piektdiena, 2016. gada 27. maijs

ĒTERISKO EĻĻU SPĒKS PĀRMAIŅU LAIKMETĀ - nodarbība TOMASA FON ROTENBURGA (Vācija) vadībā


ĒTERISKO EĻĻU SPĒKS PĀRMAIŅU LAIKMETĀ



Praktiska nodarbība TOMASA FON ROTENBURGA (Vācija) vadībā
2016. gada 17.-18. jūnijā plkst. 9:00–19:00

Šobrīd pasaulē notiek lielas pārmaiņas, taču vēl lielākas ir tās, kas notiek mūsos pašos, – gan katram atsevišķi, gan visiem kopā. Tās skar mūs visus. Mēs atgūstam zaudētās senās zināšanas par to, kā panākt iekšējo stabilitāti. Tikai tad, kad pavisam apzināti un no jauna ļaujamies dabas spēkam, dzīve var mūs atkal nest. Šajā jaunrades procesā īpaši noderīgas ir augu ēteriskās eļļas. Tās iepazīsim dažādos veidos, ļaujot tām mūsos darboties, un tādā veidā izzinot tuvāk gan šīs ēteriskās eļļas, gan sevi.

Augu ēteriskās eļļas ir enerģētiskas substances un dzīvas būtnes. Stāvot uz garīgās pasaules sliekšņa, tās ir kā mediatori starp cilvēku un dievišķajiem dzīvības principiem, ko tās nes sevī. Katra ēteriskā eļļa sevī iemieso kādu augstāko dzīves principu. Smaržojot ēterisko eļļu, cilvēks savienojas ar šo augstāko principu, kļūstot par trauku, kurš uzņem  ēteriskās eļļas būtni. Cilvēka reakcija uz ēteriskās eļļas smaržu (patīk vai nepatīk) parāda viņa attieksmi pret šo ēteriskās eļļas principu. Jo nepatīkamāka cilvēkam šķiet ēteriskās eļļas smarža, jo lielākas sāpes (gan apzinātas, gan neapzinātas), ir bijušas saistībā ar šo ēteriskās eļļas principu. Ja smarža patīk, tad cilvēks ir atvērts principam. Vērojot un analizējot savu reakciju uz ēteriskās eļļas smaržu, mēs iepazīstam sevi.

Ēteriskās eļļas ierosina dziļus procesus cilvēka apziņā, zemapziņā un psihē un dod iespēju sajust to dziedniecisko spēku. Jo dziļākas un personīgākas attiecības ar ēterisko eļļu tiek izveidotas un jo pamatīgāk mēs to iepazīstam, jo spēcīgāk tā iedarbojas dziedināšanas gaitā. Darbs ar ēteriskajām eļļām, no vienas puses, balstās uz ciešu attiecību veidošanu ar ēterisko eļļu būtnēm, no otras puses – uz zināšanām par to pielietošanas formām un iedarbības aspektiem. Atbilstoši cilvēka slimību cēloņiem – fiziskajiem, emocionālajiem, dvēseliskajiem vai garīgajiem – ēteriskās eļļas iespējams pielietot dziedināšanā.

Šis būs intensīvs un dzīvīgs darbs grupā, lai pēc iespējas dziļāk iepazītu ēterisko eļļu substances un meditējot atklātu savu atvērtību ēterisko eļļu būtnēm, kā arī gūtu atklāsmes par sevi.

TOMASS FON ROTENBURGS praktizē naturopātiju kopš 1993. gada. Sākotnēji viņš darbojās Berlīnē, bet šobrīd – Slovēnijā. Tomass regulāri vada starptautiskus seminārus Kanādā, Vācijā, Slovēnijā un Latvijā. Vairāk informācijas par Tomasu www.thomas-von-rottenburg.de

Nodarbība notiek divas pilnas dienas (ar kafijas/tējas pauzēm un pusdienlaika pārtraukumu), bet var apmeklēt arī tikai vienu dienu.

DALĪBAS MAKSA: 120.00 EUR (viena diena 60.00 EUR).

PIETEIKŠANĀS UN INFORMĀCIJA:
Rigonda rigonda22@inbox.lv (2943 4031) vai zvaigznuplava@gmail.com (2928 7654).
Pieteikšanās līdz 13. jūnijam!

Nodarbība notiks vācu valodā ar tulkojumu latviešu valodā.


NORISES VIETA: nodarbību centrs ZVAIGŽŅU PĻAVA, Kr.Valdemāra ielā 34–4, Rīgā
(ieeja atrodas padziļinājumā starp picēriju un veikalu; domofonam spied pogu 4 un pēc tam kāp 3.stāvā).


Lūgums līdzi ņemt maiņas apavus vai zeķes.



Nodarbību centrs ZVAIGŽŅU PĻAVA Kr.Valdemāra ielā 34-4, Rīgā aicina apmeklēt dažādu veidu nodarbības un speciālistu konsultācijas. Jaunākajām ziņām vari sekot Facebook lapā www.facebook.com/zvaigznuplava