svētdiena, 2015. gada 2. augusts

Pilnmēness - Zilais Mēness, šodien, 31.jūlijā

Pilnmēness - Zilais Mēness, šodien, 31.jūlijā

Intensīvos gaismas jeb transformējošo enerģiju viļņus, kuri ir īpaši aktīvi šī gada jūlijā, augustā un septembrī... īpaši pastiprina 31.jūlijā pilnmēness. Var teikt, ka šis pilnmēness ir spēcīgākais garākā laika posmā. Iepriekšējais tāds bija 2012.gadā un nākamais tāds būs 2018.gadā. Šīs ir ļoti intensīvas enerģijas un tajā pašā laikā tās ir līdzīgas kā “ar pilnu krūti ieelpot svaigu gaisu”.

Šis pilnmēness sekmē tādu zemāko jeb blīvāko enerģiju pacelšanos virspusē un sekojošu to atbrīvošanu, kas saglabājušās mūsu enerģijas lauka un šūnu atmiņā cauri laiku laikiem. Astroloģiski gan pilnmēness, gan retrogrādās planētu enerģija palīdz mums ielūkoties savos dziļākajos un tumšākajos slāņos, mūsu bailēs lai tās atbrīvotu un paceltu augstāku enerģiju vibrācijās. Ir jāatbrīvo tas, kas mums vairs neder un nekalpo, lai varētu uzņemt jauno vibrāciju enerģijas. Tas ļoti intensīvi turpināsies vēl pāris mēnešus. Šajā laikā ir ieteicams būt sazemētiem un daudz dzert labu ūdeni, pavadīt laiku dabā, pabūt vienatnē, ielūkoties sevī, var veikt atbilstošus vingrinājumus, rituālus. Tā sekmīgi apgūsim un iekļausimies jaunajās enerģijās.


Šīs pārmaiņas vedīs mūs dziļākā brīvības un neierobežotības sajūtās, ja mēs noskaņojamies uz šīm jaunajām smalkāku vibrāciju enerģijām. Šīs pārmaiņas nes arī daudzu mūsu gaidītās pārmaiņas fiziskajā pasaulē. Jāuzsver, ka gaidīt, ka pārmaiņas notiks bez mūsu apzinātas līdzdalības, mainot katram sevi, ir naivi un nenopietni.


Šī pilnmēness enerģijas liek mums spēcīgāk sekot, radīt, darboties savas dvēseles dziļāko vēlmju piepildīšanā un realizēšanā. Šajā laikā nāk skaidrāka apjausma par šiem dvēseles mērķiem, pierakstiet tos. Lai šos dvēseles uzdevumus un mērķus varam piepildīt plūstoši, bez liekas piepūles un dzīvespriecīgi, ir ļoti svarīgi atbrīvoties no vēlmes kontrolēt, no vajadzības visu izzināt vai risināt ar prāta palīdzību. Jo tās ved tikai pie nevajadzīgiem pārpratumiem, neskaidrības un haosa. Tās palēnina jūsu garīgo izaugsmi un momentāni rada jaunus blokus, nosprostojumus… 


Tā vietā izmantojiet šo enerģiju, lai stiprinātu iekšējo ticību, paļāvību, pieņemšanu. Šajā laikā viss mainās ļoti strauji, cilvēki strauji ceļ savas vibrācijas, daļa cilvēku progresē ļoti ātri un arvien vairāk cilvēku mostas savas dvēseles apzināšanai, atceras to. Vēl pirms dažiem gadiem nekas līdzīgs nenotika, vismaz ne tādā apjomā. Lai veiksmīgs šis zilā pilnmēness laiks! smile emoticon