piektdiena, 2015. gada 28. augusts

Mācības Vienotības universitātē (27.oktobris- 24.novembris)

Mācības Vienotības universitātē (27.oktobris- 24.novembris)
Tas ir pakāpenisks process, kas maina cilvēka esošo apziņu, atverot to neierobežotām dzīves iespējām. Kursu dalībnieki saņem dažādas dāvanas- veselības, bagātības, mīlestības un harmonisku attiecību dāvanas, kas savukārt vajadzības gadījumā ļauj sastapt dzīves partneri. Tāpat dalībnieku dzīvē ienāk miers un laime. Izmantojot šrī Ammas Bagavāna fenomenu, tiek rasti risinājumi arī citām dzīves problēmām.

2015. gada novembra kursā tiek plānoti 3 cikli- piepildījums, transformācija un vienotība.
Pirmais cikls, paskatoties uz dzīvi no citas puses, ļauj ieraudzīt tās lietas, ko esam palaiduši garām. Bet izrādās, ka tieši tās ļauj dzīvē ienākt tik ilgotajai piepildījuma sajūtai. Apgūstot īpašības, kas sniedz dzīvē piepildījumu, tiek radītas pārmaiņas uztverē, ļaujot ieraudzīt daudz plašāku dzīves spektru.

Otrais cikls- transformācija. Atmoda- tas ir ceļojums. Un šis ceļojums sākas ar sevis apzināšanos par to, kādi patiesībā esam. Un noved pie pārmaiņām apziņā. Kursa laikā tiek dotas praktiskas ikdienā lietojamas mācības, kas veicina apziņas transformācijas procesu. Mēs atmostamies jaunām sapratnēm.

Trešais cikls- vienotība. Spēcīgu un skaistu procesu laikā dalībnieki ieiet dziļās un skaistās sajūtās, ko vienā vārdā var nosaukt par vienotību.

No 27.oktobra- līdz 24.novembrim plānojam otro grupas braucienu no Latvijas. Pirmā grupiņa Universitātē pabija februārī, un viennozīmīgi to uztver par vienu no savas dzīves skaistākajiem notikumiem. Pati esmu piedalījusies sešos dziļos mācību procesos- retrītos Vienotības universitātē. Saprotot to, ko šie procesi devuši un dāvājuši man un citiem dalībniekiem, kādas dziļas un skaistas pārmaiņas notikušas gan citu dzīvēs un pasaules uztverē, esmu uzņēmusies palīdzēt arī citiem.
Mācības notiek angļu valodā. Vajadzības gadījumā veikšu arī tulka pienākumus.
Tuvāka informācija www.onenessuniversity.org
vai rakstiet marabrante@inbox.lv
Māra Brante
29266349