sestdiena, 2015. gada 14. marts

Patlaban ir episka Enerģija ēterī! - publicējusi Kari Samuels

Patlaban ir episka Enerģija ēterī! 
25.02.2015 … publicējusi Kari Samuels
http://spiritlibrary.com/kari-samuels/th…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
-------------------------------------------------
Jūs nometat ilūziju slāņus un augat – ātrāk, nekā jūsu acis to var pamanīt. Kad jūs ejat caur tik straujām izmaiņām, tas var izlikties superbriesmīgi! Varbūt jūtaties vientuļš, un jums nav neviena, ar ko parunāt par to, kas notiek ar jums. Varbūt jums šķiet, ka jums vienam jātiek ar visu galā, un jūs esat vienīgais palīgs Sev.
Labā ziņa ir tāda, ka te ir daudz vairāk palīgu, nekā varat iedomāties! Jums ir Garīgie Pavadoņi, kuri ir kopā ar jums katru dienu – atbalstot jūs, Mīlot jūs, un uzmundrinot jūs. Un protams, viņi jūs arī vada jūsu ceļā – tādēļ jau viņus sauc par PAVADOŅIEM!
Garīgie Pavadoņi nemaz nav tik drūmi un nopietni, kā jums šķiet. Viņi ir gaisīgi un jautri (viņi nudien ir debešķīgi!). Kad jūtaties slikti savā dzīvē – nudien ir labi, ka varat uzzināt savu Pavadoņu viedokli par to – kā VIŅI jūs redz no savas puses. Ja vien jūs vēlaties uz sevi paraudzīties šādā veidā!
Te būs daži momenti no tā – kā jūsu Garīgie Pavadoņi jūs saredz:
Jūs esat SKAISTI – no matu galiņiem līdz papēžiem
Garīgie Pavadoņi redz jūs kā Dievišķu Būtni – jūs esat Gaismas, Skaistuma, Spēka, Grācijas un Mīlestības iemiesojums. Mēs esam tendēti kritiski izturēties pret savu fizisko ārieni, un fokusēties uz to, kas mūsos nav perfekts vai nešķiet simpātisks. Īstenībā, ja mēs paskatītos uz sevi ar Dieva acīm – mēs saredzētu vienīgi Skaisto.
Ikviena jūsu izvēle ir PAREIZA izvēle
Jūsu Dvēsele nebeidzami attīstās. Nav Gara pasaulē jēdzienu ”pareizs” un ”nepareizs”, ”labs” un ”slikts”. Tur nevienam nav jātaisnojas. Ikviena pieredze priecīgi ved jūs tuvāk Mīlestībai. Ar katru izvēli jūs iemācāties kaut ko jaunu. Jūsu uzdevums uz Zemes ir – atbrīvoties no bailēm un negatīvisma, lai augtu savā Līdzcietībā un Mīlestībā. Pat, un it īpaši tad,  kad jūs piedzīvojat grūtības savā dzīvē – jūsu Dvēsele aug un paplašinās neizmērojamā veidā. Godājiet savu ceļojumu. Svētījiet katru savu soli.
Jūs esat ideālā vecumā, lai piedzīvotu savus Sapņus
Jūs nekad neesat par vecu vai par jaunu nekam. Ja jums būtu bijis jāpiedzīvo agrāk kaut kas – jūs to būtu piedzīvojuši. Ja jums būtu lemts nogaidīt – jūs nebūtu izjutuši vēlmi izdarīt to tagad. Visas lietas notiek Dievišķā laikā – tieši tad, kad tām ir jānotiek. Ir jāiziet neskaitāmas garīgas mācības, lai sagatavotos nākamās pieredzes iziešanai. Dažas no mācībām koncentrējas tikai šinī patreizējā dzīvē, bet dažas pavada jūs jau vairākas dzīves pēc kārtas. Lai kur arī jūs atrastos – jūs esat tieši tur, kur jums jābūt!
Starojiet!
Kādēļ esi tik drūms? Ja esi nedaudz noraizējies – tavi Pavadoņi liks tev pasmaidīt. Tieši tādēļ – tad, kad esi skumjš vai sarūgtināts – tu sastapsi savā ceļā jocīgu kucēnu, vai kādu priecīgi čivinošu putnu. Tas liks tavai enerģijai starot gaišāk! (Un tavi Pavadoņi to organizē tieši priekš tevis!) Tas, kas jūs bieži vien satrauc – no augstāka līmeņa raugoties, negrasās jums nodarīt nekā ļauna. Parasti jums jūsu problēmas ŠĶIET daudz lielākas, nekā tās patiesībā ir.  Nākamreiz, kad jutīsies satraukts vai nobijies – palūdz saviem Gara Pavadoņiem parādīt augstāku redzējumu uz šo situāciju, un tu sapratīsi, ka lietas galu galā nav nemaz tik sliktas, kā sākumā izlikās.
Jūsu dzīvei ir nozīme
Vai bieži ir tā, ka esat sarūgtināti par veltīgi izšķiesto laiku, vai nožēlojat kādu savu neveiksmīgu lēmumu? Gara pasaulē nav tādas lietas, kā laiks vai kļūdas. Jūsu dzīves patiesais mērķis nav nedz karjera nedz darbs – bet gan tas, cik Mīlestības jūs savā dzīvē izjūtat. Kad jūs nosodat sevi vai savu dzīvi, jūs noliedzat savu Dievišķību. Atcerieties – ikviena pieredze, kas ir jums bijusi, nes jūs uz priekšu jūsu apgaismības ceļā – vienalga, apzinaties jūs to, vai nē. Kad jūs novērtējat to, cik ļoti esat izauguši garīgi – jūs sevi godājat kā brīnišķīgu Dievišķu Būtni, kas jūs patiešām esat.
Durvis ir vienmēr jums atvērtas
Jūsu dzīve ir maģisks un pārsteidzošs ceļojums. Kad jūs pamanāt, ka jūsu soļi paliek smagi, tad ziniet – tas ir tādēļ, ka jūsu Pavadoņi cenšas jums parādīt, ka jums jāizvēlas kāds cits ceļš. Tas ir apmēram tā, it kā jūs būtu nonākuši uz vienvirziena ielas, un redzat tur ceļa zīmi ”iebraukt aizliegts”. Parasti soļi paliek smagi tad, kad jūs neuzdrošinieties sekot savam īstajam aicinājumam. Jūsu Garīgie Pavadoņi zina jūsu potenciālu, un vēlas jums palīdzēt ikkatrā jūsu solī. Esiet droši, ka viņi šeit ir – priekš jums. Uzticieties Sev un saviem Sapņiem. Jums ir daudz vairāk atbalsta, nekā jūs domājat.
Kad sāksiet uz sevi raudzīties ar Dieva acīm – jūsu dzīve izvērtīsies daudz burvīgāk.
Priecīgu ceļojumu!      

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_page=2&f_tid=5696464