pirmdiena, 2016. gada 30. maijs

Dzīvojam Skorpiona zīmes piesātinātā laikā



Dzīvojam Skorpiona zīmes piesātinātā laikā! Palasi par zīmi - sapratīsi laiku! https://t.co/yaHFYYlcd9

Skorpions

Temperaments: flegmatisks, sajaukts ar holērisko.

Pozitīvās rakstura īpašības: aktīva un dinamiska darbošanās, visur un visā redzams lepnums un cienīgums, diženums un pašpārliecinātība, laba paškontrole un pašsavaldīšanās, apdomīgums un izlēmība, saimnieciskums un taupīgums. Bagāta fantāzija un dzīva, spilgta iztēle. Potenciāla griba. Gara vieglums, dvēseles smalkums un nojauta. Dziļas un vieglas uztveres spējas, stipra uzņēmība un laba izpratne. Dzīves mērķis tiek sasniegts, pateicoties iedzimtajam talantam un spējām, lielai neatlaidībai, izturībai un pacietībai.

Negatīvās rakstura iezīmes: viegli uzbudināms, kaprīzs, ar patvaļīgu rīcību, paštaisns, sarkastisks, pret citiem izturas kritiski. Viltība, divkosība un diplomātiskums, spēja apmānīt un krāpt, rupjība un nekaunība, sevī noslēdzies un atriebīgs, bieži neapvaldīta kaisle un kaitnieciski izteikta seksualitāte.

Profesionālās darbības sfēras: labs organizators, vadītājs, administrators. Iespēs strādāt bruņotajos spēkos, policijā, ceļu policijas operatīvajās grupās, kriminālizmeklēšanā, detektīvu birojā. Īstens Šerloks Holmss. Liela vērība− zinātnei un tehnikai, fizikai un ķīmijai, medicīnai, īpaši ķirurģijai un stomatoloģijai, rentgenoloģijai un fitoterapijai, visiem tautas medicīnas virzieniem, zooloģijai un botānikai, filozofijai un filoloģijai, sadzīves un auto, moto tehnikai. Skorpionu var atrast redakcijā un izdevniecībā, apbedīšanas birojā. Skārdnieks, gravieris un stiklinieks, miesnieks un ādas apstrādes meistars. Kas tā par finanšu iestādi bez Skorpiona?! Saista arī zinātniski pētnieciskais darbs.

Dzīvesstils: Skorpions ir stipras gribas, enerģisks, ar izteiktām zināšanu alkām. Viņu piesaista mistika, okultisms, slepenība. Ir manāma nosliece uz sapņainību, iegrimšanu domās. Liela dzīvnieku un dabas, visa skaistā un greznā, mākslas pasaules, mūzikas un literatūras cienīšana. Radošai dzirkstij un radošam darbam nepieciešams miers un harmonija, mierīga vide un klusums − savs specifiskais mikroklimats.
Pirmais iespaids par cilvēkiem − dziļas simpātijas vai antipātijas. Būdami pārliecināti par savu taisnību, neielaidīsies kompromisā, nepadosies un nepiekāpsies citiem. Uzbudinājumā un dusmās var izdarīt pat noziegumu, nonākt līdz vardarbībai un piespiešanai. Skorpions vairāk ir dzīves praktiķis un pragmatiķis nekā ideālists un romantiķis, kaut arī patīk pasapņot un pafantazēt. Vienlaikus ir konservatīvs un progresīvs. Lielai Skorpionu daļai patīk vienatne, vientulība, noslēgtība. Lielisks novērotājs.


Saskarsme ar Skorpionu: vienmēr jāpatur prātā viņa agresīvā uzvedības un nepiekāpšanās maniere. Bet tas nenozīmē, ka jāizturas pārāk lēnprātīgi un mīkstčaulīgi. Patīk uzdot toni un risināt sarunu vai pārrunas, bet sarunu biedram jābūt tikai labam klausītājam un sarunas vadītājam. Skorpionam ir ne tikai stingrs raksturs, bet arī laba atmiņa, tādēļ nepieciešams izvairīties no atkārtošanās. Tāpat par katru cenu jācenšas saglabāt mieru un savaldīšanos.

Attiecības: Skorpiona mīlestība − tas nav ne kārums, ne izklaide, tā ir pašattīrīšanās − elle un paradīze vienlaikus.

Vīrietim tīk, ka sieva nonāk pilnīgā, personīgāviņa valdījumā. Skorpiona melu detektors visu nosaka momentā − mirklī atklājot jebkuru krāpšanu, jebkuru mānīšanos jau pašā iedīglī. Skorpions − tas ir mūsdienu Otello. Jebkuri neatļauti partnerespaņēmieni tiek bargi sodīti. Otram tipāžam dzīve ir ar dubultu dibenu un daudziem slepeniem nodalījumiem, par kuru esamību neviens nezina un pat nenojauš. Toties viņam ir vesels arhīvs par citiem! Dvēseles dziļumos viņam kā pagrabā noslēptas kaislības un tieksmes.

Sieviete Skorpions ir apvīta ar slepenības oreolu. Ārējā pievilcība un valdzinošais spēks ievilina un sagūsta. Viņa ir seksuāli ļoti apdāvināta. Dzīves cīņās viņa nekad nekapitulē, bet darba frontē vienmēr ir līdzās vīriešiem, un nav arī nekāds izņēmums, ka tieši uz viņas pleciem gulstas ģimenes uzturēšana un nodrošināšana. Sirdslietās viņa padomu nevienam neprasa, ar saviem uzskatiem, domām, pārliecību un pasaules uzskatu ne ar vienu nedalās. Izvēloties partneri, viņā nostrādā tālo senču spēcīgais instinkts: vajadzīgs spēcīgs, stingrs un uzticams partneris, uz kuru var paļauties.
Mīlestība un kaislība, atrodoties vienlaikus dvēseles un prāta varā, vienmēr tiek pārbaudīta un izmēģināta, izvēlēta un izmeklēta, salīdzināta ar visiem apstākļiem. Izšķirami divi tipi. Pirmais −liktenīgā sieviete, koķeta, jutekliska un ziņkārīga. Vīrietim ļoti bīstams tips: savus pielūdzējus izputina un pat raisa domas par pašnāvību. Kaislības posta arī pašu. Otrais tips− ļoti noslēgta un noslēpumaina sieviete, kas visu dzīvi pavada zem maskas. Partneru meklējumos ir ļoti izvēlīga un nicīga, meklē tik ilgi, kamēr atradīs tādu, kas atbilstu visām viņas dvēseles, gara un miesas prasībām. Vīrietim jābūt oriģinālam un neparastam, jāapvieno sevī cēlās viduslaiku bruņinieka un mūsdienu džentlmeņa iezīmes. Bieži palīdz vīram veidot karjeru.


Rūpes par sevi: īpaši labvēlīgi pabūt vienatnē, sevišķi pie ūdens. Šim nolūkam derēs arī vanna. Saudzējama mugura, silti jāģērbjas. Skorpiona spēja atjaunot un reģenerēt spēkus pēc jebkuras ekstremālas situācijas ir apbrīnas vērta. Parasti izdodas iztikt bez ārstēšanās –ja vien laiku pa laikam ļauj savam organismam atpūsties. Atveseļošanās periodā nepieciešams pilnībā atteikties no kafijas, melnās tējas un spirtotiem dzērieniem. Pamata profilakse Skorpionam ir mērenība itin visā − ēdienā, dzērienos, seksā.

Organisma un ķermeņa vājās vietas: vēdera lejasdaļa, cirkšņu apvidus un dzimumorgānu sistēma. Izvadorgāni un iekšējā sekrēcija. Urīnpūslis un nieru bļodiņas. Žultspūslis un venozā sistēma.
Krāsa: (okultā) spilgti sarkana un melna.
Metāls: dzelzs un bronza.
Flora: kļava, vērmele, virši, kazenājs, pupiņas, pipari, sinepes, ingvers, ķirbis, visi indīgie augi ar asu, rūgtu garšu un kodīgu smaržu.
Fauna: tīģeris, vilks, savvaļas kuilis, suns, zirgs, mūlis, dzenis, skorpions, zirneklis, indīgās čūskas.
Sentences
Dzīvei vajag nervu.
Nevajag teikt to, kas jau tāpat ir zināms.

Aprakstā izmantoti S. Vronska darbi.