ceturtdiena, 2016. gada 26. maijs

Kur rast atbildes uz dzīves jautājumiem?


Šovakar, 26. maijā plkst. 18:30 notiks tikšanās un stāstījums par to, kādi procesi un enerģijas patlaban valda pasaulē un cilvēkos. Runāsim par esošajām un tuvākās nākotnes enerģijām, par to, kāda patlaban ir cilvēces virzība un kas no mums katra kā indivīda tiek sagaidīts. Kāds ir mūsu šībrīža uzdevums.
Pirms dažām dienām atgriezāmies no 31 dienas uzturēšanās Vienotības Universitātes Šambalā, kas veidota kā ašrams, kurā cilvēki ierodas un paliek tik ilgi, cik vēlas. Sākot no vienas dienas līdz...
Vienotības Universitātes darbība vērsta uz to, lai pasākumos piedalītos interesenti, kuri sajutuši vēlmi iekšēji augt un pilnveidoties. 

Abas šobrīd nu jau varam pastāstīt par pieredzēto un sajusto. Ašramā pavadītais mēnesis ir salicis daudzus "punktus uz i", devis dziļākas izpratnes un sapratnes. Beidzot ir noformulējušās daudzas sajūtas:) Esam guvušas spēju savu dzīvi un visu notiekošo skatīt no daudz plašāka redzējuma un redzam, kā viss notiekošais ir kā solis mūsu nospraustajā virzienā.

Aicinām visus, kuri vēlas izprast patlaban notiekošos procesus un virzību ne tikai ārējā pasaulē, bet arī mūsu iekšējās sajūtās un emocijās. Aicinām arī visus tos, kuri meklē atbildes uz dzīves jautājumiem, kuri jūt, ka kaut kam ir jābūt citādāk..., kuri meklē..., bet īsti nevar atrast...
... aicinām domubiedrus, kolēģus, ģimenes locekļus, māsas, brāļus, tuviniekus, draugus.
Dalīsimies ar to, kas mums devis iespēju atrast atbildes uz dzīves jautājumiem, kas savukārt snieguši prieku, iekšējo mieru un harmoniju jau augstākā pakāpē. Un tās ir lietas, kas interesē un nodarbina mūs visus.


Tiekamies šovakar plkst 18:30 Dzīves zinātnes institūtā Lāčplēša ielā 35-16a (durvju kods 3459).
Dalības maksa- ziedojums
Māra Brante un Dace Lāce

Vēlama iepriekšēja pieteikšanās 29266349 vai marabrante@inbox.lv