svētdiena, 2015. gada 16. augusts

Lūgšanu stundas par mieru visā pasaulē - 23. augustā 2015

4 Lūgšanu stundas par mieru visā pasaulē
2015. gada 23. augustā 12:00, 15:00, 18:00 un 21:00 (Maskavas laiks, Latvijas laiks)*



Dārgie draugi!
Lai nostiprinātu un vairotu lūgšanu spēku, kas radīts mūsu iepriekšējās Lūgšanu stundās šajā gadā (22., 23. februārī, 15. - 23. martā, 22., 23. aprīlī, 23. maijā, 21. jūnijā, 23. jūlijā), aicinu 2015. gada 23. augustā uz 4 Lūgšanu stundām par mieru visā pasaulē.
23. augusts ir 23. datuma dispensācijas diena. Šajā dienā mūsu lūgšanu pūliņi tiks pavairoti ne tikai ar cilvēku skaitu, kas lūgsies vienlaikus, bet arī ar cilvēku skaitu, kuri piedalīsies lūgšanās visa 23. datuma laikā un saskaņā ar dispensāciju pavadīs lūgšanās ne mazāk kā vienu stundu.

Lūgšanu stundu mērķis:
- izmantot 23. datuma dispensāciju, lai ar mazu lūdzēju skaitu sasniegtu ievērojamu rezultātu;
- novērst karu, jebkādu asinsizliešanu, terorismu;
- paaugstināt cilvēces apziņu.
 
Lūgšanu stundu laiks 2015. gada 23. augustā:
 
No 12:00 līdz 13:00 mēs lasīsim Atbildības Rozāriju Kunga Sanata Kumaras (Lidojošais Ērglis pie ziemeļu vārtiem) aizgādībā.
No 15:00 līdz 16:00 mēs lasīsim Patiesības Rozāriju Kunga Gautama Budas (Vērsis pie Austrumu vārtiem) aizgādībā.
No 18:00 līdz 19:00 mēs lasīsim Miera Rozāriju Kunga Maitreijas (Lauva pie Dienvidu vārtiem) aizgādībā.
No 21:00 līdz 22:00 mēs lasīsim Mīlestības Rozāriju Iemīļotā Jēzus (Cilvēks pie Rietumu vārtiem) aizgādībā.
Ja jūs nevarat piedalīties visu četru Rozāriju lasīšanā, tad pieslēdzieties tik, cik jums iespējams: triju, divu vai pat tikai viena Rozārija lasījumam.
 
Pieslēgšanās interneta translācijai:
 
Rezerves pieslēgums translācijai:
 
Lai koncentrētu lūgšanu pūliņus, aicinām pirms katra Rozārija lasīšanas nolasīt šo lūgsnu:
ES ESMU TAS, KAS ES ESMU vārdā, Visuvarenā Dieva vārdā es vēršos pie Kunga Sanata Kumaras, Kunga Gautama Budas, Kunga Maitreijas, Iemīļotā Jēzus, pie visām Dievišķajām Būtnēm, pie Gaismas spēku Hierarhijas, kas kūrē cilvēces evolūciju un virza Zemes cilvēces attīstību pa Dievišķu Ceļu.
Es lūdzu, lai Dievišķās Būtnes virza manas lūgšanas enerģiju to spēku neitralizācijai, kas veicina kara un naida kurināšanu nacionālu, mantisku, reliģisku iemeslu dēļ, veic terora aktus un rada spriedzes perēkļus uz Zemes.
Es lūdzu, lai Dievišķās Būtnes manas lūgšanas enerģiju virza mieram visā pasaulē un planētas Zeme cilvēku apziņas paaugstināšanai līdz līmenim, kurā visi cilvēki uz planētas Zeme justos kā brāļi un māsas neatkarīgi no mūsu ticības, reliģijas, ādas krāsas, nācijas vai tautības.
Lai notiek Dieva Griba!
Lai Dievišķā Patiesība gūst uzvaru uz Zemes!
Lai valda miers uz Zemes!
Nē antimīlestības spēkiem!
Es lūdzu, lai manas lūgšanas enerģija tiktu pareizināta ar cilvēku skaitu, kas piedalās šajās Lūgšanu stundās par mieru visā pasaulē un atbilstoši 23. datuma dispensācijai!
Lai viss notiek pēc Dieva Svētās Gribas. Āmen!
Tatjana Mikušina
Gaisma un Mīlestība!

Gadījumam, ja kādu iemeslu dēļ jums nav iespējama pieslēgšanās interneta translācijai vietnē «Сириус», lūdzu, iepriekš sagatavojiet sev Rozāriju tekstus un lasiet Rozārijus patstāvīgi.



* 2015. gada vasaras periodā Latvijas laiks sakrīt ar Maskavas laiku