svētdiena, 2015. gada 9. augusts

Meklējiet Mīlestību it visā

Meklējiet Mīlestību it visā
08.08.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule


Sviniet savu dzīvi, Dārgie! Mīlestība vienmēr ir jums klāt, lai paceltos virspusē it visās būtnēs, it visās lietās, jebkuros jūsu dzīves apstākļos. Ja jūs spējat tam noticēt, un ja jūs pastāvīgi uzturat sevī šo Mīlestības atrašanas ieradumu visās lietās – jūsu dzīve pavisam negaidot var pārvērsties skaistā Mīlestības Dejā.
Mēs zinām, cik grūti ir sajust Mīlestību, kad kāds ir nomākts. Patiesībā jau viņš tikai cenšas paust to, kas viņam uz sirds … tiesa, visai neveiklā veidā. Mēs zinām, grūti ir sajust Mīlestību, kad tiekat sāpināti, taču ikviena sāpe – tā ir kā vēstnesis jums, ”Kaut kur, kaut kādā veidā, tā vai citādi jūs esat novērsušies no Sevis Paša Mīlestības. Uzticieties savai Sirdij. Ieklausieties – jūsu Sirds alkst jūsu uzmanības.” Mēs zinām, grūti ir sajust Mīlestību, kad cilvēki mirst. Iespējams, viņi ir pabeiguši savas šīszemes Mācības. Iespējams, viņi no brīva prāta ir vēlējušies tādejādi kļūt par jūsu pamošanās un līdzcietības skolotājiem. Mīlestība mīt arī tur.
Tādēļ – ik dienu centieties uzturēt sevī ieradumu – Mīlestību sameklēt itin visās lietās, visās būtnēs, visās situācijās. Viņa vienmēr ir šeit – dažbrīd viegli pamanāma, kad runa ir par labiem cilvēkiem, skaitām vietām un patīkamām situācijām – bet citreiz tik dziļi apslēpta, ka nepieciešams pievērsties lūgšanām un kreatīvai domāšanai, lai Mīlestību saskatītu nelaipnā cilvēkā vai bēdīgā notikumā.
Ja jūs patiešām esat gatavi darīt to regulāri – jūsu dzīve transformēsies. Jūs pamanīsiet, ka daudz ciešāks ir jūsu savienojums ar Radītāju un Visuma radošajiem spēkiem. Jums daudz vieglāk būs transformēt savas problēmas un sarežģītās situācijas. Jūs būsiet daudz laimīgāks, un daudz vieglāk uztversiet dzīves izaicinājumus. Jūs dzīvosiet Patiesībā, kur Eņģeļi mīt.  
https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5891545