sestdiena, 2015. gada 1. augusts

Prognoze 2015.gada augustam.



 

Visu mēnesi līdz pat 23.datumam būs Lauvas valdījums – tā ir radošā zīme, cilvēki, kuri dzimuši Lauvas zvaigznājā ir artistiski, radoši, viņi parasti mīl atrasties uzmanības centrā. Labprāt nēsā zeltlietas vai sliktākā gadījumā dārgu bižutēriju zelta krāsā. Priekšroka tiek dota dzelteni-oranžiem vai sarkanīgajiem toņiem apģērbā. Tāpat šajā mēnesī parasti notiek ģimeniski svētki – kāzas. Daudzās ārvalstīs tieši augusta mēnesis skaitās atvaļinājuma un aktīvās atpūtas mēnesis.

Bet līdz ar 24.datumu – valdījumu pieteiks Jaunavas. Čaklās un ļoti darbīgās Jaunavas. Šī ir zemes stihijas zīme, praktiska, izturīga. Cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē ir labi profesionāļi, amatnieki. Priekšplānā izvirzās darbs, kalpošana. Skolniekiem – skola. Tiek ievākta raža. Tātad daudzi šajā laikā saņem pēc nopelniem.

Mēneša sākumā varenais Jupiters un visu redzošais skaudrais Saturns būs diskomforta aspektā līdz 15.augustam. Kad plaši projekti(Jupiters) būs zem stingras kontroles(Saturns). Vajadzētu izvērtēt savus uzskatus, varbūt vajadzētu iestāties kādos kursos, pamācīties? Tiks prasītas atskaites par padarīto. Aktualizēsies izglītības jautājumi, respektīvi, var aizvērsties neperspektīvas skolas. Varbūt atkal cels gaismā nodokļu palielināšanu jeb cita rakstura sankcijas. Jupiters – juridiskās procedūras, ārzemes, ceļojumi un diplomātiskie dienesti ir zem ciešas Saturna kontroles un likumiem. Nav ieteicami tāli ceļojumi. Ap 5.augustu un vispār gandrīz visu mēnesi būs Venēras un Jupitera savienojums Lauvas zīmē, tiesa – Venēra vēl aizvien retrogrāda(iet atpakaļ), klāt šim savienojumamlīdz 7.augustam pievienosies visu zinošais un ziņkārīgais Merkurs – šo planētu savienojums ir vienmēr labvēlīgs, tās sniedz papildus iespējas, bonusus, veiksmi, bet Merkurs piedos dzīvīgumu, interesi un satikšanās prieku. Bērni svinēs savus svētkus, saņems dārgas dāvanas. Diez kādi tur plaši svinami svētki arī var nesanākt, jo stingrais Saturns kontroli ņems savās „rokās”. Nav ieteicami kredīti. Saturns Skorpionā parasti sakārto kredītu tirgu un banku sistēmu. Notiek pēdējā pārkārtošanās, jo no 2.augusta Saturns kļūst direkts(iet atkal uz priekšu). Tiks vētītas valdības partiju rindas u.c. valstiski svarīgi pasākumi, kuriem būtu jāpieliek loģisks punkts.

7.augustā Merkurs maina zīmi uz Jaunavu – te tas ir diezgan spēcīgs. Prāts būs gana konstruktīvs ar paaugstinātu kritikas devu. Dziļi analizēsim, kalkulēsim un rēķināsim.

9.augustā Marss ienāk Lauvā uz 2 mēnešiem – te tas atrodas savā stihijā. Ir gana aktīvs un uzstājīgs. Būs radošā iedvesma darboties un spēja apliecināt savas ambīcijas.

11.augustā Jupiters maina zīmi un iesoļo Jaunavā uz veselu gadu – tiek piedāvātas jaunas iespējas. Ienāks laiks kad ievāksim augļus no iepriekšējā gada darbošanās rezultāta. Jaunavas ir pragmatiska zīme, Jupiters te ir samērā vājš, jo aiz atsevišķiem kokiem tam ir grūtības saskatīt visu mežu kopumā, tātad pietrūks plašuma, domu lidojuma, var iestāties pat zināma rutīna, ar izjukt neperspektīvi projekti.

14.augustā plkst.17:53 jaunMēness Lauvas zīmē interesantā kombinācijā ar Venēru, Jupiteru un visu redzošo Saturnu, kas optimismam, priekam uzmetīs „vērtējošu skatu”. Bet no 17.augusta Saule satuvojas ar Jupiteru un Venēru uz vienas taisnes, kas sola grandiozus panākumus, veiksmi un cerīgu skatu nākotnē. Sākot ar 27.augustu(precīzi uz 1.septembri) veidojas savienojuma aspekts Venērai ar Marsu Lauvas zīmē, kas attiecībās dod mīlestību, kaisli. Iesaku izmantot šo foršumu pēcāk pateiksiet paldies! Salīgstiet mieru ar mīļoto, ja reiz bijāt pastrīdējušies.

29.augustā būs pilnMēness Jaunavas un Zivju zīmēs. Šis pilnmēness būs atvērts Venēras un Jupitera enerģijām. Šīs enerģijas vienmēr ir pozitīvas.