pirmdiena, 2016. gada 21. marts

MAZĀS ASTROZIŅAS 21.-27.03.


Ja iepriekšējā nedēļa bija par plūdumu un brīvu domu lidojumu, tad šī ir krasi atšķirīga nedēļa. Laiks rīkoties! Saule un ziņnesis Merkurs ir devušies uz Aunu zīmi un veidos lieliskas kombinācijas ar enerģijas, draiva un rīcības planētu Marsu Strēlniekos.
Auni, kā jau tas ir plaši zināms, ir aktīva, ugunīga zīme. Ļoti dinamiska. Auni ir kā tādi pusaudži, kas dara un daudz nelauza savas galvas par iespējamām sekām. Un tas ir lieliski, jo tagad mums visiem parādīsies liels spars un pat spīts, lai lietas darītu. Talkā mums nāks arī enerģijas dievs Marss jautrajos, zinātkārajos un gana bezrūpīgajos Strēlniekos.
Šī ir projektu nedēļa, kad varam kādas savas idejas aktīvi realizēt dzīvē. Vrb jūs gribat uzrakstīt grāmatu, vrb sākt gatavoties bikini sezonai, vrb iet salabot zobus vai atvērt starptautisku korporāciju, tad šī nedēļa ir domāta jums. Šī nav nedēļa, kad murrāt uz mūrīša, bet gan aktīvi rīkoties. Sākas aktīvs pārmaiņu laiks, kad ir jāmostas no ziemas miega. Labrīt, tauta! Ir pavasaris un dodamies jautros darbos!
Andis Geste
andisgeste@gmail.com