piektdiena, 2016. gada 20. maijs

Vēdiskais nedēļas horoskops 16-22 maijs 2016






Dienas horoskops 2016 gada 16. maijs

Īpašas norādes: 

Interesanta un ļoti dažāda diena, kad veiksme spēcīgi mijas ar neveiksmi, taču neveiksmēs būs vainojama mūsu pašu neuzmanība un slinkums nepārbaudot informāciju, kas jau bija pieejama. Īpaši tas skars visa veida savienību jautājumus (tās kas ir juridiski noformētas):
- Biznesa savienība (valde)

- Politiskās organizācijas

- Laulības

Kas attiecas uz jaunu lietu, ideju un biznesa uzsākšanu, tad to rekomendējas darīt tikai tad ja strādāsiet lielākoties ar svešu naudu - investors, grantu programma vai ES fondi.

Pie tā visa, ka ir lietaina un vēsa diena rekomendējas papildus fiziskās aktivitātes brīvā dabā.



Dienas enerģija ir labvēliga  dažādu savienību veidošanai un sadarbībai ar augstākstāvošām personām (atbildības vertikāles noteikšana) - laulībām; sevis un partnera saprašanai un pieņemšanai (saprast kas tu esi un ko tu dod attiecībās kā arī kā tu koncentrējies uz partnera doto); seksuālām aktivitātēm; komunikācijai ar bērniem; lēniem taisnīgiem lēmumiem. Labvēlīgs laiks dažādiem iesākumiem ar ilgstošu darbību, piemēram organizācijām, biedrībām utt. Aktuālas būs tādas lietā kā iepazīšanās, pavedināšana, baudas gūšana un situācijas izmantošana, mīlestība, gultas prieki, atpūta, relaksācija, visu kas ir saistīta ar skaistumu un sevis izrādīšanu sabiedrībai,  izbaudīšanu, seksuālo kaisli un laulības laimi,  bērniem, sarunām par mākslu vai skaitām lietām utt. Atpūta un atslābināšanās ir laba tāda, kas dod impulsu jaunām radošām aktivitātēm (pēcpusdienas atpūtai un laiskošanai). Ļoti labi visa veida jaunām un inovatīvām darbībām; uzsākt izglītojojošus procesus; veidot nākotnes stratēģijas un plānus (pilnīga inovācija); pirkt neklustamos īpašumus, uzsākt celtniecību; veikt aktīvu komunikāciju ar līdzcilvēkiem, aizstāvēt vājākos (ļoti izteikts taisnīgums un aizbildniecības sajūtas). Labi arī īpašumu iegādei un ienākšanai jaunā mājā; svinīgajām ceremonijām; zvērestu un solījumu došanai; rituāliem; jaunu apģērbu un rotaslietu valkāšanai; žēlsirdībai; karjeras maiņām; tēvišķīgām darbībām; diplomātiskām un taktiskām darbībām.
Dienas enerģija ir koncentrēta  - radīšanā un atjaunošanā.

Nerekomendējas saslimt, tādēļ jādara visi preventīvie darbi (saslimšana būs saistīta ar vilšanos attiecībās).    



Enerģiju pārvalda: Uttara Phalguni nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks:  12:00 līdz 15:00

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Sarežģīta situācija uz zaudējumu nesošām planētām no Chandras (mēnss) atrašanās vietas. 2as planētas atrodas 8ajā mājā no mēnees un 2as planētas 12 majā. 





Dienas horoskops 2016 gada 17. maijs

Īpašas norādes: 

Rekomendējas neaizgulēties lai saudzētu rīta nervu šūnas.
Ideālākais laiks, kad darīt lietas, kas ir atkarīgas tikai un vienīgi no tevis - no sākuma līdz galam bez citu cilvēku palīdzības. Ja gadījumā kādā procesa posmā vajadzēs šo palīdzību, tad ir liels risks, ka saņemsi to vai nu pa ātru vai arī pa vēlu. Biznesā un darbā pārbaudiet savu grāmatvedību (dokumentu kārtību) vairākas reizes lai nepalaistu garām būtiskas lietas, kur kļūda maksās vaidāk nekā gribētu.

Ja jūtat ka organismā ir lielāks stresa līmenis nekā vajadzētu - tieciet pie masāžas un nekautrējaties to paprasīt, jo šodien strādā labs likums - Ko prasīsi to arī saņemsi (tikai jāparasa tam, kam ir tas ko vēlies).

Sarežģīta situācija mīlas frontē lai neteiktu vairāk, jo vai nu atklāsies "sānsoļi" vai arī būs iespējas viņos iesprūst uz lielāku laiku. Sievietēm būs īpaši saasināta intuīcija un uztvere attiecībā uz sexa jautājumiem.



Dienas enerģija ir labvēlīga visa veida aktivitātēm kas apvieno un ir saistīta ar rokām, kas veicamas Saules gaismā, kā arī īpaši komunikācija ar bērniem. Enerģija veicina mākslu, amatniecību,  īpaši keramiku un juvelierdarbus; biznesa aktivitātes, kam vajag taktu un mazliet viltības; dārzniecību; mājsaimniecības darbus;  aktivitātes, kam vajag prasmīgas rokas un atkārtošanu. Laika ritums izpaužas jautrībā, vieglumsā un kustīgumā (vairāk caur domām), kā pirmos saules starus - atmošanās potenciāls, kā modinātāja zvans gan fiziskajā, gan garīgajā izpratnē. Labi ir visa veida sadarbībai, (nevis caur draudzību, bet izdevīguma sadarbību bez uzticēšanās), darīt visa veida lietas, kas saistītas ar rokām un rokdarbiem, novākt ražu, uzsākt lielāka plāna (vēlēšanās) realizāciju, kurā ir iekļautas fiziskas aktivitātes, bērnu audzināšanai, ceļošanai, zīves vietas maiņai, pakļaut kādu, dresēt.
Ja šajā dienā ko prasīsiet, tad arī saņemsiet.

Var uzdarboties zagļi, tādēļ savas lietas derētu pieskatīt kā arī nerekomendējas nodarboties ar sexu, slinkot un atpūsties, ilgtermiņa mērķu plānošana; tāpat nelabvēlīgas aktivitātes, kas prasa executive (izpildītāja?) spējas un briedumu. Nav ieteicamas nakts aktivitātes.    



Enerģiju pārvalda: Hasta nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks:  12:00 līdz 15:00

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Sarežģīta situācija uz zaudējumu nesošām planētām no Chandras (mēnss) atrašanās vietas. 2as planētas atrodas 8ajā mājā no mēnees un 2as planētas 12 majā. 

2) Shukra (Venēra) atrodas Mritju Bhagas grādos un ši situāciju pasliktina atrašanās 8ajā mājā no mēness un Bharani nakshatrā.





Dienas horoskops 2016 gada 18. maijs

Īpašas norādes: 

Rīta cēliens vēl būs sartežģīts un būs grūti "iešūpoties", bet tiem kam parasti stresa līmenis virs vidējā varēs teikt, ka visu nakti nebūs gulējuši un visu šo dienu varēs staigāt kā dullas mušas. Lai no tā izvairītos pirms gulētiešanas rekomendējās dzērt vai nu nomierinošu tēju (nedaudz) vai arī baldreāņus.

Finanšu strīdi būs asāki kā parastu un "nedarunāšana" sitīs spēcīgāku plaisu attiecībās kā parasti.

Alkoholu rekomendējas lietot mazākos apjomos kā parasti, kā arī saldumi atstās spēcīgāku ietekmi kā parasti - liekie kilogrami, saindēšanās vai elerģiskas reakcijas.

Ļoti labi ir iegādāties preces kas izskatās dārgākas kā parasti, kā arī šodienas pirktās lietas neatšķirs no orģināla.



Dienas enerģija ir labvēlīga visam, kas ir saistīts ar visuma arhitektūru, instrumentu, dārglietu, telpu un ilūziju (maijas) radīšanu. Labi ir tādām lietām kā nākotnes plānu realizācijai (ne plānošanai) - celtniecības uzsākšanai, veikt mākslās darbus, iegūt atpazīstamību (mērketings), dizainam, arhitektūrai, remontam, skaistuma lietām (proporciju akcentēšana), ēst gatavošanai, ziedu dāvināšanai; visa veidu procesu izlabošanai; skaistumkopšanas procedūru veikšana (uzsākt treniņus vai gavēšanu); viss kas saistīts ar sistēmu un tās uzlabošanu lai noteiktu - kā tad lietai jāizskatās galu galā (var radīt brīnišķīgas lietas it kā no nekā); . Ļoti labi ir iegādāties kādas rotas lietas (izskatīsies labāk nekā ir patiesībā). Šīs dienas notikumi liksies lielāki, svarīgāki un iespaidīgāki nekā būs patiesībā, tādēļ perfekts laiks ilūziju radīšanai; veiksies lietas, kur vajadzīga harizma, elegance un personiskais šarms; šis laiks ļaujieraudzīt arī zināšanu un garīgās pērles (atklāsmes - ieraudzīsi pērlu dubļu jūrā). 

Nav laba diena laulībam -no ārpuses izskatīsis labāk nekā būs patiesībā un konfliktiem - izmantos visus iespējamos ieročus, kas var novest pie abu pušu iznīcināšanas. Arī jaunie paziņas ko satiksiet (iepazīsiet) sākumā liksies labāki nekā būs patiesībā, tādēļ neslēdziet līgumus, jo līgums būs labāsks nekā tā izpildījums.

Nerekomendējas jebkāda tieša konfrontācija; laulības un tādas aktivitātes, kas prasa nonākšanu pie apslēptu lietu būtības - saknēm, jo valda ir ļoti spēcīgas ilūzijas.    



Enerģiju pārvalda: Chitra nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks:  11:55 līdz 15:00

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Sarežģīta situācija uz zaudējumu nesošām planētām no Chandras (mēnss) atrašanās vietas. 2as planētas atrodas 8ajā mājā no mēnees un 2as planētas 12 majā. 

2) Shukra (Venēra) atrodas Mritju Bhagas grādos un ši situāciju pasliktina atrašanās 8ajā mājā no mēness un Bharani nakshatrā (līdz 16:00).





Dienas horoskops 2016 gada 19. maijs

Īpašas norādes: 

Laba, ātra un rezultatīva diena, bet tajā pašā laikā nerekomendējas darīt NEKO ar finansēm, jo Shukra (Venēra) šodien pāriet no viena zodiaka citā un būs ļoti vāja. Jā tas arī ietekmēs sievietes un viņas savā komunikācijā būs skarbākas kā parasti - gan attiecībā uz vīriešiem, gan sievietēm komunicējot savā starpā (tur būs īpaši skarbi). Daudziem šī diena būs jauns pagrieziena punkts un tā kā bija vairs nebūs nekad (dažādās dzīves sfērās), bet jāatceras, ka viss kas notiek notiek uz labu.

Papildus uzmanība un enerģija jāvelta bērniem un pozitīvie rezultāti ilgi neliks par sevi ilgi gaidīt, ideāli būtu ja kopā veikt dažādas fiziskās aktivitātes kopā.

Šodien pateikto cilvēki varēs atcerēties uz mūžu, tādēļ izmanīgi ar vārdu izvēli. 



Dienas enerģija ir labvēlīga  un saistīta ar nepārtrauktu kustību, pārmaiņām, neierobežotu izplešanos, izkaisīšanu, cilvēku masām un darbam ar tām; mierīgai spēka demonstrēšanai (diplomātijai), morāles demonstrēšanai, ētikas normām un to ievērošanai (arī demonstrēšanai), godīgumam, asināt prāta atjautību, mērenību, savaldību, inteliģenci, gudrību, lojalitātes izrādīšanu, kalpošana bez ego dominances, visa veida mācīšanos – materiālo, filozofisko un garīgo.

Labi ir visa veida aktīvām darbībām (apdomātas darbības), nemierīgumam, veiklībai un nepieciešamībai adaptēties pie situācijas, rast kompromisus; tiekties uz patstāvību un iekšējo spēku; vienkāršot lietas līdz pirmavotam (pamatfunkcijai).

Nerekomendējas ceļošana, atpūsties, konflikti, stabilām aktivitātēm, veikt aktīvu naudas tērēšanu jo diena atbalsta naudas saglabāšanu. 



Enerģiju pārvalda: Swati nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks:  11:55 līdz 15:00

Planētu stāvokļa ziņas: 

1)  Shukra (Venēra) šodien pāriet no viena zodiaka citā un būs ļoti vāja, tādēļ nekādus finanšu darījumus nerekomendējas veikt.





Dienas horoskops 2016 gada 20. maijs

Īpašas norādes: 

Aktīva un nestabila diena, kad grūti ir pieņemt lēmumus - "Stundu stāvu domādama, kam lai sēžu kamanās" (visās dzīves sfērās), tādēļ spēcīgie iekšējie dialogi un pat cīņa ar sevi būs garantēta. Ja tomēr sevī nesaskaņas neatradīsi, tad kā mērfija likumā - kāds tomēr tevi mēģinās izsist no līdzsvara visdīvainākajā un stulbākajaā veidā. Ar automašīnu jāpārvietojas uzmanīgāk kā parasti, jo gan policija gan kretīni uz ceļiem negulēs meklējot tieši tevi (nebrīnaties ja pīpināšana būs aktīvāka uz ceļiem kā parasti), savukārt ja esi riteņbraucējs tad atcerties zelta likumi - DIC (Dod Idiotam Ceļu).

Tie kas ir sēdējuši pie senas problēmu risināšanas par finansējuma piesaisti savam projektam - labs laiks lai realizētu ideju, bet jārēķinās ka maz varēs nopelnīt, taču šajā gadījumā jāpriecājas, ka projektu varēs ieviest un iegūt būtiskāko - pieredzi.



Dienas enerģija ir labvēlīga tādām lietām kur ir būtiski sasniegt gala rezultātu, mērķtiecīgumam, ofensīvai,  vienmēr cīnīties līdz sasniegsiet savu mērķi (līdzekļiem nav nozīmes), diena dod spējas pielikt neiedomājamas pūles sasniedzot nosprausto mērķi; labi ir demonstrēt spēku; pompozām lietām; apbalvošanai; sākt nēsāt jaunus juvelierizstrādājumus; sodīt kādu (sit savējos lai citi baidās); konfliktiem; noteikt jaunas robežas un darbi ar nekustamajiem īpašumiem; visas lietas, kas ir saistītas ar uguni un veselības uzlabošanu; uzlabot transporta līdzekli vai iegādāties jaunu. Pozitīvā ziņā enerģija izpaudīsies drosmē, apņēmībā, smagā darbā virzoties uz sasniegumiem, iegūtā pozīcija vai amats dos varu un baudas.
Dienas simbols ir izdekorēta arka, tādēļ enerģija ir saitīta ar visu, lai cilvēks iegūtu savu triumfu, bet pārāk daudz uguns visu car sadedzināt un iznīcināt (uzvara būs bet apmierinājuma nē). Tāpat šī arka simbolizē kāda cikla vai lietas beigas, un jaunu sākumu (Karš beidzas ar uzvaru un... ).
Uzvara būs gūstama vienojoties ar kādu "koalīcijā", kur Jūsu sabiedrotie var būt arī kāds iepriekšējais ienaidnieks vai konkurents, bet mērķis kas jāsasniedz būs pārāks par iepriekšējām nesaskaņām. Uzvara ir gūstama tikai tur, kur  tiks veikta fiziskā, laika un mentālā fokusēšanās.

Dienas totēmdzīvnieks ir tīģeris, kas simbolizē arī dziļāko sieviešu enerģiju. Tātad lai šodien gūtu uzvaru būs vajadzīga milzīga koncentrācija un visu maņu maksimāla mobilizācija viena mērķa sasniegšanai (medījuma iegūšanai). 

Nerekomendējas laulības, ceļošana (visu laiku kāds būs jāuzvar) un aktivitātēm, kas prasa diplomātiju un taktu. 



Enerģiju pārvalda: Vishaka nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks:  11:48 līdz 14:45

Planētu stāvokļa ziņas: 

1)  ----------.





Dienas horoskops 2016 gada 21. maijs

Īpašas norādes: 

Karms ritenis griežas un liekas, ka ir jaunas situācijas, bet mācības izskatās palikušas vecās.

Jā šī diena var būt kā sens "Deja Vu" kur katram mums svarīgākajā sfērā (īpaši tajās lietās kuras mēs neesam izrisinājuši līdz galam) būs būtisiki notikumi, kur beidzot būs "jānoved līdz galam". Tas no mums prasīs gan pacietību gan drosmi un lai cik gribētos shjēmot (īpaši dienas pirmajā pusē) nerekomendēju to darīt, jo: No karmas neaizmuksi, tādēļ ka pats esi karmas rezultāts. Jo ātrāk mēs to sapratīsim, jo mazāk sāpīgi atrisināsim sarežģītās dzīves situācijas. Īpaši tas attieksies uz atzīšanos sev, ka esi tāds kāds esi ar visiem plusiem un mīnusiem un beigsi karot ar sevi (beigsi sev ko pārmest un salīdzināt ar citiem).

Protams labs laiks lai atrastos pie dabas un īpaši labvēlīgi būs skatīties saulrietu.



Dienas enerģija līdz 16:40 ir labvēlīga tādām lietām kur ir būtiski sasniegt gala rezultātu, mērķtiecīgumam, ofensīvai,  vienmēr cīnīties līdz sasniegsiet savu mērķi (līdzekļiem nav nozīmes), diena dod spējas pielikt neiedomājamas pūles sasniedzot nosprausto mērķi; labi ir demonstrēt spēku; pompozām lietām; apbalvošanai; sākt nēsāt jaunus juvelierizstrādājumus; sodīt kādu (sit savējos lai citi baidās); konfliktiem; noteikt jaunas robežas un darbi ar nekustamajiem īpašumiem; visas lietas, kas ir saistītas ar uguni un veselības uzlabošanu; uzlabot transporta līdzekli vai iegādāties jaunu. Pozitīvā ziņā enerģija izpaudīsies drosmē, apņēmībā, smagā darbā virzoties uz sasniegumiem, iegūtā pozīcija vai amats dos varu un baudas.
Dienas simbols ir izdekorēta arka, tādēļ enerģija ir saitīta ar visu, lai cilvēks iegūtu savu triumfu, bet pārāk daudz uguns visu car sadedzināt un iznīcināt (uzvara būs bet apmierinājuma nē). Tāpat šī arka simbolizē kāda cikla vai lietas beigas, un jaunu sākumu (Karš beidzas ar uzvaru un... ).
Uzvara būs gūstama vienojoties ar kādu "koalīcijā", kur Jūsu sabiedrotie var būt arī kāds iepriekšējais ienaidnieks vai konkurents, bet mērķis kas jāsasniedz būs pārāks par iepriekšējām nesaskaņām. Uzvara ir gūstama tikai tur, kur  tiks veikta fiziskā, laika un mentālā fokusēšanās.

Dienas totēmdzīvnieks ir tīģeris, kas simbolizē arī dziļāko sieviešu enerģiju. Tātad lai šodien gūtu uzvaru būs vajadzīga milzīga koncentrācija un visu maņu maksimāla mobilizācija viena mērķa sasniegšanai (medījuma iegūšanai). 

Nerekomendējas laulības, ceļošana (visu laiku kāds būs jāuzvar) un aktivitātēm, kas prasa diplomātiju un taktu. 



Dienas enerģija pēc 16:40 ir labvēlīga tādām lietām kā - slepenām darbībām, taktiskiem gājieniem bez apmāna, bezrūpībai, siltumam, līderībai, draudzīgumam, izpalīdzībai,  optimismam, ritmiskām sajūtām un procesiem (mūzikai), ziedoties (lotosa zaiedu), uzsākt draudzību kura pamatā nav sex, mācīties un uzturēt zināšanas kas saistītas ar Visuma spēkiem (apslēptas zināšanas). Zināšanas būs tātas, kas liks apjaust lietu sarežģītību, mērķu sasniegšanu ar daudzlīmeņu soļiem (shēmošana kā šahā), kas balstīta gan uz teoriju, gan uz pieredzes novērojumiem. Īpaši labi izdosies izpasust maigo zināšanu vadības spēku sievietēm pēc 36 gadiem, kā arī sievietes, kas jaunākas par 36 gadiem var iegūt zināšanas kā izmantot maigo manipulācijas zināšanas spēku. Savukārt sievietēm pēc 36 ļoti labi ir uzsākt veselības saglabāšanas un atjaunošanas pasākumus.

Ļoti labi ir iestāties rindā vai sākt sekot kādam. Dienas enerģija veicina komunikāciju starp pretpoliem – starp jauno un veco, starp nobriedušo un nenobriedušo, starp attīstīto un mazāk attīstīto, starp dažādām rasēm un kastām, kā arī piemīt spēja saskatīt patieso realitāti.

Dienas simbolam - Lotosa ziedam ir spēja augt un ziedēt dubļainos, dūņainos ūdeņos, kas raksturo spēju uzturēt sevī tīru un labvēlīgu jebkuros apstākļos, izceļot patieso zināšanu ieguves veidu, izejot cauri mentālam, intelektuālam un emocionālam apmulsumam, kur zināšanas tiek iegūtas no apakšanas uz augšu.
Ja šodien izbeigsiet kādu procesu, tad tas izdosies līdz galam - pamest valsti, izbeigt attiecības.

Nerekomendējas laulībām, seksam, ilgstošām lietām, pārliecīgai atvērtībai (īpaši sarunās, jo pateikto izmantos pret Jums) un frivolam draudzīgumam. 



Enerģiju pārvalda: 

Līdz 16:40 Vishaka nakshatra

Pēc 16:40 Anuradha nakshatra

Dienas rezultatīvākais laiks:  Nav labvēlīga laika

Planētu stāvokļa ziņas: 

1)  Chandra (Mēness) atrodas savā vissliktākajā pozīcijā un kopā ar 2ām papi grahām - Mangalu (Marsu) un Shani (Saturnu), kuri pie tam abi vēl ir retrogrādā stāvoklī.





Dienas horoskops 2016 gada 22. maijs

Īpašas norādes: 

Jā arī šodien karms ritenis griežas, griežas un griežas, kad liekas, ka jaunie "aktieri" mūsu dzīvē māca vecās "dziesmas".

Šodiena ir lielais shēmu un noslēpumu veikšanas laiks, kad shēmošana nesīs lielākos augļus. Ja zagļi ko nozags - ar galiem un viņi iepriekš zinās kur iet un ko zagt (būs iekšējie informātori vai pats būsi pateicis ne ko vajag). 

Protams tie kas gribēs tikt ārā no meliem un ļoti sarežģītas dzīves situācijas arī ideālākais laiks prasīt piedošanu (situācijas analīzi atstājot uz rītdienu).

Daudziem var būt spēcikas galvassāpes jo Chandra (Mēness) atrodas savā vissliktākajā pozīcijā un kopā ar 2ām papi grahām - Mangalu (Marsu) un Shani (Saturnu), kuri pie tam abi vēl ir retrogrādā stāvoklī. Līdz par 2 naktī var būt īpašāks stresa, baiļu un satrauktības stāvoklis 



Dienas enerģija līdz 19:03 ir labvēlīga tādām lietām kā - slepenām darbībām, taktiskiem gājieniem bez apmāna, bezrūpībai, siltumam, līderībai, draudzīgumam, izpalīdzībai,  optimismam, ritmiskām sajūtām un procesiem (mūzikai), ziedoties (lotosa zaiedu), uzsākt draudzību kura pamatā nav sex, mācīties un uzturēt zināšanas kas saistītas ar Visuma spēkiem (apslēptas zināšanas). Zināšanas būs tātas, kas liks apjaust lietu sarežģītību, mērķu sasniegšanu ar daudzlīmeņu soļiem (shēmošana kā šahā), kas balstīta gan uz teoriju, gan uz pieredzes novērojumiem. Īpaši labi izdosies izpasust maigo zināšanu vadības spēku sievietēm pēc 36 gadiem, kā arī sievietes, kas jaunākas par 36 gadiem var iegūt zināšanas kā izmantot maigo manipulācijas zināšanas spēku. Savukārt sievietēm pēc 36 ļoti labi ir uzsākt veselības saglabāšanas un atjaunošanas pasākumus.

Ļoti labi ir iestāties rindā vai sākt sekot kādam. Dienas enerģija veicina komunikāciju starp pretpoliem – starp jauno un veco, starp nobriedušo un nenobriedušo, starp attīstīto un mazāk attīstīto, starp dažādām rasēm un kastām, kā arī piemīt spēja saskatīt patieso realitāti.

Dienas simbolam - Lotosa ziedam ir spēja augt un ziedēt dubļainos, dūņainos ūdeņos, kas raksturo spēju uzturēt sevī tīru un labvēlīgu jebkuros apstākļos, izceļot patieso zināšanu ieguves veidu, izejot cauri mentālam, intelektuālam un emocionālam apmulsumam, kur zināšanas tiek iegūtas no apakšanas uz augšu.
Ja šodien izbeigsiet kādu procesu, tad tas izdosies līdz galam - pamest valsti, izbeigt attiecības.

Nerekomendējas laulībām, seksam, ilgstošām lietām, pārliecīgai atvērtībai (īpaši sarunās, jo pateikto izmantos pret Jums) un frivolam draudzīgumam. 



Dienas enerģija pēc 19:03 ir labvēliga tādām lietām kā - slepenām darbībām, taktiskiem gājieniem (ventieties bez apmāna), bezrūpībai, siltumam, līderībai, draudzīgumam, izpalīdzībai,  optimismam, ritmiskām sajūtām un procesiem (mūzikai, jeb lietu izpratnei kas atkārtojas), ziedoties (lotosa zaiedu), uzsākt draudzību kura pamatā nav sex, mācīties un uzturēt zināšanas kas saistītas ar Visuma spēkiem (apslēptas zināšanas). Zināšanas būs tātas, kas liks apjaust lietu sarežģītību, mērķu sasniegšanu ar daudzlīmeņu soļiem (shēmošana kā šahā), kas balstīta gan uz teoriju, gan uz pieredzes novērojumiem, ideāls laiks lai saprastu procesu kopumu (aplis ir noslēdzies). Īpaši labi izdosies izpasust maigo zināšanu vadības spēku sievietēm pēc 36 gadiem, kā arī sievietes, kas jaunākas par 36 gadiem var iegūt zināšanas kā izmantot maigo manipulācijas zināšanas spēku, saprastu sevi un to ko dod attiecībās, kā arī tad sapratīsi ko vēlies saņemt no partnera un atļausi lai partneris tev to sniedz. Savukārt sievietēm pēc 36 ļoti labi ir uzsākt veselības saglabāšanas un atjaunošanas pasākumus.

Ļoti labi ir iestāties rindā vai sākt sekot kādam, jeb ļaut kādam uzņemties par sevi aizbildniecību. Dienas enerģija veicina komunikāciju starp pretpoliem – starp jauno un veco, starp nobriedušo un nenobriedušo, starp attīstīto un mazāk attīstīto, starp dažādām rasēm un kastām, kā arī piemīt spēja saskatīt patieso realitāti - katra patieso vietu visumā.

Dienas simbolam - Lotosa ziedam ir spēja augt un ziedēt dubļainos, dūņainos ūdeņos, kas raksturo spēju uzturēt sevī tīru un labvēlīgu jebkuros apstākļos, izceļot patieso zināšanu ieguves veidu, izejot cauri mentālam, intelektuālam un emocionālam apmulsumam, kur zināšanas tiek iegūtas no apakšas uz augšu.
Ja šodien izbeigsiet kādu procesu, tad tas izdosies līdz galam - pamest valsti, izbeigt attiecības, atmest kaitīgu ieradumu, nomest svaru utt.

Nerekomendējas laulībām, seksam, ilgstošām lietām, pārliecīgai atvērtībai (īpaši sarunās, jo pateikto izmantos pret Jums) un frivolam draudzīgumam. 



Enerģiju pārvalda: 

Līdz 19:03 Vishaka nakshatra

Pēc 19:03 Jyeshta nakshatra

Dienas rezultatīvākais laiks:  Nav labvēlīga laika

Planētu stāvokļa ziņas: 

1)  Chandra (Mēness) atrodas savā vissliktākajā pozīcijā un kopā ar 2ām papi grahām - Mangalu (Marsu) un Shani (Saturnu), kuri pie tam abi vēl ir retrogrādā stāvoklī.