "vilciens lēnām" ieskriesies un daudzas lietas biznesa lietās "aizies" un jāsaka ka tieši pēcpusdienas laiks kopumā arī ir ļoti rezultatīvs. Priekšniekiem ļoti rekomendējas pārskatīt savu padoto darbus, jo neuzmanības kļūdas varbūtība ir pārāk liela, bet ja paši priekšnieki ko gatavo, tad arī šajā gadījumā "vēl vienas acīs" nenāktu par skādi.

Tiem kam ir pārrunas vai sanāksmes rēķinieties, ka tās var ieilgt vai nonāksiet pie pilnīgi negaidītiem lēmumiem. 

Ļoti labs laiks "slepeniem" karjeras gājieniem, kas domāti īslaicīgu mērķu sasniegšanai. Bet ja kāds domā pieķert kādu "laulības pārkāpumos", tad ir labākais laiks, taču tiem kam nav ko ķert ir labs laiks realizēt "apslēptākās" seksuālās vēlmes.



Dienas enerģija ir labvēlīga  visa veida jaunām aktivitātēm uzsākumiem un it īpaši tādām lietām, kas nekad iepriekš nav darīts (pilnīga inovācija). Dienas enerģija ir maiga, bikla, viegla, trausla, nepastāvīga, apveltīta ar šarmu, mainīga, neizlēmīga, līdzjūtīga, rotaļīga un ir ļoti labs laiks lai atrastos gleznainās vietās, kā arī pārvākties dzīvot uz māju. Rekomendējas, nodarbotos ar fiziskām nodarbēm dabā; izbaudītu klejošanas dabu, nodarboties ar seksuālām aktivitātēm. Jāņem vērā, ka gan paši gan apkārtējie izskatīsies tādi kā "aizsapņojušies", iemīlējušies. Ideāls laiks meditācijai un saprast savu emociju pirmcēloni, izglītības uzsākšanai, lūgšanu vietas iekārtošanai; garīga un reliģiska satura darbībām; vārda mainīšanai.

Nav ieteicams šodien precēties (uzliks ragus), vai uzskātk procesus, kas prasa stabilitāti, jebkādas smagas un asas aktivitātes; konfrontācijas;   



Enerģiju pārvalda: Mrigashira nakshatra

Dienas rezultatīvākais laiks:  12:30 līdz 15:35



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Saule atrodas Meshā jeb Auna zīmē, kas nozīmē, ka viņa Jūtas vislabāk un tur viņa atradīsies līdz 15 maijam.





Dienas horoskops 2016 gada 10. maijs

Īpašas norādes: 

Interesanta, spēcīga un arī neprognozējama diena, kad daudzas lietas izrādīsies savādākas nekā sākumā domāts. Īpaši labs laiks sarežģītām un smagām lietām, kas netika iepriekš novestas līdz galam, bet tagad Jūs dzīve "piespiež" visu sakārtot, nu un tad neaplieciet vēlreiz lai nav pa vēlu. Pie jauniem projektiem neiesaku ķerties klāt lai nav viss jāpārdara.

Attiecību fronē arī īpaši aktīvs laiks, kad daudziem "uzpeldēs" lietas ārā ko kāds vēlējās slēpt. Šis laiks būs īpaši piesātināts vai nu ar lielu ilūziju radīšanu vai arī ar lielu ilūziju "iznīcināšanu" - garlaicīgi nebūs. Daudziem būs atklāsmes - likās, ka partneris ir "viens",, bet izrādījās pavisam pavisam savādāks.

Guru jeb Jupīters pēc ilga laika "iztaisnojās" , kas nozīmē, ka daudzas lietas nāks gaismā gan biznesa vidē, gan attiecībās ar bērniem, gan romantiskajā mīlestības frontē, gan veselības jautājumos, gan dokumentu nepilnībās. Slepeno vienošanos laiks ir beidzies un daudzi nāks gaismā vai slepenie plāni veiksmīgi tiks realizēti.





Dienas enerģija ir labvēlīga darīt visus nepatīkamos darbus, jo rezultāts būs savādāks nekā domājat un plānojiet (diena, kad viss ir savādāk). Ar sasniegto rezultātu vienalga nebūsiet apmierināts. Lielākā daļa lietu ko uzsāksiet novedīs tranformācijas (pie citas situācijas nekā ir šobrīd), pie asarām (vai nu prieka vai bēdu) vai pie pēkšņam atziņām par to dzīves ceļu, kuru ejiet. Šis laiks atbrīvo cilvēku no pagātnes caur vētrainiem notikumiem un izmaiņām, liek nonākt pie jaunām lietām un atklāj ko daudz vērtīgāku un ir ļoti labi ir smagi strādāt, jo rezultāts nāks tikai caur smagu darbu. Dienas enerģija virza uz spēju sasniegt vēlamo mērķi un katra mērķa sasniegšānā ir lietas ko mēs negribam darīt, tad tagad ir laiks to darīt necerot uz konkrētu rezultātu, bet virzoties uz mērķi. Vēl viens dienas simbols ir dimants un tā kā dimants ir cietākais akmens, tā viņu slīpē ar citu dimantu, kas nozīmē, ka dzīve jums karma "piespēlēs" līdzvērtīgu "skolotāju", kas palīdzēs jums noslīpēt Jums savu raksturu - caur vētrainām izmaiņām, nonāksiet pie jaunām lietām, atklājot ko daudz vērtīgāku. Kad visi notikumi beigsies atcerieties - dimants apzīmē asu, cietu raksturojumu, ar kuru var griezt jebkuru materiālu. Dienas enerģijas uzdevums un galvenais jautājums ir sasniegt vēlamo mērķi ar gribasspēja spējām pielikt pūles un koncentrēt enerģiju.

Ļoti labs laiks palīdzēt cilvēkiem, kas ir vājāki par tevi; veikt agresīvas darbības; veikt ierobežojošas darbības attiecībā uz citiem, kas ir "iekāpuši" tavā "komforta zonā"; darbības ar uguni; novērst problēmu cēloni; aktivitātes, kas ir saistītas ar ķīmiskām un toksiskām vielām; vecu ēku nojaukšana, novecojušo ieradumu atmešana, vecu lietu izmešana; dažādu uzskatu, viedokļu un pamatvērtību konfrontēšana (pamatojoties uz pētījumumiem savā sfērā).

Nerekomendējas labām lietām un precēties (daudz šķēršļu), ceļojumiem, cieņas un apbalvojumu saņemšanai vai došanai; reliģiskām ceremonijām.    



Enerģiju pārvalda: Arudra nakshatra

Dienas rezultatīvākais laiks:  12:30 līdz 15:35



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Guru jeb Jupīters pēc ilga laika "iztaisnojās" , kas nozīmē, ka daudzas lietas nāks gaismā gan biznesa vidē gan attiecībās ar bērniem gan romantiskajā mīlestības frontē.

2) Saule atrodas Meshā jeb Auna zīmē, kas nozīmē, ka viņa Jūtas vislabāk un tur viņa atradīsies līdz 15 maijam.





Dienas horoskops 2016 gada 11. maijs

Īpašas norādes: 

Aktīva, interesanta, visa veida notikumiem bagāta un rezultatīva diena, kad mums liks kārtot eksāmenus attiecībā uz savu "Ego" un terminiem "Es" un "Mans"...
Tas nozīmēs ja vieniem tā būs diena kad "Es" būs pārāk liels izjaucot iepreiekš izveidoto, bet citiem "Es" nebūs nekāds un būs kārtējais eksāmens "neļaut sev kāpt uz galvas", jo kā vienmēr - ti cik ļausi tik arī uzkāps un par neatvainosies (
neviens tak neatvainojas paklājam)...

Vakara pusē rekomendējas vairāk lietot ūdeni un atrasties ūdens tuvumā (ceru, ka līs lietus), jo tieši ūdens tuvums ienesīs mieru "pārkarsušajā abziņā" un neitralizēs sliktās emocijas, kas sakrājušas pēdējo mēnešu laikā.

Strīdi (viedokļu apmaiņa) par bērnu "audzināšanu"  būs aktīvāki kā parasti un visdrīzākais atkal strīdēsities par "vecajām lietām" vai arī bērni savā uzvedībā kāps atkal un atkal uz tiem "vecajiem grābekļiem", tādēļ pacietību, pacietību un vēlreiz pacietību.

Televizora skatīšanās vietā rekomendējas pārlasīt kādu jau sen lasītu grāmatu.



Dienas enerģija ir labvēlīga darīt visu kas saistīts ar jaunu lietu uzsākšanas, kad kaut kas ir ticis iznīcināsts vai nojaukts (atjaunošana). Būs milzīgs kustīgums un virzība uz priekšu (kā bulta) ar visa veida kustības (ceļošana), virzībām uz neierobežotību un neizmērojamību  jo īpaši tām, kas beidzas savā sākotnējā vietā (cikliska kustība). Šīs dienas aktivitātes izceļas ar to ka uzsāktās darbības "atgriežas" (kā bumerangs) pēc misijas izpildes (trāpīšanas mērķī). Enerģiju raksturo kā neierobežotu, neizmērojamu un spēju iegūt vai atgūt mērķus vai objektus norādot uz norāda uz atjaunošanos, reģenerāciju un bezgalīgu sākotni, kā pirmos gaismas starus pēc vētras,kas norāda uz atjaunošanos un harmonisku stāvokli (miers pēc vētras). Ļoti labi ir veikt visa veida pozitīvas darbības, ieņemt bērnus, nodarboties ar finansēm, (bet nerekomendējas aizņemties un aizdot naudu); nodarboties ar nekustamajiem īpašumiem; iet pie arhitekta lai uzsāktu savas idejas realizāciju; māju un automašīnu iegāde; darbu uzsākšana kādā ēkā; risināt juridiskus jautājumus, ceļot, atrasties pie ūdens; dziednieciskas un ārstnieciskas darbības; projektu uzsākšanu no jauna; attiecību atjaunošanu; visas lauksaimnieciskās un dārzkopības aktivitātes; visu, kas prasa izdomu, izpēti, sistēmisku pieeju un iztēli; mācību uzsākšana; aktivizēt un uzlabot attiecības ar bērniem; filantropiska rīcība; izglītošanās procedūras; garīga rakstura darbības – gavēšana, meditācija, pašrefleksija, altāru ierīkošana; vienkāršu dzīves prieku baudīšana.

Dienas simbols - bultas, kas atgriežas pēc misijas izpildes, tās norāda uz atjaunošanos un reģenerāciju (DNS spirāle).

Nelabvēlīga naudas aizņemšanās vai aizdošana un tiesvedības, kas prasa konfliktus un uzbrukumus, kā arī laulības (šausiet bultas viens otra virsienā, lai attīstītu viens otru).    



Enerģiju pārvalda: Purnavasu nakshatra

Dienas rezultatīvākais laiks:  7:00 līdz 9:20

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Guru jeb Jupīters pēc ilga laika "iztaisnojās" , kas nozīmē, ka daudzas lietas nāks gaismā gan biznesa vidē gan attiecībās ar bērniem gan romantiskajā mīlestības frontē.

2) Saule atrodas Meshā jeb Auna zīmē, kas nozīmē, ka viņa Jūtas vislabāk un tur viņa atradīsies līdz 15 maijam.





Dienas horoskops 2016 gada 12. maijs

Īpašas norādes: 

Pietiekami laba nosvērta diena, jad plānus dzīvē jārealizē tos, kas bija sagatvoti bez steigas, izsvērti un ar atbilsošu finansējumu un jā tas nozīmē ja spontānas aktivitātes nebūs visai sekmīgas. 

Par laimi sievietēm šodien būs "laimīgāka" un stabilāka diena, bet ļoti iespējams, tas būs arī apēsto saldumu iespaids, kas padarīs viņu smaidus plašākus. Jā tas pats arī nozīmē, ka sievietēm vajadzēs vairāk "mīlestības" un viņas to arī pieprasīs ierastajā amanierē:
- Gribēs parunāt;

- Kļūs paŗāk emocionālas, tādā veidā pieprasot "uzmanību"

- "Čīkstēs" par savu ārieni pieprasot pareizos komplimentus

- utt... (variantu daudz) 

Biznesā aktīvāki būs "neformalie" līderi, tādēļ arī labs laiks mazām "darbinieku" rotācijām un protams ja var kādu darbā paslavēt, tad viennozīmi rekomendējas to darīt (ne vienmēr jāmaksā prēmijas). Ļoti labs laiks lai "ieraktos darbos".



Dienas enerģija  ir labvēlīgi dpiemīt enerģija, kas ir saistīta ar nepārtrauktu kustību, pārmaiņām, neierobežotu izplešanos, izkaisīšanu, cilvēku masām un darbam ar tām; mierīgai spēka demonstrēšanai (diplomātijai), morāles demonstrēšanai, ētikas normām un to ievērošanai (arī demonstrēšanai), godīgumam, asināt prāta atjautību, mērenību, savaldību, inteliģenci, gudrību, lojalitātes izrādīšanu, kalpošana bez ego dominances, visa veida mācīšanos – materiālo, filozofisko un garīgo.

Labi ir visa veida aktīvām darbībām (apdomātas darbības), nemierīgumam, veiklībai un nepieciešamībai adaptēties pie situācijas, rast kompromisus; tiekties uz patstāvību un iekšējo spēku; vienkāršot lietas līdz pirmavotam (pamatfunkcijai).

Sievietēm ir ļoti labi attīstīt savu sievišķību ģimenē un spējā nodrošināt visiem miera un nesatricināmības sajūtu, bet vīriešiem ideāls laiks izbaudīt sievietes sniegto mieru un baudīt viņas gatavotos ēdienus.

Nerekomendējas ceļošana, atpūsties, konflikti, stabilām aktivitātēm, veikt aktīvu naudas tērēšanu jo diena atbalsta naudas saglabāšanu.   



Enerģiju pārvalda: Pushya nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks:  9:20 līdz 15:29

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Saule atrodas Meshā jeb Auna zīmē, kas nozīmē, ka viņa Jūtas vislabāk un tur viņa atradīsies līdz 15 maijam.





Dienas horoskops 2016 gada 13. maijs

Īpašas norādes: 

Piektdiena un 13 datums...
Lielākoties es šadiem datumiem lielu uzmanību nepievēršu, bet šoreiz izskatās ka vajadzēs un daudziem rekomendēšu NEKO lielu un svarīgu nerisināt, kā arī NEKO jaunu neuzsākt. 
no astroloģiskā viedokļa tas nozīmē, ka Shukra (Venēra) ar Budhu (Merkūriju) atrodas viena grāda robežās un veido tā saucamo Graha-Yuddha jeb "planētu karu" un šī kombinācija notiek Bharani Nakshatrā, kas simbolizē sieviešu dzimumorgānu un šo nakšatro pārvalada psiholoģijas un nāves dievs Jama. Tādēļ kad notiek šādas kombinācijas NEKAS labs attiecībās, ģimenes uzņēmumos un bērnu jautājumos nav un nevar būt sagaidāms... Tās nozīmē ka pārbaudījumi būs, bet uz viņiem jācenšas reaģēt pēc iespējas mierīgāk (cik nu tas ir iespējams). 

Pēc 16:00 mēnes ieies Gandanta grādos, kas īr īpaša pozīcija, kas liks risināt "ĻOTI" rezeržģītu un samezglotu situāciju.

Šāda situācija viennozīmīga nav laba finašu darījumiem.

Atceramies: Ģimenes strīdos ir kā rokkoncertos - sākas ar jaunām dziesmām, bet vienmēr beidz ar senajiem "labajiem" hītiem ;)



Dienas enerģija ir labvēlīga visam, kas ir saistīts ar medicīnu un ārstniecības līdzekļiem; agresīvām darbībām - iesūdzēt tiesā, rīkoties ar uguni, veikt stratēģisku uzbrukumu, iesaistīties sacensībās; atbrīvoties no liekā un nevajadzīgā (kā čūska nomaina veco ādu), šķirties, pārtaukt biznea attiecības; strādāt ar indi un ķīmiskiem Dienas enerģija ir labvēlīga visam, kas ir saistīts ar statusu, svinībām, tusiņiem, kāzām (ne parakstīt dokumentus bet svinēt), demonstrēt sevi, tasiīt kādu "karjeras manevru", radīt par sevi kādu ilūziju - taisīt PR akcijas, reklamēties kā filantrops (priekš plašām tautas masām), iegūt statusu caur materiālās pasaules aktivitātēm; publiskas skates un izstādes; balvu piešķiršanas ceremonijas; akcentēt pagātnes ieguldījumus; . Viss kas saistīts ar senčiem (no vecākiem un senčiem mantotie sasniegumi); statusa iegūšanu un fiksēšanu - Tronis (karaliskumus, dižciltība, status, gods); vēsturiskas studijas un pētniecība; senu zināšanu sistematizācija; strīdu un konfliktu risināšana; augstākstāvošu personu labvēlības izmantošana. Kad nosakam statusu mēs nosakam sevis pareizu atrašanos vietā un telpā (tāpat kā GPS) jeb identitātes apziņa –kas mēs esam un kurp dodamies. Lai mēs kur dotos mums jāzin kur mēs esam, tādēļ tās ilūzijas, kas traucē mums saprast kur mēs esam patiesībā tiks iznīcinātas.

Kad astroloģijā tiek minēta frāze par senčiem, tad tas ir arī sāsaprot kā tiešs attiecinājums uz mums pašiem šajā brīdī, jo mēs ar savu DNS kodu esam daļa no senčiem. Tādēļ, šajā brīdī mums ir labi saprast un pateicīgiem par visu kas mums ir...

Nerekomendējas naudas aizdošanai; ikdienišķām, parastām vai verdziskām darbībām; nelabvēlīga nākotnes plānošanai un futūristiskiem pētījumiem; darbībām ar jaunajām tehnoloģijām, bet labi tur, kur viss jaunais ir labi aizmirsts vecais.    



Enerģiju pārvalda: Ashlesha nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks:  Nav labvēlīga laika

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Shukra (Venēra) ar Budhu (Merkūriju) atrodas viena grāda robežās un veido tā saucamo Graha-Yuddha jeb "planētu karu" un šī kombinācija notiek Bharani Nakshatrā, kas simbolizē sieviešu dzimumorgānu un to pārvalada Psiholoģijas un nāves dievs Jama.

2) Pēc 16:00 mēnes ieies Gandanta grādos, kas īr īpaša pozīcija, kas liks risināt "ĻOTI" rezeržģītu un samezglotu situāciju.

3) Saule atrodas Meshā jeb Auna zīmē, kas nozīmē, ka viņa Jūtas vislabāk un tur viņa atradīsies līdz 15 maijam.





Dienas horoskops 2016 gada 14. maijs

Īpašas norādes: 

Piektdienas sekas būs vēl jūtamas visu dienas pirmo pusi, tādēļ pārāk nesapriecājamies. 

Tie, kas šodien ir izlēmuši iepirkties jāņem vērā, ka pastāv ĻOTI spēcīgs risks pārmaksāt par visu ko iegādāsies un īpaši par dizaina drbēm, dārglietām un elektrotehniku, tādēļ ja vari - pagaidi mazliet labākus laikus. Labs laiks meditācijai, relaksācijai, visu lietu izzināšanai un izbaudīšanai, bet atceramies par pārmērībām. Protams lielajā aptpūtas daudzumā daudzi gribēs paniekoties arī ar alkoholu, bet atceramies, ka KATEGORISKI ir aizliegts braukt iereibušiem ar auto, jo šodien tas ir nāvīgi bīstami (īpaši tos, kurus liktenis jau bija brīdinājis)...

Jā, Saule atrodas Meshā jeb Auna zīmē, kas nozīmē, ka viņa Jūtas vislabāk , bet patreiz viņa atrodas pēdējā grāda robežās un nekādas lielas aktivitātes neplānojas. Ļoti jābūt uzmanīgiem sauļošanās procesā (arī problēmas ar ūdeni irganismā).



Dienas enerģija ir labvēlīga visam, kas ir saistīts ar medicīnu un ārstniecības līdzekļiem; agresīvām darbībām - iesūdzēt tiesā, rīkoties ar uguni, veikt stratēģisku uzbrukumu, iesaistīties sacensībās; atbrīvoties no liekā un nevajadzīgā (kā čūska nomaina veco ādu), šķirties, pārtaukt biznea attiecības; strādāt ar indi un ķīmiskiem Dienas enerģija ir labvēlīga visam, kas ir saistīts ar statusu, svinībām, tusiņiem, kāzām (ne parakstīt dokumentus bet svinēt), demonstrēt sevi, tasiīt kādu "karjeras manevru", radīt par sevi kādu ilūziju - taisīt PR akcijas, reklamēties kā filantrops (priekš plašām tautas masām), iegūt statusu caur materiālās pasaules aktivitātēm; publiskas skates un izstādes; balvu piešķiršanas ceremonijas; akcentēt pagātnes ieguldījumus; . Viss kas saistīts ar senčiem (no vecākiem un senčiem mantotie sasniegumi); statusa iegūšanu un fiksēšanu - Tronis (karaliskumus, dižciltība, status, gods); vēsturiskas studijas un pētniecība; senu zināšanu sistematizācija; strīdu un konfliktu risināšana; augstākstāvošu personu labvēlības izmantošana. Kad nosakam statusu mēs nosakam sevis pareizu atrašanos vietā un telpā (tāpat kā GPS) jeb identitātes apziņa –kas mēs esam un kurp dodamies. Lai mēs kur dotos mums jāzin kur mēs esam, tādēļ tās ilūzijas, kas traucē mums saprast kur mēs esam patiesībā tiks iznīcinātas.

Kad astroloģijā tiek minēta frāze par senčiem, tad tas ir arī sāsaprot kā tiešs attiecinājums uz mums pašiem šajā brīdī, jo mēs ar savu DNS kodu esam daļa no senčiem. Tādēļ, šajā brīdī mums ir labi saprast un pateicīgiem par visu kas mums ir...

Nerekomendējas naudas aizdošanai; ikdienišķām, parastām vai verdziskām darbībām; nelabvēlīga nākotnes plānošanai un futūristiskiem pētījumiem; darbībām ar jaunajām tehnoloģijām, bet labi tur, kur viss jaunais ir labi aizmirsts vecais.    



Enerģiju pārvalda: Magha nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks:  Nav labvēlīga laika

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Shukra (Venēra) ar Budhu (Merkūriju) atrodas viena grāda robežās un veido tā saucamo Graha-Yuddha jeb "planētu karu" un šī kombinācija notiek Bharani Nakshatrā, kas simbolizē sieviešu dzimumorgānu un to pārvalada Psiholoģijas un nāves dievs Jama.

2) Saule atrodas Meshā jeb Auna zīmē, kas nozīmē, ka viņa Jūtas vislabāk , bet patreiz viņa atrodas pēdējā grāda robežās un nekādas lielas aktivitātes neplānojas. Ļoti jābūt uzmanīgiem sauļošanās procesā.





Dienas horoskops 2016 gada 15. maijs

Īpašas norādes: 

Tie kas daudz strādā, tiem arī ir labi jāatpūšas, tādēļ šīs dienas lielākais uzdevums - ATPŪTA.

Ja brīvdienās ir jātīra māja, jāmazgā veļa un logi, jāpļauj mauriņš utt, tad šoreiz labāk visu bija sadarīt sestdienā, lai atpūtas proc esam netraucētu pat domas ka kaut kas jādara...
Ja kāds uztaisītu masāžu - ideāli...
Ja būs brīvdienu sex - ideāli...
Ja būs brīvdienu grāmata ko palasīt un padzert aukstu "Virgin Mohito" - ideāli...

Tātad - Katrs atpūšas pēc iespējas labāk un vairāk...



Dienas enerģija ir labvēliga  dažādu savienību veidošanai un sadarbībai ar augstākstāvošām personām (atbildības vertikāles noteikšana) - laulībām; sevis un partnera saprašanai un pieņemšanai (saprast kas tu esi un ko tu dod attiecībās kā arī kā tu koncentrējies uz partnera doto); seksuālām aktivitātēm; komunikācijai ar bērniem; lēniem taisnīgiem lēmumiem. Labvēlīgs laiks dažādiem iesākumiem ar ilgstošu darbību, piemēram organizācijām, biedrībām utt. Aktuālas būs tādas lietā kā iepazīšanās, pavedināšana, baudas gūšana un situācijas izmantošana, mīlestība, gultas prieki, atpūta, relaksācija, visu kas ir saistīta ar skaistumu un sevis izrādīšanu sabiedrībai,  izbaudīšanu, seksuālo kaisli un laulības laimi,  bērniem, sarunām par mākslu vai skaitām lietām utt. Atpūta un atslābināšanās ir laba tāda, kas dod impulsu jaunām radošām aktivitātēm (pēcpusdienas atpūtai un laiskošanai). Ļoti labi visa veida jaunām un inovatīvām darbībām; uzsākt izglītojojošus procesus; veidot nākotnes stratēģijas un plānus (pilnīga inovācija); pirkt neklustamos īpašumus, uzsākt celtniecību; veikt aktīvu komunikāciju ar līdzcilvēkiem, aizstāvēt vājākos (ļoti izteikts taisnīgums un aizbildniecības sajūtas). Labi arī īpašumu iegādei un ienākšanai jaunā mājā; svinīgajām ceremonijām; zvērestu un solījumu došanai; rituāliem; jaunu apģērbu un rotaslietu valkāšanai; žēlsirdībai; karjeras maiņām; tēvišķīgām darbībām; diplomātiskām un taktiskām darbībām.
Dienas enerģija ir koncentrēta  - radīšanā un atjaunošanā.

Nerekomendējas saslimt, tādēļ jādara visi preventīvie darbi (saslimšana būs saistīta ar vilšanos attiecībās)..    



Enerģiju pārvalda: Poorva Phalguni nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks:  Nav labvēlīga laika

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Shukra (Venēra) ar Budhu (Merkūriju) atrodas viena grāda robežās un veido tā saucamo Graha-Yuddha jeb "planētu karu" un šī kombinācija notiek Bharani Nakshatrā, kas simbolizē sieviešu dzimumorgānu un to pārvalada Psiholoģijas un nāves dievs Jama.

2) Saule atrodas Vrishabhā (Vērsī) un ir pirmā grāda robežās.