svētdiena, 2015. gada 9. augusts

Akaši Hronikas par 2015.gada augustu

Akaši Hronikas par 2015.gada augustu
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa


2015.gada augustā Akaši Hronikas iesaka mums mazāk uztraukties par to, ka “nekas nenotiek”.
Šis ir laiks savas iekšējās pasaules apcerēšanai, vienlaikus, gūstot maksimālu gandarījumu no savas ārējās pasaules.  Pieņemiet abas šīs sevis daļasun izbaudiet sevis integrēšanos …
Kādu enerģiju nes 2015.gada augusts?
Šī mēneša enerģijas ir klusas un mierīgas.
Augusta dinamiku veidos tas, ka pastāv divas plūsmas, no kurām viena plūst pa virspusi, bet otra – zem tās.
Enerģija šajā mēnesī līdzinās kastītei. Visu notiekošo var iedalīt:
*tajā, kas notiek iekšienē
*tajā, kas notiek ārpusē

Daudzi no jums sajutīs, ka apkārt esošais atšķiras no iekšējām sajūtām. Jums pat var šķist, ka iekšējā un ārējā pasaules ir pretrunā viena ar otru.
Šī mēneša lēnā enerģija nav nedz mierīga, nedz rāma. Drīzāk, tā atgādina stāvokli apjukuma brīdī, pirms lēmuma pieņemšanas. Tas ir neizlēmības mirklis, pirms kaut ko uzsākat.
Daži no jums šājā mēnesī var sajusties apjukusi vai dezorientēti. Daudziem šķitīs, ka viņi ir sastapušies ar pretestību/šķēršļiem.
Jums var šķist, ka ziņas, ko saņemat no apkārtējiem cilvēkiem, ir pilnīgā pretrunā jūsu pašu [iekšējai] intuīcijai.
Tas tā ir tāpēc, ko notiek pārmaiņas jūsu iekšējā un jūsu ārējā pasaulē. Šīs pārmaiņas vēl pagaidām nav saskaņojušās/neatbilsts viena otrai un tāpēc savā starpā nespēj atrast kopīgu valodu.
Rezultātā, tikai rudenī daudzi no jums pamanīs, ka tas, kas notiek ārpusē, sāk atbilst  iekšējām sajūtām.
Augustā un septembra sākumā daudzi no jums izjutīs disonansi.
Ir svarīgi būt pacietīgiem un ir lietderīgi censties apzināties sevis iekšējo un ārējo daļas.
Necentieties tās padarīt vienādas, bet attīstiet un apzinieties tās abas.
Meditāciju laikā jūs pieņemsiet un apvienosiet garīgo ar materiālo/fizisko Tempļus sevī.
Meklējiet kaut ko priecīgu ārējā pasaulē – komunicējiet, spēlējieties, sadarbojieties, pat, ja tas ir pretrunā jūsu iekšējām sajūtām.
Tāpat arī – atrodiet laiku, lai iedziļinātos savā iekšējā pasaulē. Ieklausieties savā iekšējā balsī apceres un pārdomu veidā. Jūsos [iekšā] notiek emociju, pārdzīvojumu izprašana, dziedināšana un izaugsme.
Šis nav īstais laiks, lai apstātos un atslēgtos. Šis ir laiks pilnvērtīgai dzīvei divos dažādos virzienos.
Kā gūt maksimālu labumu no 2015.gada augusta enerģijas?
Noderētu precīza savas dienas un nedēļas saplānošana, lai būtu skaidrs, kad veltīt laiku ārējai un kad – iekšējai dzīvei.
Izveidojiet sarakstu, paredzot noteiktu laiku lūgšanām un pārdomām, kā arī veltiet sevi saskarei ar apkārtējiem cilvēkiem. Tas ļaus jums atslābināties.
Zināmā mērā tas līdzinās personības dubultošanai. Tas ir normāli, ja jūs apzinieties, ka abas šīs daļas  - tas esiet jūs, abas ir vienlīdz vērtīgas un katra no tām ieņem savu vietu.
Tas ir būtiski, lai izprastu enerģijas un sevis pašu izaugsmi. Iztēlojieties, ka jums vienkārši piemīt divas personības.
Jūs varat atslābināties un izbaudīt abas šīs sevis puses, tāpēc, ka tas ir tikai uz laiku/tikai pagaidām.
Ja jūs neieplānosiet laiku katrai no šīm divām sevis pusēm, jums  var šķist, ka jūs cīnāties paši ar sevi
·piemēram, jums ir jākomunicē ar cilvēkiem, bet jūs jūtat vajadzību pēc vienatnes
·vai, ja jums ir iespēja veltīt laiku sev, bet vienlaikus jūs jūtaties  vientuļi vai vainīgi tādēl, ka {šobrīd] nepalīdzat citiem cilvēkiem.
Saplānojiet savu laiku, tas ļaus jums apzināties, kas jūs esat pašreizējā brīdī, un ļaus daudz dziļāk mijiedarboties ar šīm divām sevis pašu daļām.
Ja jums radīsies tāda vēlēšanās, šajā mēnesī jūs varat rakstīt dienasgrāmatu.
Tā jūs palīdzēsiet sev izpaustie divās dažādās balsīs.
1.Uzdodiet jautājumu: “Ko pasaule man cenšas paziņot šodien?”
2.Un pēc tam – “Ko šodien saka mana intuīcija?”
Katru dienu dienasgrāmatā atbildot uz šiem jautājumiem, jūs pamanīsiet, ka sākat skaidri apzināties abas sevis daļas  un saprotat, kā ar tām strādāt. Tā jums radīsies vairāk iespēju augt, mācīties un strādā.
Atzīstiet šīs abas sevis daļas un ieklausieties tajās. Tas ir tā, it kā jums būtu divi padomdevēji ar dažādiem viedokļiem.
Augustā ir derīgi ieklausīties, pieņemt vispārīgus lēmumus, censties tos integrēt, lai septembrī saņemtu galīgo atbildi. Šajā mēnesī svarīgi ir klausīties, uzņemt un dalīties ar informāciju, lai labāk to saprastu. Jūsu patiesā integrācija ir – savienošanās ar savu Dvēseli fiziskā ķermenī. Uzziniet, kā to paveikt, tieši tagad!
Kas notiks sabiedrībā 2015.gada augustā?
Šajā mēnesī pasaulē būs vērojama disonanse:
·Jūs pamanīsiet, ka jūsu līderi vēl biežāk runās vienu, bet darīs ko citu. Solījumi netiks pildīti
·Jūs sapratīsiet, ka tam, ko stāsta masu informācijas līdzekļi, nav jēgas vai tas nevar būt taisnība.Bieži ziņas vairāk līdzināsies tenkām.
·Iekšējās un ārējās pasauļu atšķirību dinamika novedīs pie tā, ka sabiedrībā pazīstami cilvēki uzzinās par sevi to, kas nebija paredzēts vispārējai apspriešanai
·Jūs konstatēsiet, ka cilvēki sāk uzvestiesveidā, ko Freids to būtu nosaucis par atklājošu/atmaskojošu. Patiesi, jūs pamanīsiet, ka daudzi cilvēki sarunās lietos Freida definētās atrunas.
Šajā laikā patiesā jēga nejauši “uzpeldēs” virspusē un pārsteigs daudzus jums, taču galarezultātā, palīdzēs jums labāk saprast pasaulē notiekošo.
Neraugoties uz to, augusts nav tas labākais laiks, lai daudzas lietas ņemtu pārāk nopietni. Meklējiet informāciju, analizējiet un saprotiet, ko tā māca, taču nepārdzīvojiet, ja pagaidām vēl nav skaidra visa bilde kopumā.
Integrācija, harmonizācija un izpratne par visu atnāks rudenī.
Ko vēl Glabātāji vēlas pateikt par 2015.gada augustu?
Lieliskas iespējas šajā mēnesī paver prieks.
Dvēseles līmenī notiek liela spēle un daudzi no jums būs gandarīti, gūstot iespēju iepazīt dualitāti, tādējādi mācoties un augot.
Centieties priecīgi pavadīt laiku. Gūstiet prieku no cilvēkiem ap jums un paši no sevis. Nebaidieties pasmieties paši par sevi.
Ja kaut kas nenotiek tā, kā gribētos, ja pieļaujat kļūdu, kuru nezināt kā labot – nomierinieties, pasmaidiet un ticiet, ka risinājums nāks vēlāk.
Ceriet, ka vēlāk problēmas atrisināsies. Uztveriet visu ar prieku. Jebkuras lietas, jebkura rīcība, kas sagadā jums prieku – jo biežāk jūs to darāt, jo augstākas ir jūsu vibrācijas.
Notiekošais līdzinās “amerikāņu kalniņiem”. Kādā brīdī jūs zaudējat orientāciju, taču pēc tam saprotiet, ka nekādu briesmu nav un jūs varat smieties un izbaudīt braucienu.
Tāpat arī centieties smieties un izbaudīt visu, zinot, ka vēlāk viss kļūs saprotams. 
Atcerieties, ka notiekošais patiesībā veicina jūsu izaugsmi un jūsu spēju atklāšanos.
 
Uztveriet ar prieku visu, lai ar ko jūs arī sastaptos, un jūs ieraudzīsiet, ka šis ir lielisks un interesants laiks.

Mīļie
Šī gada augusts solās būt visai pārsteidzošs - gan dabā, gan enerģijās, gan cilvēkos - katrā individuāli un visos - kā sabiedrībā kopumā. Tomēr, kā iesaka Akaši Hronikas - mierīgi izbaudām visu, apzinoties, ka mūsos aktīvas ir abas šīs pasaules - iekšējā un ārējā. Sandra