trešdiena, 2015. gada 25. marts

Cilvēces vienotās apziņas starpposma režģa formēšana

Cilvēces vienotās apziņas starpposma režģa formēšana
Grupa Metasintēze. 21.03.2015.
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Saskaņā ar informāciju, kas pēdējo gadu laikā tiek saņemta no augstākām dimensijām, cilvēces apziņas attīstības pieredze ir divpusēja.
No vienas puses, ir vērojama izglītojošu darbību pastiprināšanās visās jomās, kas saistītas ar cilvēku apziņas transformāciju. Aizvien vairāk cilvēku pievērš uzmanību ezotēriskajai literatūrai, čenelingiem, psiholoģiskajām un citāda veida praksēm, kas virzītas uz zemapziņas attīrīšanu, daudz apzinātāku dzīvošanu, u.tml.
No otras puses, cilvēku masveida iesaistīšanās šajos procesos ne vienmēr ir uzskatāma par garantiju kvalitatīvām pārmainām viņu dzīvē. Informētība pieaug, taču tikai nedaudzi pārvērš vajadzīgo informāciju zināšanās, kas veido pamatu viņu personības transformācijā. Un vēl mazākam skaitam cilvēku izdodas sākt dzīvot pa jaunam, vadoties pēc iekšējās zināšanas un tiecoties radikāli mainīt savu un sabiedrības dzīvi.
Šajā sakarā jāatzīmē, ka Kristus apziņas režģis, par kuru tik daudz ir ticis runāts šī gadsimta sākumā kā par nākamo posmu cilvēces apziņas attīstībā, pagaidām nav sasniedzams lielākajai daļai uz planētas esošo cilvēku. Vēl vairāk – šis jēdziens ir veiksmīgi nonivelēts/padarīts mazvērtīgāks.
Daudzi ezotēriskie un garīgie avoti bieži ir runājuši par šo apziņas Režģi – kā par tuvākās nākotnes notikumu, ignorējot vai neizprotot visu cilvēka apziņas transformācijas par Dievcilvēka (Kristus) apziņu sarežģītību un attiecīgo atbildību. Tā tika radīta jauna ilūzija.
Cilvēcei principā ir raksturīga maldīšanās attiecībā uz sava garīgā pasaules uzskata evolūcijas šķietamo vieglumu – piemēram, ja vairāku gadu garumā pastāvīgi tiek skandētas mantras, vēlēšanās un vēlmes, tad viss notiks tā kā tu to gribi. Daudzas modernās metodes un prakses, īpaši rietumu, sola straujas pārvērtības, bez īpašas piepūles. Sertifikāta saņemšana par nedēļas (vai divu nedēļu) kursa apgūšanu, pēc daudzu domām, tiek uzskatīta par garīgās attīstības garantiju un, protams, dot tiesības apmācīt citus.
Rezultātā mums ir milzīgs skaits “jaunizceptu” skolotāju un praktiķu, kuri bez savas personīgās pieredzes apgūšanas un apzināšanās, bez pienācīga darba ar saviem pašu enerģētiskajiem ķermeņiem un apziņu, izplata savu skolnieku starpā iluzioru pārliecību par to, ka ar kādas metodes vai metodikas pielietošanu pietiek, lai transformētu apziņu un, ka apgaismība jau atrodas rokas stiepiena attālumā.
Cilvēces apziņa joprojām stipri atpaliek no vēlamā līmeņa. Samudžinātā kolektīvā zemapziņa un cilvēku zemais apziņas līmenis, iekļūstot nesankcionētā planetārās apziņas telpā, rada ārkārtīgi blīvus apgabalus, kas bloķē planētas evolūcijas pārvaldīšanas sistēmu. Citiem vārdiem sakot, planētas augstfrekvenču apziņa nevar iekļūt noteiktos apgabalos, ko piepildījušas cilvēku radītas zemu frekvenču domformas.
Tā kā jaunajā galaktiskajā ciklā planētai Zeme, tāpat kā visai Saules sistēmai, ir jauni uzdevumi, kas saistīti ar pāreju uz daudz augstāku apzinas līmeni kopumā, cilvēces kolektīvās apziņas stāvoklis bremzē šo procesu. Jaunajā ciklā ir paredzēta jaunu augu un dzīvnieku bioloģisko veidu radīšana, taču augu un dzīvnieku apziņas lauki bieži tiek izropļoti cilvēku ietekmē, kuri visdažādākajos veidos iejaucas šajos procesos, ieskaitot gēnu modificēšanu. Un protams, radikāli ir jāmainās pašas cilvēces apziņai.
Ņemot vērā šo bēdīgo cilvēces apziņas stāvokli, planētas Hierarhi (El Morija, Kuthumi, Serapis Bej, Senžermēns un citi), sākot ar iepriekšējo gadu, ir sākuši formēt starpposma apziņas režģi trešās dimensijas augšējos slānos, kā arī ceturtajā un piektajā dimensijās. Virs planētas Hierarhiem atrodas Erceņģeļi – Uriels, Rafaels, Gabriels, kuri veido vajadzīgās saiknes starp šo režģi un Kristus Apziņas režģi. Uz Zemes ir cilvēki, kuri dzird šo uzdevumu un ir gatavi tajā piedalīties.
Faktiski runa ir par apziņas tīkla formēšanu cilvēces augstākajā metālajā telpā/plānā. Šis līmenis ir pietiekams, lai izstrādātu un translētu augstākās domformas, kas apvienotu dažādu valstu, nāciju un sociālo grupu cilvēkus.
Minētais apziņas režģis atrodas formēšanās procesā. Tā, piemēram, vislabāk tas ir izveidots Eirāzijas kontinentā, sliktāk Ziemeļamerikā un Austrālijā. Virs Atlantijas okeāna (Atlantīdas ietekmē) tā vispār nav. Dienvidamerikā šis režģis tiek veidots ar dažām īpatnībām – faktiski tā formēšana notiek trešajā un daļēji ceturtajā dimensijās, kas ir saistīts ar noteiktu šo kontinentu apdzīvojošo tautu apziņas stāvokli
Atslēgas vārdi, ar kuriem varētu raksturot galvenās šī vienotās apziņas režģa īpašības ir – pieņemšana, piedošana, tolerance, atklātība un žēlsirdība.
Ja jūsu iemiesošanās uzdevumos ietilpst līdzdalība šī vienotās apziņas režģa formēšanā un uzturēšanā, un, ja jūs prāts un sirds ir savstarpēji izlīdzsvaroti, noskaņojieties uz šī režģa vibrācijām un sāciet nodot tā augstākās enerģiijas cilvēces mentālajam laukam.
Paredzams, ka starpposma cilvēces vienotās apziņas režģa formēšana prasīs vairākus gadus un ilgs aptuveni līdz 2025.gadam.
Tatjana Zolotuhina

Mīļie, Burtiski kādu dienu iepriekš prātā ienāca doma par to, cik labi būtu spēt sajust visa esošā absolūto vienotību - ne teorētiski apzināties, bet tieši sajust. Cik daudz pretrunu, nesaprašanos, nelaimju tiktu novērsts, ja mēs to patiesi spētu.
Un, lūk, šis Grupas Metasintēze materiāls runā tieši par to. 
Kad pabeidzu tulkot, galvenā atziņa bija:
"Domājiet, ko domājat, jo vienlaikus jūs (mēs visi) radām." 
Lasiet un uzņemiet - patiesā Mīlestībā, Sandra