pirmdiena, 2016. gada 30. maijs

Šovakar- mantrošana vēlmju piepildījumam

Moola mantras mantrošana 1008x
Tās būs pāris stundas, kas dos, iespējams, visspēcīgāko atspērienu Tavu vēlmju piepildīšanai. Tu gūsi iedvesmu turpmākajai darbībai, Tu gūsi ticību sev, saviem spēkiem un Augstākajam.
Šis vakars ir paredzēts tikai un vienīgi tiem, kuriem ir laiks to atvēlēt sev un kārtīgi padomāt - ko īsti es vēlos savā dzīvē?
Svarīgi saprast, ka šis pasākums NAV priekš visiem un ikviena, jo:
1) Ne visi un ikviens zina, ko patiesi vēlas savā dzīvē. Ne visi zina savas patiesās vēlmes un ne visi spēj tās aprakstīt vārdos.
2) Ne visi ir gana pacietīgi un gana atvērti, lai ļautu savām lūgšanām piepildīties...
Jā, domu saprati pareizi - lielākais šķērslis savu vēlmju īstenošanai dzīvē esi Tu pats!
Ja zini, ko patiešām vēlies un esi atvērts tām situācijām un notikumiem, kas var piepildīt Tavas lūgšanas, tad esi laipni gaidīts šovakar, 30.maijā, uz 1008 x Moola Mantras vakaru.

SVARĪGI!
Nākot uz mantrošanu, ir jābūt JAU GATAVAM vēlmju un lūgšanu sarakstam. Nevis galvā, bet uz lapas! Jo rakstiski izsakot vēlmes, mēs esam spiesti tās ietērpt konkrētos vārdos un frāzēs. Tādējādi mēs paši konkretizējam savu vēlmi, saprotam, kas tieši ir tas, ko vēlamies. Vai tā būtu bagātība, prieks, mīlestība, attiecību uzlabošana, labāk apmaksāts darbs, jauns darbs, jauni draugi, jauna mājvieta, laimīgi bērni utt.
Tas var būt jebkas, ko vēlies, un ko Tava sirds jau sen kāro. Taču tas ir jāpieraksta. Bez vēlmju saraksta mantra darbosies Tava šībrīža stāvokļa turpināšanā... Padomā par to...
Pirms mantrošanas vēl vienu reizi apskatīsim nosacījumus, kā "pareizi" noformulēt savu lūgšanu un visiem būs atvēlēts laiks veikt vajadzīgos labojumus.
Izmanto sev doto iespēju! Paņem, cik vien iespējams, un saņem labāko!
Tiekamies šovakar!
Pulcēšanās no 18:15, sākums 18:30
Norises vieta - Rīgā, Skolas ielā 38-9 (jāspiež poga "9")
Dalības maksa – ziedojums
Ko esi gatavs dot par savu vēlmju piepildījumu?

Kārlis
26355662