piektdiena, 2016. gada 20. maijs

MAZĀS ASTROZIŅAS 16-22.05.

MAZĀS ASTROZIŅAS
16-22.05.

Pati darba nedēļa astroloģiski ir samērā klusa, dominē spēcīgas un labvēlīgas zemes enerģijas, kas mums visiem palīdz dārza un citos darbos. Vēljoprojām ir daudz retrogrādu - šķietamā atpakaļkustībā virzās Merkurs, Marss, Saturns, Plutons. Lietas ir vērstas uz cilvēka iekšpasauli un pagātni. Šīs enerģijas mums palīdz sakārtot lietas un pārkārtoties pašiem tā, lai dzīve nestu vairāk prieka.

Šo nedēļu jēga ir dzīvot mierīgi. Lietas izvērtējam bez steigas. Kā jau minēju, dominē labvēlīgas Zemes stihijas enerģijas. Tās vislabāk izmantot / baudīt nesteidzoties. Šonedēļ meklējam pamatīgumu darbā.
Nedēļas nogale jau daudz jestrāka. Īsts ballīšu laiks! Saule dodas uz jautrajiem Dvīņiem. Citos jautrīšos - Strēlniekos būs skaists pilnmēness, varēsim visu nedēļas nogali dzīvot ballīšu režīmā. Svētdien gan būs arī nedaudz paasa enerģija, visus tračus ieplānojam uz svētdienas pēcpusdienu, tad būs jauki izvilloties. Tātad, šonedēļ gruntīgi strādājam un brīvdienās - priecājamies. Lai pa gruntīgo un jautro!

Andis
andisgeste@gmail.com