svētdiena, 2015. gada 9. augusts

Attiecības- karma, dvēsele un partnera maiņa

 

Viena no visgrūtāk sasniedzamajām lietām ir sevis mīlēšana un piedošana sev. Daudzi cilvēki tiek mācīti meklēt mīlestību un materiālas lietas no ārējās pasaules, lai aizpildītu caurumus savā sirdī. Šis caurums jau no dabas ir atstāts tukšs, un tas jāpiepilda tev pašam. 
Kā zināt, ka ir pienācis laiks mainīt partneri un kāds ir laimīgu attiecību noslēpums?

Svētīgu attiecību uzvaras kauss
Katras attiecības, ko mēs veidojam, ir svētīgas, jo tās ir kā spogulis, caur kuru mēs varam sevi labāk iepazīt. Mums garīgi pieaugot, šīs attiecības var izmainīties, mums mainoties. Svētīgu attiecību jēga slēpjas sevis iemīlēšanā, lai šo pilnību spētu dalīt ar kādu citu. Kad tas ir izpildīts, rodas svētā uguns un tu vari virzīties tuvāk vietai ko sauc par "mājām".

Līgumi ar dvēseles radiniekiem
Pirms inkarnēšanās, mēs slēdzam vienošanos ar mūsu dvēseļu radiniekiem, lai sniegtu viens otram pieredzi. Mēs izvēlējāmies savus vecākus, brāļus, māsas un labākos draugus. Kādā apziņas punktā, mēs sapratīsim, kāda dāvana tā bija, kā arī skatīsimies atpakaļ uz mācībām, ko guvām no šīm dzīvajām dvēselēm. Attiecības ar šiem cilvēkiem iemācīja mums, kā jāveido attiecības ar cilvēkiem.
Visu attiecību jēga slēpjas to īpašību vai saprašanas atmodināšanā, pie kuras tev vēl jāpiestrādā, lai garīgi augtu. Ja kaut kas tiek atstarots tev pirmo reizi un tu to neesi pamanījis/-usi, tad tu ievērosi, ka tas bieži atkārtojas.  Beigu beigās, tu sapratīsi, pie kā tev jāpiestrādā. Tā var būt pašmīlība, taisnīgums, vai kaut kas cits, kas nepieciešams tavā ceļā uz apgaismību.

Svētā uguns
Kad mēs ievērojam, ka garīgi augam, mēs varam paskatīties atpakaļ, lai saprastu cik daudz esam auguši un strādājuši pie sevis veidošanas. Tagad atrodamies netālu no mājām un mums tiks doti instrumenti, kas palīdzes paaugstināt mūsu vibrācijas augstākā līmenī.
Svētās uguns dāvanu var dalīt divi cilvēki, kas vibrē vienā līmenī un savienojas mīlestībā, ar visu sirdi.
Iemīlēšanās šajā spēles posmā ir brīnišķīga dāvana un tā ir svētīgu attiecību augstākā pakāpe, tomēr abu cilvēku mācības var norisināties tikai augstākajā apziņas līmenī. Svētā uguns var izdzēst visas zemākās vibrācijas un likt tev just laimi un svētību. Tā ir neizmērojama dāvana, jo mīlestība ir mūžīga.

Kā es varu piesaistīt vienādas vibrācijas dvēseles radinieku?
Atbilde uz šo jautājumu ir viltīga, jo līdzīgs vienkārši pievelk līdzīgu. Tu piesaistīsi kādu, kurš atrodas tavā vibrāciju līmenī, vienkārši, neko nedarot, to nokārtos pievilkšanās likums. Ja mēs garīgi augam, iespējams, ka mūsu mīļotie vairs neiederas mūsu vibrācijā un viņu vietu ieņem citi cilvēki. Mūsu dzīves ir kā atvērtas durvis. Īstais jautājums, kas tev jāuzdod ir – kā piesaistīt augstāk vibrējošu partneri, lai ar viņu veidotu svētīgas attiecības.

Sevis mīlēšana
Viena no visgrūtāk sasniedzamajām lietām ir sevis mīlēšana un piedošana sev. Daudzi cilvēki tiek mācīti meklēt mīlestību un materiālas lietas no ārējās pasaules, lai aizpildītu caurumus savā sirdī. Šis caurums jau no dabas ir atstāts tukšs, un tas jāpiepilda tev pašam. Tā ir viena lieta, kas var izmainīt šo pasauli, ja vien visi saprastu, kas viņi īstenībā ir.
Jau no dzimšanas mūsu galvās tiek ieliktas ticības un spriedumi, lai padarītu mūs nevērtīgākus. Ir bijis grūti pieņemt visas mūsu ķermeņa daļas kā perfektas, jo neīstas domas liek mums saprast, ka mums būtu jādzīvo tā, kā Holivudā. Daudzi cilvēki visu savu dzīvi jūtās slikti, it kā viņi nebūtu pietiekami labi. Mums jāspēj tas saprast un jāmācās pārvarēt šos melus. Mums savās sirdīs ir jāiemīl sevi.
Sevis mīlēšanai nepieciešama praktizēšanās. Paskaties uz sevi spogulī un atkārto, ka mīli sevi. Daudzi cilvēki neatvēl šai nodarbei laiku un pūliņus, tieši tajā brīdī to atstaro viņu attiecības, vai nu tās tiek zaudētas, vai tu jūties slikti. Tajā pat laikā, cilvēks, ar kuru tev ir attiecības arī izjūt tādas pašas problēmas, tādēļ būtu labi, ja abi partneri strādātu pie vienas problēmas atrisināšanas, nevienam no viņiem nebūtu jāpāraug otrs un jāmeklē cits partneris. Šīs lietas apzināšanās un sava partnera informēšana palīdzēs jūsu attiecībām pilnveidoties

Esi tu pats
Labākais atspoguļošanas veids ir saglabāt savu būtību. Tas nozīmē, ka tu uzvedies tā kā tev pienākas un nemaini to, lai arī kādas būtu  no tā izrietošās sekas. Tev ir nepieciešamā līdzjūtība, zināšanas un grācija, lai skatītos uz lietam, ko dzīve tev piespēlē. Tas nozīmē, ka tu esi uzticīgs sev un tad tu šo veselumu parādi savam partnerim, būdams/-a piemērs.

Kad ir īstais laiks mainīt partnerus
Dažkārt mēs pāraugam partnerus, ja attiecībās viens partneris dara visu iekšējo mīlestības un piedošanas darbu, savukārt otrs, apzināti nepilda savus pienākumus. Visums centīsies abus partnerus izšķirt un partnera, kas nav iesaistījies nepieciešamajā darbā, bailes tiks pilnība atstarotas. Pienāks laiks, kad mūsu iekšējā būtība mums pati pateiks, ka pienācis laiks šķirties un tas var būt ļoti sāpīgi.
Bailes mūsos var izmantot pēdējos pūliņus, lai mēģinātu mainīt mūsu partnera būtību, palīdzot viņam/-ai. Dažkārt tas nostrādā, bet ja abi cilvēki neapzinās savas domas un uzvedību un neuzskata, ka nepieciešamas pārmaiņas, abiem vai vienam partnerim būs jāsaskaras ar nelaimi.
Labākais ko vari darīt, ir virzīties tālāk, kad ir acīmredzams, ka tu ar šo personu vairs neatrodies uz viena viļņa. Katrs atrodas uz sevis atrašanas ceļa un nav divu cilvēku, kas vienlaicīgi atrastos vienā punktā.

Svētīgu attiecību uzvaras kauss
Kad mēs noslīpējam mīlestību pret sevi, mēs kļūstam par mīlestības augstāko vibrāciju. Skaistums, ko piedzīvo kāds, kurš piesaista kādu citu, kas vibrē mīlestības rezonansē, veidojot divu cilvēku mīlestības pilnas, seksuālas attiecības, var atvērt durvis enerģijas radīšanai. Šī enerģija var būt gluži kā katapulta mūsu apziņai un ienest mūs citā dimensijā.
Zemāk redzamais teksts ir citāts no grāmatas „Liras prizma: Cilvēku galaktiskā mantojuma meklējumos”: „Tika nolemts arī tas, ka evolucionārajā cilvēkveidīgo formu radīšanā, vīrišķās un sievišķās polaritātes tiks ievietotas atsevišķos ķermeņos, tie pilnveidos viens otru. Tas kalpo par atgādinājumu, ka, lai radītu, šīm polaritātēm jābūt savienotām  vai integrētām. Tiek plaši uzskatīts, ka mīlestībā savienojoties ar otru cilvēku, tiek izjusta vienotības sajūta.”
Vīrieša un sievietes savienošanās īstā un pilnīga mīlestība, ļauj notikt radīšanai. Šī mīlestība definē Dieva dzirksteli, kas ir mūsos un ļauj mums atbildīgi radīt. Vienalga vai tā būtu laimīga kopdzīve, strādāšana kopā, lai kalpotu cilvēcei, vai arī kopīga bērna radīšana, galvenais ir atcerēties, ka jums piemīt šī spēja. Šāda veida radīšanu nav iespējams aprakstīt. Tā ir svēta un dievišķa un tā aizved tevi „mājās”, kur nav baiļu, uztraukumu un citu trešās dimensijas problēmu. Tas viss sākas ar darbu, kas jāpadara, lai spētu atvērt savu sirdi kādam citam, lai šo cilvēku piesaistītu.

Panākumu atslēga perfektā partnera piesaistē slēpjas tajā, ka tev jābūt šim perfektajam cilvēkam priekš sevis.
Saprašana, kas tu patiesībā esi, dos tev brīvību un atbrīvos no ikdienas ilūzijām, kas tur tevi ieslodzītu. Patiesa brīvība atrodas tavā sirdī un tās atvēršana, lai ļautu kādam citam tajā ienākt, rada garīgu izaugsmi. Mēs apzināsimies kā izmantot šo enerģiju, ko rada divi svētīgi mīlnieki, lai meklētu jaunas realitātes un jaunus radīšanas līmeņus.



Avots: in5d.com
http://zvaigznutulks.lv/attieciibas-karm…