piektdiena, 2016. gada 20. maijs

19.maijs-31.maijs – 2016 - Maiju kalendārs, colkins - Viļņa apraksts - vilnis_A_ Chikchan–Chuwen–Kaban


1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš



7

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.










Austrumu vilnis

Chikchan – Chuwen – Kaban

19.maijs – 31.maijs   2016





19.maijs
Chikchan 1
20.maijs
Kimi 2
21.maijs
Manik 3
22.maijs
Lamat 4
23.maijs
Muluk 5
24.maijs
OK 6
25.maijs
Chuwen 7
26.maijs
Eb 8
27.maijs
Ben 9
28.maijs
Ix 10
29.maijs
Men 11
30.maijs
Kib 12
31.maijs
Kaban 13





Austrumu vilnis

Chikchan – Chuwen – Kaban

19.maijs – 31.maijs   2016









Ir sācies jauns laika vilnis! Šis ir Austrumu vilnis un tas nozīmē to, ka mūsu griba būs tā, kura virzīs mūs uz priekšu šajā vilnī.

Svarīgi šajā vilnī ir zināt, ko gribas - ko gribas iedzīvināt un vērst uz attīstību. Ja skaidri zinām, ko gribam, tad šajā vilnī tas ir jāizpēta sīkumos un detaļās. Jāizpēta tā, lai ir skaidrs, kas un kā darbojas. Ir jāiedziļinās, jāpēta, jāpieķeras tam, ko gribas paveikt un izdarīt.



Šajā vilnī apkārtējā pasaule rādīs visu lieko - visu to, kas mums nav vajadzīgs un liks pilnveidoties, lai sasniegtu rezultātu. Taču, lai darbotos veiksmīgi un sasniegtu vēlamo, mums ir jādara tikai tas, ko jūtam un tikai tad, kad jūtam.

Sajūtas ir šī viļņa darbība, un tikai caur sajūtām un intuīciju mēs spēsim kaut ko radīt.

Šajā vilnī ir jāsāk darīt un jāpaļaujas uz sajūtām, kuras saka, ko darīt.

Šajā vilnī nav iespējams ieraudzīt rezultātu mūsu darbībām un nav iespējams izdomāt, kā ko labāk darīt. Var tikai paļauties uz intuīciju, ka tā saka visu pareizi un ļauties šīm sajūtām.



Ir jāfokusējas uz to, ko gribas un jādara tas, ko jūtam, un tad mēs nonāksim pie mērķa. Kā arī svarīgi ir ļauties vides impulsiem un iztulkot tos pareizi.

Šajā vilnī ir dzimusi arī Latvija kā valsts un varas mehānisms. Tā ka var teikt, ka pēc šī viļņa vai viļņa laikā, Latvijas mērogā būs izmaiņas un transformācija.



Ja šajā vilnī zinām, ko gribam, spējam ļauties vides impulsiem, kritikai un nenobīties. Ja spēsim darīt tikai to, ko jūtam un paļausimies, ka viss notiek tā, kā jānotiek, tad rezultātā viss, kam pieķersimies, ies uz strauju attīstību un evolucionēs kopā ar mums.

Izpaudīsim gribu, ieklausīsimies intuīcijā un vērosim Dieva dotās zīmes, un paši pārspēsim sevi produktivitātē un kreativitātē.

Četri soļi...

Šodiena ir ļoti laba diena, lai mēs spertu pirmo soli un apzināti jau vērotu četru soļu ritmu.



Šodien ir Austrumu diena, kurā enerģija ir pateicīga tam, lai MĒS KATRS izteiktu savu gribu. Šodien nav nekādas pretestības. Gribam un darām.

Rītdien būs Ziemeļu diena – kura pateicīga ir tam, lai atbildētu uz impulsu un novirzītos caur to tajā virzienā, kas mums ir vajadzīgs. Pats svarīgākais, atmest bailes un uzdrošināties.



Tad seko Rietumu diena – kura mūs vada caur sajūtām! Mums ir jāsajūt un jāuzticas tam, ko jūtam, jo šo dienu vada sajūtas. Sajūtas ir atslēga šai dienai!

Un visa noslēdzošais solis ir Dienvidu diena – kurā mums ir jābūt un jāļaujas! Mēs esam spēruši trīs soļus un šis ir Rezultāts. Pateicības un Paldies pateikšana par to, kas ir bijis un ir, un būšana „šeit un tagad” atnes rezultātu! Diena, kā rezultāts!

Gribēsim un darīsim, sajutīsim un būsim!





1 Chikchan





Austrumu vilnis – Austrumu diena – 1 Chikchan - čūska, mikrokosmoss, sīkas un smalkas lietas, ēteriskā lauka vibrācijas, uzmanības fokuss, sajūtas uz ādas.



Pirmā diena laika plūsmā ir diena, kura iedod toni visam vilnim. Šajā dienā notiek tādi notikumi, kuri iedod tēmu visām 13 dienām, kurās mēs risināsim to, par ko domājam un ko darām šodien.



Chikchan ir enerģija, kura grib saprast un grib izprast visu, un izzināt visu, lai saprastu, kas kā strādā. Chikchan ir uzmanības fokuss un viss, uz ko Chikchan nofokusējas, viss atdzīvojas viņa dzīvē. No tā varam mācīties, ka nevajag domāt un fokusēties uz to, ko negribas! Ir jāfokusējas uz to, ko gribas. Un ja kaut kas neļauj fokusēties uz to, ko gribas, tad Chikchan ir laba enerģija, caur kuru pamanīt sīkumus un nianses, kuras tad izraisa šos traucēkļus.





Viss slēpjas mūsos - gan iemesli veiksmei, gan neveiksmei, tāpēc detaļās un sīkumos jāvēro sevi, jo caur to var izprast daudz zīmes un novērot dažādu enerģiju mijiedarbību.



Caur Chikchan enerģiju varam saprast to, kā mēs jūtamies kāda cilvēka klātbūtnē un ko viņš mums aktivizē. Caur sevis vērošanu varam izprast visu, ja vien ir kāds atskaites punkts. Piemēram, ja zinām, kā jūtamies foršu cilvēku klātbūtnē, tad to cilvēku klātbūtnē, kuri tikai izskatās forši, nejutīsimies tik labi un komfortabli. Ja zinām, kā ir labi justies, tad spējam novērot, kādos mirkļos jūtamies slikti vai ne tik labi.



Šodien mums ir jāfokusējas uz to, ko gribam un jāiedzīvina tas caur izpēti un iedziļināšanos. Viss, kam šodien pieķersimies, mēs to atdzīvināsim, un izdzīvosim visu, ko esam nodomājuši saskarē ar pasauli.



Griba mūs visus šodien ved! Šodien nav pretestības! Tāpēc var daudz paveikt, ja zinām, ko gribam un kā gribam. Ja kaut ko gribam, tad viss ies no rokas.





2 Kimi





Austrumu vilnis – Ziemeļu diena – 2 Kimi – nāve, galvaskauss, pārcēlājs, tilts starp dimensijām, pacelšanās jaunā līmenī, vecā un nevajadzīgā aizslaucīšana.



Otrā diena laika vilnī ir diena, kura atspoguļo šā viļņa mijiedarbību ar apkārtējo pasauli. Šoreiz tajā ir Kimi spēks – spēks, kurš palīdz atbrīvoties no visa liekā un nevajadzīgā, lai paceltos jaunā līmenī.



Ir lietas, kuras mēs nevaram ņemt sev līdzi ceļojumos un ir lietas, kuras nevaram ņemt līdzi jaunā līmenī un bieži vien kāda mūsu pieķeršanās ir apturējusi mūsu attīstību. Kimi šajā sakarā izdara impulsu un izgaismo tēmas, kurās esam pieķērušies vai kurās ir kas lieks un no tā ir jāatbrīvojas. Šī ir Ziemeļu diena, un tāpēc ir jāļaujas impulsiem, jo ja iesim ar savu iniciatīvu, tad pretsitiens būs spēcīgs, tāpēc šo enerģiju labāk izmantot tam, lai pretsitiens nāktu no mums. Mēs sagaidām impulsu un novirzām to sev vēlamā virzienā, ieraugot to, no kā ir jāatbrīvojas.



Ziemeļu dienās impulsi nāk netieši, tāpēc ir jābūt modriem un jāizprot, ko šis impulss nozīmē - kur ir bailes un nepareizi pasaules uzskati. Jo tieši pa tiem Ziemeļu enerģija izdara impulsu, lai mūs atbrīvotu no liekā un nostiprinātu jauno.



Kimi ir kā dzels rūdīšana, kamēr tas pārtop tēraudā. Tā ir formas nostiprināšana, tāpēc ir jāapzinās, ka tēraudu rūdot, tas iziet caur lielu spriedzi un diskomfortu. Arī mēs esam piekrituši šim rūdīšanas procesam un tāpēc vienīgais, ko varam lietas labā darīt, ir rūdīties ar prieku un apzināties, ka caur katru pārvarēto pretestību mēs kļūstam spēcīgāki.



Līdzīgi kā trenažieru zālē cilā svarus, lai nostiprinātu muskulatūru, tā Kimi dienas nostiprina mūsu garīgos muskuļus, nostiprina mūsu apziņu un atnākušās atklāsmes, aizslaukot prom visu lieko un traucējošo.

Ja vakar zinājām - ko gribam, tad šodien vide mums parādīs lieko un iedos impulsu virzībai uz priekšu.

Izmantosim šo impulsu, nevis lai citus iznīcinātu, bet gan lai savu rezultātu sasniegtu.



Kimi ir kā biljarda bumba, kura saņem sitienu un pārkārto visas citas bumbas. Un kas līdzīgs šodien notiks ar mums - mēs vakar gribējām ko sasniegt, šodien vide dos impulsu un visu pārkārtos tā, lai mēs varam tikt pie šī rezultāta. Ja nenobīsimies, tad būsim soli tuvāk rezultātam, taču ja nobīsimies, tad domu visticamāk atmetīsim.

Nebaidīsimies un kalsim savu dzīvi paši, caur norūdīšanos un iešanu cauri pretestībai, kura atbrīvo mūs no bailēm.





3 Manik





Austrumu vilnis - Rietumu diena - 3 Manik - Briedis, Ieguvums, dziedinošā roka, Sajūtas un intuīcija.

Trešā diena laika plūsmā ir diena, kas aktivizē mūsu darbību un rāda to, caur ko mēs darbojamies šajā vilnī.

Šodien aktīva ir Manik Rietumu enerģija, līdz ar to visa darbība šodien un šajā vilnī notiek tikai caur sajūtām. Manik ir tā enerģija, kas jūt gaisā smalkas nianses un intuitīvi zina, kur ir jādodas. Un lai mēs šodien izdarītu ļoti daudz lietas un izmantotu šīs dienas enerģiju – ir jāņem vērā sajūtas! Sajūtas un intuīcija mūs šodien ved un ja šajās sajūtās ieklausāmies, tad darbības lietās spējam gāzt kalnus!

Šī savā ziņā ir lomu spēles diena. Cilvēki dalās medniekos un medījumos, un cenšas pēc savām sajūtām ko nomedīt!

Šajā dienā ir pastiprināta spēja saskatīt svarīgāko un būtiskāko! Ļoti laba diena, lai sajustu – kā ko noformēt un sajustu vispilnīgāko un labāko pasniegšanas veidu!

Diena, kas sevī ietver dzīves teātri, spēli un iejušanos lomā! Ja neklausīsimies savās sajūtās, tad ietirgot un pārdot šodien mums var pilnīgi jeb ko, jo šodien it visur perfekti strādā noformējums, kurš dažkārt var būt ļoti maldīgs!

Šodien mēs spējam sajust un ieraudzīt to, uz ko ejam, un trešajā dienā darbojoties caur MANIK enerģiju, tā caur sajūtām parādīs, kur ir ieguvums un ko iegūstam. Manik enerģija intuitīvu sajūtu veidā ļauj mums sajust, un 3 Manik ļauj sajust tieši darot un kustoties, esot ritmiskā darbībā.

Šodien no ļoti plašām sajūtām, mēs caur kustību, ritmu un darbību izjutīsim, un izlobīsim lietās kādu konkrētu ieguvumu! No tā arī sapratīsim - vai mums to vajag, vai nē. Jebkuras darbības rezultāts būs atkarīgs no mūsu iztēles spējām.

Caur to, ka šodien acīs kritīs dažādi sīkumi un konkrētas lietas, mēs varam piemirst par pašu galveno, tamdēļ neaizsapņosimies, darīsim visu apzināti.

Šodien vajag visu darīt prātīgi - nevajag nekur skriet un ne pēc kā dzīties, jo sajūtas visu saka priekšā! Trešā atslēga, kas ir ritms, kustība un darbība, kopā ar MANIK enerģiju, mūs var pārāk smagiem, lieliem un ātriem soļiem virzīt uz priekšu, bet ar šo ritmiskumu un kustību vajag būt ļoti uzmanīgiem - tā var būt arī nestabila un graujoša.

Briedis ir dižciltīgs un cieņas pilns dzīvnieks, un ja tiek izjaukta viņa skaistā gaita, tad rodas haoss un ļoti nestabila sajūta, kas var mūs ievest strupceļā un likt iet daudz garāku ceļu līdz mūsu mērķim!

Taču nevajag piemirst arī par to, ka Rietumu dienas ir jāspēlē, jāvizualizē, jāuzbur - šodien spēlēsim dzīvi, respektējot to lomu, kuru dzīve mums ir piespēlējusi un izmantosim doto laiku, mācoties katru mirkli to - kā izmantot savu potenciālu un izvairīsimies no visa tā, kas mūs var ievest kārdinājumā, šaubās vai nedrošībā!

Būsim gudri un prātīgi šajā dienā - uzticēsimies sajūtām un intuīcijai!!





4 Lamat





Austrumu vilnis – Dienvidu diena – 4 Lamat - harmonija, pievilkšanas spēks, magnētisms, gravitācija, zvaigzne, trusis, zelta un naudas enerģija, viss skaistais un kvalitatīvais.

Ceturtā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, caur ko gūstam stabilitāti.

Ja iepriekšējās dienās neesam slinkojuši, tad šodien saņemsim rezultātu tam, ko esam darījuši. Ja esam ģenerējuši destruktīvas domas - šodien saņemsim destruktīvu rezultātu.



Ja iepriekšējās trīs dienās esam ģenerējuši tikai to, ko gribas, tad šodien to arī saņemsim.

Šodien ir Dienvidu diena – Lamat enerģija - un tas nozīmē, ka šodiena ir jābauda, jābūt pateicīgiem par to, ko kopā ar Dievu esam radījuši, jābūt priecīgiem par to, ko esam sasnieguši. Un ir jājūtas skaistiem, gudriem, pievilcīgiem, bagātiem un viediem! Jājūtas ir tādiem, kādi gribam būt, un kļūsim par to.



Šodien viss, kas mums ir, vairojas daudzkārtīgi. Līdzīgi kā truši! Ja mums ir skumjas, tās šodien vairosies un kļūs vēl vairāk. Ja mums ir bail – tad bailes vairosies un kļūs vēl vairāk. Ja jutīsimies bagāti - kļūsim vēl bagātāki. Ja jutīsimies nabadzīgi - kļūsim vēl nabagāki.



Ja gribam par kaut ko kļūt, tad šodien ir jāiejūtas tā ādā. Ja gribam būt bagāti, tad šodien ir jāuzvedas kā bagātniekam un jātērē nauda visur, kur var un kam vajag. Ja gribam būt skaisti, tad ir jāuzvedas kā Mis pasaulei :). Mums ir jāiejūtas tā ādā, par ko gribam kļūt. Ja šodien taupīsim līdzekļus, tad atņems pēdējo, kas mums ir! Ja būsim izšķērdīgi - nāks tikai vairāk.



Šī ir diena un enerģija, kura māca to, ka lielākais apēd mazāko, tāpēc jājūtas lieliem un vareniem, lai mūs kāds neapēstu. Šajā dienā mums ir jāļaujas un jābauda sava rezultāta augļi.



Viss, ko šodien piedzīvosim, ir mūsu pašu radīts - tas ir mūsu pilnīgo un nepilnīgo domu rezultāts. Tāpēc vērosim to, kas notiek un izmainīsim to, kas nepatīk.

Šī ir diena, kad jādomā - ko domā, jo arī domas vairosies un diez vai mēs gribam, lai vairojas tās nepatīkamās domas.

Šis ir rezultāts iepriekšējām trīs dienām - Ja saņemsim ko nepatīkamu, tad jāpadomā, caur ko to esam radījuši. Jo neviens cits nevar mūsu vietā neko radīt. Tātad - visu nepatīkamo esam radījuši mēs paši - tieši tāpat ar visu patīkamo.



Tāpēc domāsim par to, ko gribam! Vairosim to, ko gribam un izdzēsīsim no savas galvas visu, ko negribam.

Mēs radām ik mirkli caur savām domām un darbībām. Tāpēc būsim modri, vērosim to, ko darām un domājam, lai pievilktu tikai to, ko gribam, tikai to, ko vēlamies un patiesi gribam piedzīvot.





5 MULUK





Austrumu vilnis - Austrumu diena - 5 MULUK - Debesu rasa, Informatīvais lauks, Ūdens, Karmiskā un zemapziņas informācija.



Piektā diena laika plūsmā ir diena, kas ļauj mums radoši izpausties un šajā laika vilnī radoši mēs varam izpausties, izmantojot Muluk enerģiju.

Informācija šodien pie mums plūdīs no visām pusēm. Var pat sagadīties tā, ka būsim kaut ko iedomājušies, un skat - kāds Mums pasaka tieši vajadzīgo un tieši tajā laikā, kad tas ir vajadzīgs.



Šodien ir viss par un ap informācijas gūšanu, informācijas sniegšanu un informācijas iepazīšanu! Šodien var jebkuru jautājumu prasīt Visumam, un atbilde atnāks līdz mums ātrāk par ātru! Nekautrēsimies jautāt – jo tikai jautājot nāks atbildes!

Šodien varam ieraudzīt pagātnes notikumus jaunā gaismā! Muluk enerģija ir tā, kas šodienas realitātē izspēlē vecas zemapziņas programmas, caur kurām varam izprast un iepazīt savu zemapziņu, un apzināties, ka tā nav šodiena. Un caur to spējam iepazīt sevi un jau rīkoties citādāk, lai atstātu laika straumē pavisam citus nospiedumus un izmanītu savu zemapziņu!



Šodien ir jāizsaka griba, ko gribas uzzināt un informācija līdz mums atnāks!

Šodien saņemtā informācija var būt kā impulss tam, ka ceļā, ko esam veikuši līdz šim, priekšā ir krustojums. Ja nezināsim, ko gribam, tad dažādi kārdinājumi mūs var novirzīt no mūsu ceļa, taču ja zināsim ko gribam – spēsim šo dienu izmantot sava mērķa labā.



Pats būtiskākais ir ticēt un uzticēties sev!

Mēs šad tad pa dzīvi ejot uzskatām, ka lai tiktu dzīvē uz priekšu, ir nepieciešams "tur - kaut kur" nokļūt cik ātri vien iespējams, lai kāds cits tur jau ātrāk nenokļūst..

Tikai rodas jautājums – KUR nokļūt?

Runā, ka patiesība esot pretēja - ja gribas ko ātri, tad nesteidzies un dari to lēni. Lai paātrinātu procesu - vajag to palēnināt, tāpat kā lai pietuvotos, vajag paspert solīti nostāk!



Mēs ik dienu visu laiku kaut kam dzenamies pakaļ - nenotveramam darba un privātās dzīves līdzsvaram, un tas, vai mēs to sasniedzam, nav atkarīgs no tā, cik ātri mēs to darām, vai cik drīz un tagad.



Viss ir atkarīgs no tā, cik ļoti šī vēlme nāk no sirds, cik labi mēs izturamies pret sevi un citiem, un cik daudz mēs cienām paši sevi. Ja iegaumēsim un ieviesīsim dzīvē šīs te trīs lietas, tad viss pārējais nāks dabiski īstajā laikā!





6 Ok





Austrumu vilnis – Ziemeļu diena – 6 Ok - suns, mīlestība pret formu, dvēseļu mājas sargs, elles vārtu sargs, kārtība, Visuma likumi, struktūra, neredzamo ģeometriju ieraudzīšana.



Sestā diena laika plūsmā ir diena, kura atspoguļo to, kas notiek šā viļņa tuvākajā pasaulē. Tuvākā pasaule ir mūsu tuvie cilvēki, mūsu dzīves un darba vieta, kā arī kolēģi un draugi.



Šī ir Ziemeļu diena, kad jāļaujas vides impulsiem un jāmīl sevi. Šo dienu nevar dzīvot citiem, jo šī enerģija vai spēks māca mums katram mīlēt sevi.

Šajā dienā viss jādara caur mīlestību pret sevi:).

Iespējams, nāks impulsi kādam palīdzēt vai atkal kādu uzklausīt. Taču tādos gadījumos jāmāk pateikt “nē”. Mēs to bieži neizdarām, jo pieklājības normas to neļauj, taču ar Ok enerģiju caur pieklājības nomām nesaslēgties. Ir jāmāk pateikt “nē” tad, kad pašiem ir vajadzīgs laiks un ir padomā kas patīkams. Protams, mēs varam ļauties it visam un tā mēs ieraudzīsim, kur mēs sevi nemīlam.



Ok spēks dod pa kaklu, ja nemīlam sevi un izdabājot citiem, krājam bonusa punktus. Citu attieksme pret mums, nemaina mūs! Mēs esam tie, kas mēs esam un ja kāds apvainojas, vai kādam kaut kas nepatīk, tad viņi vienkārši nespēj to pieņemt. Staigāšana uz pirkstgaliem dēļ citiem, ne pie kā laba nenoved.



Ja darām kaut ko pret sevi - pieļaujam savā dzīvē to, ko nemīlam, un tad tās dusmas akumulējas un agri vai vēlu iznāk uz ārpusi! Un tad, kad tās nāks ārpusē, tad iznāks viss tik destruktīvi, ka paši varēsim brīnīties, no kurienes tas viss.

Ir jāmāk mīlēt sevi un pateikt situācijās, kurās taisāmies kaut ko darīt dēļ otra – pateikt “nē”! To šī enerģija māca.

Šī diena pārkārtos un sakārtos mūsu dzīvi atbilstošāk tam, ko esam gribējuši, kaut sākumā tas tā nemaz neizskatīsies.

Ļausimies šai dienai un dzīvosim to, caur mīlestību pret sevi. Neļausim kāpt citiem uz galvas un darīt sev pāri. Sevis mīlēšana nozīmē atbrīvošanās no visa tā, ko nemīlu, atbrīvošanās no bailēm paust savu viedokli un pateikt “nē” visam tam, ko es negribu.



Šodien cilvēki būs laipni, ja paši būsim tādi.

Šī enerģija ir kā suns, kurš jūt aizmugurējās domas un apakšējos nodomus. Suns jūt cilvēka enerģētiku un jūt to, kāds ir pats cilvēks pēc dabas un tieši pēc šī vērtē, kā komunicēt ar cilvēku.



Ja paši būsim ar tīru sirdi un dzīvosim ar tīriem nodomiem, kuri neaizskar citu cilvēku brīvo gribu, tad arī visa tuvākā pasaule izpaudīsies tieši tā.



Šai enerģijai ir stingrs mugurkauls! Turēsim to taisni, lai sirds būtu brīva un caur mūsu mugurām izpaustos tikai mūsu pašu griba.





7 Chuwen





Austrumu vilnis – Rietumu diena – 7 Chuwen - Rūķis, meistars un āksts, radošais meistars, multimākslinieks, sajūtu meistars, inovators, dzīves audējs.

Septītā diena laika plūsmā ir diena, kura savieno ar Augstāko "Es" un diena, kurā mēs nododam nodomu savam Garam uz materializāciju.

Lai Chuwen dienā padotu uz materializāciju to, ko esam saģenerējuši iepriekšējās sešās dienās, vajag uzvizualizēt to, ko gribas piedzīvot. Vajag ieraudzīt to, ko gribas piedzīvot, iztēloties to visu tik dzīvu, cik vien var - sajust smaržas, sajust garšas, skaņas un krāsas, laika apstākļus un visu pārējo. Sajust to, ka rezultāts jau ir! Sajust sevi tajā visā un šo sajūtu nosūtīt Garam.

Lai top sajūtas, kuras vēlamies piedzīvot.



Līdzīgi ir katru septīto dienu, kad tajā ir Rietumu enerģija, taču šodien it īpaši tās ir krāsas un sajūtas, nevis konstruktīvas domas vai detalizēts apraksts.

Šodien mēs spējam radīt mistiskas un interesantas lietas, ja spējam ļauties sajūtām un iesaistīties Chuwen piedāvātajā spēlē. Šodien jāvadās pēc sajūtām - pat pilnīgi trakām! Šodien jāsajūtas kā bērnam un jānoņem visas robežas, kas ap mums ir – visas pieklājības normas un smalko toni.



Chuwen enerģija ir āksts un iekšējais bērns, un tās ir visradošākās idejas un vislabākais garastāvoklis, un pilnīga nenopietnība. Tas ir tas, kas savieno mūs ar šo enerģiju.

Būsim nenopietni, bezatbildīgi un uztversim visu viegli, kā bērni un mūsu visas skaistās domas materializēsies.

Ļausimies sajūtām un izjokosim citus, lai rūķis neizjoko mūs.



Izpaudīsimies radoši, jo tas ir tas, kam rūķis dod spēku. Rūķis grib, lai pasaule ir krāsaina un interesanta, tāpēc viņš atbalsta visu, kas padara šo realitāti krāsaināku - gan garšās, gan smaržās, gan krāsās un emocijās.

Izkrāsosim šo realitāti tā, it kā katrs no mums būtu Dievs un atbildīgs par šo planētu - novēlēsim tai visu, ko paši šeit vēlamies piedzīvot.





8 Eb





Austrumu vilnis – Dienvidu diena – 8 Eb - ceļš, zobi, trepes, slota, zāle, vienlīdzība un kopība, veselums.

Astotā diena laika plūsmā ir diena, kura atspoguļo mūsu garīgo stabilitāti. Šajā vilnī astotajā pakāpienā ir Eb enerģija. Tā ir Dienvidu enerģija un tas nozīmē to, ka mēs savas stabilitātes labā varam atslābt un ļauties. Tā kā Dievs vada šo spēku un enerģiju, tad mums atliek vienīgi domāt to labāko un paļauties. Jo mēs tiešā veidā savu stabilitāti ietekmēt nevaram. Varam tikai apzināti vērot šo dienu un nedomāt to, ko negribās.



Šodien aktīvs ir Eb vienojošais un vienlīdzības spēks. Mums šodien ir jāapzinās, ka viss ir vienlīdz svarīgs un viss ir vienlīdz vajadzīgs. Eb ir vienlīdzība un kopība. Mums ir jāapzinās, ka tikai uztverot visu vienlīdzīgi, varam nonākt harmonijā ar Visumu un paši ar sevi. Viss ir vienlīdz svarīgs - gan sajūtas, gan griba, gan ļaušanās, gan darbība un baiļu pārvarēšana.



Atrodoties sistēmas mehānismā, mēs nespējam visu izbaudīt, jo fokuss ir tikai uz darbu un atpūtu, un darbs aizņem 70 % no laika, kuru neguļam un atpūta atlikušo. Pat ja būtu tikai darbs un atpūta - neveidojās nekāds līdzsvars un harmonija.

Lai veiktu darbību, vajag četras tēmas aktivizēt sevī un visas vienādā daudzumā, un tāpat arī lai sasniegtu rezultātu - mums jāizpaužas caur visiem četriem soļiem vai visām četrām debespusēm. Lai kaut ko paveiktu - ir jāgrib, bez gribas pat no krēsla nevaram piecelties! Ir jādara, ir jāveic kustība - veicot kustību veidojās sajūtas un tad viss kopā – griba, darbība un sajūtas pārtop rezultātā.



Tāpat ir šāds cikls pa dienām - vienu dienu gribam un izpaužamies caur gribu. Otru dienu pārvaram pretestību un darām, ļaujoties vides impulsiem. Trešajā dienā sajūtam un izpaužamies caur sajūtam. Un tikai tad mēs nonākam pie rezultāta, taču lai nonāktu pie rezultāta, ir jāatslābst un jābauda, lai vispār šo rezultātu pamanītu.

Taču mūsu realitātē mēs pārsvarā kaļam svešu gribu piecas dienas un tad baudām svešu rezultātu divas dienas, kas visticamāk ir piesātinātas ar alkoholu un iznāk, ka šo dienu nemaz nav.



Šo un vēl daudz ko māca šī Eb enerģija – apzināties, ka viss mūsu dzīvi ietekmē vienlīdzīgi, apzināties, ka viss ko gribam ir vienlīdz svarīgs mums. Apzināties, ka Visuma likumi vienādi strādā gan uz lētām, gan dārgām lietām. Apzināties, ka visi cilvēki, būtnes un daba ir vienlīdz vajadzīgi, lai mēs piedzīvotu to, ko piedzīvojam.



Padomāsim šodien par visu, kas mums ir svarīgs - par visu, ko gribas. Pabūsim kopā ar domubiedriem un līdzīgi domājošiem, un jau līdz vakaram ieraudzīsim rezultātu iepriekšējām dienām un mērķi rītdienai.

Eb ir sava vieta un tā mums katram ir svarīga - ir svarīgi apzināties savu ceļu, savu vietu, tos iemeslus, kāpēc esmu tieši uz šīs planētas, nevis kādas citas. Kāpēc esmu nācis un ko esmu gribējis paveikt.

Ir jāiet savs ceļš - jo cita ceļu ejot, mēs neko neiegūstam, un nepaveicam to, kas mums pašiem ir vajadzīgs.





9 Ben





Austrumu vilnis - Austrumu diena - 9 Ben - mērķtiecība, niedre, taisnākais ceļš pie Dieva, taisnākais ceļš uz mājām, tiešums, konkrētība.

Devītā diena laika plūsmā ir diena, kura atspoguļo mūsu dieviškumu šajā vilnī. Šodien šajā pakāpienā ir Ben enerģija. Lai ar to mēs savienotos un izmantotu šo spēku savām vajadzībām, mums ir jāzina - ko mums gribas, mums ir jāzina - kas ir mūsu mērķis. Mums ir jābūt tiešiem un konkrētiem.

Caur Ben enerģiju mēs spēsim atvērt savu Dievišķumu šajā vilnī.



Šodien, ja kaut ko gribam, tad to nevar atlikt ne uz rītdienu, ne uz stundu, ne minūti. Ja kaut ko vēlamies, tad tas uzreiz ir jāiet un jādara. Jo šīs dienas spēks mūs ved taisnākajā ceļā pie mērķa un ja zinām, ko gribam un zinām, ko darīt, tad jāiet un jādara:).



Šajā dienā varēsim daudz paveikt un daudz izdarīt, ja būsim mērķtiecīgi. Ja iesim veikalā tieši pēc tā, ko vajag, nevis pastaigāsimies kā pa parku.

Ja kaut ko gribam pateikt, tad tas jāsaka bez minstināšanās! Ja gribas kaut ko izdarīt, tad jādara bez atlikšanas.



Ja gribam kaut ko sasniegt, tad šodien ir jāsper maksimāli daudz soļu tajā virzienā, kurā gribam doties.

Ja šodien nezinām, ko gribam, tad diena var būt neizdevusies.

Tā kā šī ir Austrumu diena, tad tajā nav pretestības un mēs varam paveikt to, ko kādā citā dienā nevarēsim. Piemēram, šodien aizejot bankā visai rindai priekšā, neviens pat nesapratīs, kas notiek. Taču ja to darīsim Ziemeļu dienā, tad visa rinda uzskatīs par pienākumu mūs nolamāt un nozākāt. Tāpēc izmantosim šo dienu, lai sasniegtu savus mērķus - to, ko vēlamies.



Ben ir saikne ar Garu, ar Dievu - tāpēc šodien ir labi kontaktēties ar savu Garu un prasīt, jautāt, izteikt savu gribu, saprast un izprast lietas.

Ben ir kā lāzera stars, kurš iet taisni uz mērķi un ja tam ir gana liela jauda, tad tas pat dedzina visam caurumus un iet tikai tālāk.

Būsim mēs katrs kā jaudīgs lāzera stars, kurš iet cauri visam un sadedzina visus šķēršļus savā ceļā.

Protams, ievērosim citu cilvēku brīvo gribu un neiesim pāri līķiem, jo citādi arī mums kāds kādu dienu pāries pāri.

Lai izdevusies šī diena mums visiem:)





10 Ix





Austrumu vilnis – Ziemeļu diena – 10 Ix - Baltais burvis, pilnveidošanās, slīpēšana, jaguārs.

Desmitā diena laika vilnī ir diena, caur kuru saņemam viļņa rezultātu, un enerģija, caur kuru ieraudzīsim šo rezultātu, ir Ix. Arī rezultāts būs zem šīs tēmas.



Ix ir pilnveidošanās un kvalitātes pacelšana, kas nozīmē to, ka lai mēs šodien saslēgtos ar enerģiju, visu ir jācenšas izdarīt skaisti un kvalitatīvi, jo caur to mēs saņemsim rezultātu.



Protams, ja nenobīsimies iet un darīt, tad rezultāts būs rokā. Un rezultātā ieraudzīsim to - Ko varam sevī pilnveidot, ko jaunu apgūt, lai paplašinātu savas spējas un iespējas. Tās mums ir bezgalīgas, tāpēc vienmēr būs kur augt un pilnveidot sevi.



Šī enerģija ir ļoti saistīta ar mistiku, metafiziku, kvantu fiziku un alķīmiju. Tā ir pilnveidošanās neredzamā un nemateriālā plānā. Tā ir vairāk kā garīgo zināšanu pilnveidošana un tas mūsu dzīvē var notikt caur jebkuru citu tēmu.

Šā viļņa rezultātā ieraudzīsim, ar ko jāstrādā un kas jāpilnveido nākamajā vilnī, un visticamāk tā arī būs nākamā viļņa tēma.

Šī ir Ziemeļu diena, un Ziemeļu dienās viss iet caur pretestību, un tāpēc ir jāizmanto impulsi no vides, lai sasniegtu sev vēlamo rezultātu. Impulsi ir jānovirza tajā virzienā, kurā gribas un jāatmet liekais caur šo impulsu.



Patiesībā, mēs ieraugām to, no kā ir jāatbrīvojas, un ieraugām virzienu, kurā mūs virza Dievs šajā dienā.

Tā kā Ziemeli vada Dievs, tad viņš caur impulsiem parāda mūsos lieko un nevajadzīgo, no kā ir jāatbrīvojas - vai tās ir domas vai virziens, kurā ejam.

Un caur to ir jāierauga tas, kur Dievs mūs virza, uz kāda ceļa viņš cenšas mūs novirzīt. Dievs mūs virza uz to ceļu, kuru paši gribam, tikai prāts neredz, ka tas ved tajā virzienā, kurā esam gribējuši.



Prāts nobīstas un sāk bremzēt visu procesu, taču patiesībā bailes ir jāpalaiž vaļā un jāļaujas, un saņemsim to, ko esam gribējuši kaut kad iepriekš.





11 Men





Austrumu vilnis - Rietumu diena – 11 Men - Ērglis, Visuma tīklojums, Zirnekļa tīkls, kopskats.

Vai esiet šodien domu lidojumā?:) Kur ērglis šodien mūs ved? Kādas sajūtas šodien esam sajutuši un vai esam tajās ieklausījušies?

Cik ļoti šodien ļāvāmies un ļaujamies sajūtām - tik līgani spējām lidot un tvert kopskatu! Un katra sajūtu nianse veido mūsu lidojumu.

Jo vairāk pazīstam sevi un izprotam savas sajūtas, jo skaistāks ir mūsu lidojums un skaidrāka nākotnes vīzija!

Ja šajā dienā ignorējam savas sajūtas - tad spārnos pacelties ir neiespējami! Jo ļaušanās sajūtām ir šīs dienas atslēga - sajust mēs varam sevi un apkārtējos, taču nedrīkstam ļauties tam, ka citi traucē mūsu lidojumu. Mums jātver visas sajūtas, viss, kas apkārt notiek, taču nedrīkstam tām pieķerties! Ir jāļauj tām iet cauri.



Ja ļaujamies un ļaujam sajūtām iet cauri, tad mēs nepieķeramies un nesavienojamies ar to vibrāciju spektru, kurš iet mums cauri un neļaujamies kritienam.



Izbaudīsim katru šīs dienas mirkli. Izbaudīsim visu patīkamo un nepatīkamo, un caur to izpratīsim, kur Visums mūs ved.

Šī ir vienpadsmitā diena šajā vilnī - caur kuru Visums mums rāda ceļu, caur ko mūsu Augstākais "Es" dod mums zīmes un rāda virzienu, kuru šodien varam tikai sajust.



Men ir ērglis un ērglis ir saikne starp Debesīm un Zemi! Tas ir kā Dieva vēstnesis, kurš caur sajūtām mums iedod virzienu. Šajā dienā mums jālido un caur to jātver sajūtas, kuras rāda mums, kur nebūs labi un kas sajūtās ir patīkams. Tā kā ērglis ir arī mednieks, tad, iespējams, kāds centīsies nomedīt, ievilkt savos tīklos, taču mums caur to jasajūt savs ceļš. Šajā vilnī aktīva ir Chikchan enerģija, taču šinī brīdī vilnis lūzt un šķeļas - caur to stafeti pārņem Men spēks.



Ja kaut ko uzsākām caur iedziļināšanos sīkumos, tad tas jānoslēdz ir caur sajūtām, jo visu nevar izprast caur gribu un prātu. Ir jāsajūt tas - kur doties, jasajūt - kā atrisnāt uzsākto, jāsajūt - kurp doties, ko un kā darīt.

Ļausimies šīm sajūtām un ieraudzīsim caur tām, kur Visums mūs ved:)




12 Kib



                                 

Austrumu vilnis – Dienvidu diena – 12 Kib - alķīmiskā uguns, bezbailīgais kareivis, vieds sirmgalvis, pūce, grifs, vaska svece.



Divpadsmitā diena laika plūsma ir diena, kura atspoguļo šā viļņa un šā scenārija pašpietiekamības instrumentu. Caur instrumentu vai spēku, kurš ir katra viļņa divpadsmitajā dienā, mēs spējam iegūt, uzlabot vai pacelt savu pašpietiekamību.

Šajā vilnī, lai justos pašpietiekami, noslēgtu tēmas un spētu viegli pāriet jaunā līmenī ar pacilājošu sajūtu, ir jāsavienojas ar Kib enerģiju. Kib ir alķīmiskā uguns un vaska svece - divas lietas, kas transformē enerģētiku telpā un ap to.

Kib ir attīroša un transformējoša enerģija - tā izmanto pilnīgi visu, lai radītu enerģiju.

Visumā ir četri dzinējspēki un divi no tiem ir - Kimi un Kib – kuri ir pretējās enerģijas un abas no tām mums palīdz atbrīvoties no liela un bremzējoša spēka. Kib to dara caur uguni.



Mūsu lielākais bremzējošais spēks ir bailes - tās mums ir visur un visās tēmās, tās mūsos ir iedzītas tūkstošiem gadu laikā un iesēdušās mūsos dziļi. Bailes ir tās, kas saldē, kas paralizē un padara visu bezkustīgu. Taču Kib ir uguns - tā ir bezbailība, kuru pauž uguns! Tas ir viedums, kuru pauž gaisma, kuru izstaro šī Kib enerģija.



Kib ir viens no galvenajiem dzinējspēkiem, jo tas dedzina bailes. Tas bailes transformē gaismā un mīlestībā, caur sadedzināšanu. Pilnīgi viss, no kā baidāmies, par ko baidāmies utt.. - mēs spējam to visu pārvērst gaismā.

Kib ir dzinējspēks Saulei, iekšdedzes dzinējam, jo tas strādā uz īsiem uzplaiksnījumiem, kurus var saukt par sprādzieniem. Tāpat arī mūsu apziņa, tā uzņem informāciju tik tālu, kamēr kaut kas sakārtojas un ir uzplaiksnījums, līdzīgs apgaismībai, kad uz mirkli viss top skaidrs.



Kib ir mūsu apziņa, kura transformē visu uzņemto informāciju, izfiltrē no tās patiesību un pārējo caur sadedzināšanu pārvērš jaunā radošajā enerģijā, kura atkal ir izmantojama.



Piemērs par transformāciju būtu koka bluķis:). Tā jau ir izmantota enerģija un diezgan statiska. Ja to saskaldām un sadedzinām, tad tas sadalās gāzēs, kas būtu gaiss. No gaisa izstaro enerģija - tas būtu ēters, un no tā iztvaiko ūdens un kondensējas pie cita ūdens, un paliek pāri pelni, kas ir Zeme. Visus šos elementus var izmantot jauna koka augšanai vai kam citam. Ūdens atkal ir ūdens un ar to var apliet puķes vai izdzert to. Pelnus varam uzkaisīt uz lauka! Siltumu varam izmantot savām vajadzībām, lai uzlādētos un piesātinātos ar enerģiju vai kā savādāk, un tā ar pilnīgi visu.



Uguns neko neiznīcina, tā vienkārši visu atgriež pirmatnējā stāvoklī, no kura atkal visu var veidot no jauna.

Tāpat arī mums - nav sliktas vai labas pieredzes, nav sliktu vai labu darbu - visu mēs transformējam un no visa atkal radām enerģiju.

Šo un citas Kib dienas varam izmantot tam, lai veiktu kādu rituālu caur uguni, lai sadedzinātu bailes, lai atbrīvotos no baiļu saldējošā aukstuma, lai atbrīvotos no baiļu izraisītajām paralīzēm. Kaut vai saliekot sev apkārt astoņas vai deviņas sveces un uzrakstot uz lapas visu, no kā gribas atbrīvoties. To visu var uzrakstīt un ar domu sadedzināt.



Šī diena, iespējams, nesīs atklāsmes par to, no kā ir jāatbrīvojas un kas jāsadedzina. Atbrīvojoties no bailēm, mēs iegūstam dinamiku, paātrinājumu, jo mūs vairs nekas nebremzē. Ja kāds teiks, ka viņam dzīvē kaut kas nav tā, kā gribētos vai tā, kā vajag, tad vienīgais iemesls ir tas, ka ir bail izdarīt to, ko vajag, lai tas izmainītos.

Padomāsim un pameditēsim par to, kas bremzē mūsu dzīvi un mūsu labklājību un ļausim šīs dienas uguns enerģijai to visu sadedzināt!




13 Kaban





Austrumu vilnis – Austrumu diena – 13 Kaban - evolūcija, attīstība, pieredze, pieredzes pārvēršana zināšanās, zemestrīce, inerce, Māra, Zemes māte, kamolā tinēja.



Trīspadsmitā diena laika plūsmā ir diena, kuras enerģija parāda to, caur ko pacelties jaunā līmenī.



Kaban ir evolūcija, attīstība un pieredze. Šī ir enerģija, kura nevar stāvēt uz vietas, tai vajag nepārtrauktu attīstību. Tā visu laiku uzkrāj pieredzi, piedzīvo un tiecas pēc jaunas pieredzes. Tā uztin pieredzi kā dzīparu kamolā un no tā izveido ko pilnīgi jaunu, apkopojot visu pieredzi.



Šī ir Zemes enerģija - zemes spēks, kurš visu laiku mūs virza uz attīstību. Caur šo enerģiju mēs varam vērst visu uz attīstību.

Tā kā šodien ir trīspadsmitā diena, tad šī Kaban enerģija ir vispiesātinātākā no visām Kaban enerģijām un mēs caur to spējam padot visspēcīgāko impulsu uz attīstību.



Viss, kam mēs pieskarsimies un viss, ko darīsim - ies uz attīstību, lai kas tas arī nebūtu.

Šī ir gribas diena, tāpēc, lai kaut ko darītu, ir jāieliek griba un tas, ko vakar sapratām, ka jādara, tas šodien arī ir jādara. Lai arī kāds slinkums nenāktu virsū:).



Kaban dienās mums jāizmanto visa pieredze, lai pieredzētu ko jaunu - ko vēl nepieredzētu. Kaban uzkrāj pieredzi un katrā nākamajā darbībā izmanto visu uzkrāto pieredzi.

Lai paceltos jaunā līmenī, mums jādara tas, ko gribam, tas, kas ved mūs uz attīstību un tas, par ko esam pārliecināti. Pārliecība arī būs tā, kas noteiks ieliktā impulsa augļus.



Ja domāsim, ka tas, ko darām, nav nevienam vajadzīgs, tad augļi diez ko daudz nebūs. Ja darīsim ar pārliecību, ka tam nav jēgas un nekas nesanāks, tad darba augļi būs tieši tādi, kā ieliktā pārliecība.

Viss, par ko esam pārliecināti dzīvē un it īpaši šodien, notiek ar uzviju. Ja esam pārliecināti, ka kaut ko nevaram atļauties, tad drīz nevarēsim neko atļauties. Ja domāsim, ka dzīve kļūst grūtāka un trūcīgāka, arī tas ies uz attīstību un paliks dzīvot tikai smagāk.



Tāpēc savu pārliecību ir jāvirza tur, kur ir mūsu griba, nevis mūsu atrunas un aizbildināšanās.

Iedosim šodien spēcīgu impulsu tam, ko gribam paveikt un izdarīt.









1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš



7

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.