otrdiena, 2016. gada 17. maijs

Brauciens uz Indijas ziemeļiem

Labdien!

Ar prieku un entuziasmu vēlos informēt jūs par jaunu braucienu uz Indijas Ziemeļiem - Vrindavāna un Himalaju piekāje, kas notiks šī gada rudenī: 26.10. - 09.11.2016.

Ceļojuma laikā apmeklēsim vairākas Indijas svētākās pilsētas, viena no kurām ir Krišnas (viena no dieva Višnu reinkarnācijām) dzimtene Vrindavāna ar vismaz 5000 tempļu. Kopā ar vietējiem iedzīvotājiem, svētceļniekiem un priesteriem ik dienu pirms saullēkta tiek iziets svētais Vrindavānas pilsētas aplis, lai sagaidītu saullēktu Jamūnas upes krastā pie sena tempļa un saņemtu no priesteriem svētību. Arī mums būs iespēja veikt šo gājienu. Apmeklēsim vairākus tempļus un citas svētvietas. 

Pēc Vrindavānas dosimies uz Haridvāru, kas tiek uzskatīta par vārtiem uz Dieva zemi. Arati (uguns rituāls) par godu svētai upei Gangai šeit ir pasakaini skaists.

Vairākas dienas viesosimies Rišikešā, kas tiek uzskatīta par jogas galvaspilsētu, kur mums būs iespēja ne tikai piedalīties jogas nodarbībās, meditācijās un uguns rituālos Gangas upes krastā, bet arī apskatīt Himalaju piekājes pasakaino dabu - neskaitāmos ūdenskritumus, senos tempļus kalnu virsotnēs, kā arī piedalīties īpašā mūsu grupai organizētā pudžā - Dievu slavinošā rituālā labklājībai, veselībai un vispārīgam mieram.

Vienu dienu veltīsim ceļojumam uz Devprajāgu - Alknandas un Bhagirathi upju sateces vieta, kur rodas Ganga. Te apmeklēsim arī ļoti senu Ramas templi.

Īsu laiku ciemosimies arī Indijas galvaspilsētā Delī, kur apmeklēsim Swaminarayan Akshardham templi (http://akshardham.com/), kas ir pasakaini skaista vieta. Pēc tempļa apmeklēšanas, apskatīsim izstādi, kas ir veltīta Indijas vēsturei - gan garīgām un cilvēcīgām vērtībām, gan zinātnes atklājumiem un sasniegumiem. Vakarā, pēc saulrieta, noskatīsimies ūdens strūklaku šovu. Šī vieta nevienu neatstāj vienaldzīgu!

Smalkāku ceļojuma programmas aprakstu varat atrast te: www.kaizen.lv

Vairāk informācijas un pieteikšanās ceļojumam:
- zvanot 29857838

Ar siltiem sveicieniem,
Rita