piektdiena, 2015. gada 7. augusts

8.augusts - Lauvas Vārti

Lauvas Vārti.
8.augusts.

            Dzīves pilnības sajūta atnāk kopā ar esamības mirkli. Tad izgaist pagātnes raizes un nākotnes cerības, un atnāk vienkāršā Esība. Būt tajā ir būt savā iekšējā Gaismā. Būt kopā ar Dievu un Eņģeļiem. Tādi mirkļi, kas kļūst par stundām, dienām, par dzīvi ... aizēno visu iepriekšējo pieredzi.
           
Tad Debesis nonāk uz Zemi un Zeme kļūst par Debesīm.
            
Bet Debesis vēlas runāt. Eņģeļi ir klāt, lai nestu savu vēsti. Tā ir svarīga visiem cilvēkam, jo izvēle notiek katru brīdi. Ja arī ir sajūta, ka esmu izdarījis savu izvēli – iet pa Dvēseles gaismas ceļu, vienmēr varam savus soļus spert apzinātāk, nirt dziļāk sevī un izcelt tos Gaismas dārgakmeņus, kas dzīvo mūsos.
           
Tāda iespēja, kad viss Visums virza savu atbalstu uz mums, ir 8.augusts jeb Laiks, kad atveras Lauvas Vārti. Lauva  ir Saules enerģija un šajā dienā no 8.00 rītā līdz 8.vakarā ( 20.00 ) tā sasniegs visaugstāko Gaismas intensitāti. Tad zudīs robeža starp materiālo pasauli un smalko pasauli. Šīs pasaules varēs apvienoties. Eņģeļu pasaule un Gaismas Skolotāji, pa Lauvas Vārtiem izejot, pietuvosies mūsu materiālajai pasaulei. Viņu uzdevums ir modināt cilvēkus, atvērt sirdis un vest arvien tuvāk savai iekšējai Gaismai. Cilvēku uzdevums ir atvērt savas sirds durvis, uzticēties un kopā ar Gaismas Eņģeļiem un Skolotājiem iziet cauri Lauvas Gaismas Vārtiem.
            
 Izklausās jau ļoti vienkārši, bet, lai to paveiktu, ir jāpaveic vairāki sagatavošanās darbi. Eņģeļi smaida un saka – mājas uzdevumi.
            
Lai atbrīvotu savu mentālo un emocionālo ,,mugursomu ,,, kuru nēsājam līdzi, svarīgi ir paskatīties, kas tur ir iekšā.
            
Tie, kas ir devušies ilgākos ceļojumos vai pārgājienos, kuros visa sava mantība ir jānes uz muguras un ja vēl ir paredzēta kāpšana kalnā un retinātā gaisā, ļoti viegli varēs atsaukt šo ,,mugursomas sajūtu ,,. Tāpat ir arī dzīvē. Domas un emocijas, kas ir saistītas ar izbijušo pagātni un vēl nenotikušo nākotni, neļauj izbaudīt šo esības mirkli. Mugursoma ir tik smaga, spiedoša un rīvējoša, ka nespējam ieraudzīt brīnišķīgās ainavas, kas pavado šo ceļojumu. Kalnu sniegotās virsotnes, bezgalīgie ūdens plašumi, ziedošās pļavas un vēja glāstošais pieskāriens.... Tas viss aizslīd garām, tas viss paliek nepamanīts, jo visa enerģija ir patērēta, lai nestu sev līdzi šo mugursomu, kurā ir lietas, ka sen vairs nav vajadzīgas, kas traucē dzīvot un būt laimīgam. Šajā mugursomā ir pagātnes sāpes un bailes par nākotni. Kad to apzināmies, varam aizvērt acis un atcerēties savu skaistāko ceļojumu un miera mirkli, kad saplūdām ar dabu un bijām klātesoši katrā savā elpas vilcienā. Tā ir sajūta, kad aizmirstam par ,,mugursomu,,,kad ir viegli elpot un ir vienkārši būt.
           
Jo vairāk spēsim atbrīvot sevi no līdzi nesamiem ,,krāmiem,, , jo vieglāks kļūs solis un iespēja iziet cauri Lauvas Gaismas Vārtiem. Protams, ka katrs no mums paveiks tik, cik spēj šobrīd. Bet vienmēr var kaut nedaudz vairāk. Te nu ir jāpiepūlas un sevi jāmobilizē. Tad mēdz pieslēgties zemes ego, un vērpt savas intrigas, pūst miglu acīs vai uzlikt rozā brilles. Tās ir lamatas, kurās viegli ir iekrist, ja apziņa nav modra kādu brīdi.
            Vēl ir laiks....
           
Vēl ir nedaudz laika līdz 8.augustam, lai ieskatītos savā ,,mugursomā,,.
            
Kas to nekad nav darījuši, tam tas būs interesants piedzīvojums. Vienkārši ļaujieties un ieraugiet to, kas ,,izsit,, no miera stāvokļa un tātad ienes nemieru. Saskatīšana jau ir puse no uzvaras. Tā ir apzināšana. Tālāk pašam jāizlemj, ko ar to visu darīt. Var turpināt nest līdzi, bet var mēģināt atlaist un atbrīvotās enerģijas vietā pieaicināt Gaismu. Gaisma ienes vieglumu.
            Jo tukšāka būs ,,mugursoma ,,, jo vienkāršāk būs iziet cauri Lauvas Gaismas Vārtiem. Tā ir iespēja savienoties arvien vairāk ar smalko gaismas pasauli. Šī pasaule ir mums apkārt, bet tā vienlaicīgi ir arī mūsos, jo viss jau ir vienots. Jo vairāk Gaismas mēs sevī atveram, jo sākam dzīvot Augstākās vibrācijās, kas veidojas no pieņemšanas, uzticēšanās un miera enerģijām.
            Eņģeļi saka, ka savus iekšējos Vārtus uz Gaismu, mēs varam atvērt jebkurā brīdī. Tikai 8.augusts ir īpašs ar to, ka mēs visi darām to kopā. Cilvēki un smalkā Gaismas pasaule.
            Kopībā ir liels spēks. Kopā ir iespēja saņemt stiprinājumu un sajust atbalstu gan no drauga, gan no Eņģeļa pleca.
            Kopā ar Eņģeļiem mēs esam komanda. Tas ir mūsu apzinātais solis nākotnē, kad  uz Zemes dzīvos Eņģeļcilvēki. Tādi paši cilvēki kā mēs, bet ar Eņģeļu garīgām un gaismas kvalitātēm.
            Tagad mēs radam savu, savu bērnu un visas Zemes nākotni.
            Tieši tagad un šeit!
            Lai top!
           Maija Kadiķe
           http://www.engelupasaule.lv

txt_1060393_middle