trešdiena, 2015. gada 25. marts

Šķēršļu novākšana savā dzīvē - Gabriēls caur Shanta Gabriel

 

Šķēršļu novākšana savā dzīvē …
22.03.2015 … Erceņģelis Gabriēls caur Shanta Gabriel
http://spiritlibrary.com/shanta-gabriel/…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule … 
Gabriēla vēsts šai nedēļai:
Lūdzieties par visu šķēršļu novākšanu uz jūsu Dievišķās Gaismas Avotu.
Man ir tā laime sadarboties ar brīnišķīgu grāmatvedi, kura turklāt ir arī Swami, un kuru pazīstu jau 35 gadus. Viens no mūsu asociācijas atribūtiem ir tas, ka mēs izplatām patiešām noderīgu garīgu informāciju, līdztekus savai biznesa darbībai.
Nesen, kad smagi cīnījos, lai noturētos ”virs ūdens”, viņa man atgādināja, ka es rīkojos tā, it kā es būtu viena pati savā biznesā, kaut gan man ir Varens partneris – ar lielo burtu V!
Mans Varenais partneris, kas, protams, ir Dievs, ir noskaņots uz pašu Augstāko labumu manai Dvēselei, un vienīgais, ko man būtu jādara – man būtu jānodod to, pie kā es strādāju – Dieva rokās, un jāļauj savai Dievišķai Klātbūtnei nākt man palīgā.
Lielu satricinājumu laikā viegli ir aizmirst par saviem garīgajiem pamatiem! Es ieklausījos viņas uzmanīgajā atgādinājumā, un novietoju visas savas darba vajadzības uz sava altāra. Tad es lūdzu Dievišķo Kārtību un Sabalansētību būt klāt šinī situācijā, un nodevu visu, kas saistās ar manu darbu – sava Varenā partnera Dievišķajās rokās. Kas tā bija par atšķirību !!! Smagās grūtības, ko biju izjutusi, nemanot izgaisa, un viss, pie kā tagad ķēros, sāka īstenoties pārsteidzošā veidā.
Es zinu, ka brīnumi izvēršas, pateicoties lūgšanām, bet tik un tā vienmēr tas mani pārsteidz, kad neliela vēršanās ar lūgumu tik viegli izmaina manu pieredzi tīri praktiskā veidā. Un tomēr – patiesībā tas ir tas, ko es vēlētos katrā savas dzīves jomā. Tādēļ es turpinu lūgt savas Dievišķās Gaismas Avotam, lai tas darbojas kopā ar mani manā garīgajā, mentālajā un emocionālajā dzīvē. Un šis nesenais notikums atgādināja man, ka mans Varenais partneris vienmēr palīdzēs man garīgajā plānā veikt to darbu, ko esmu uzņēmusies šinī pasaulē. Man tikai tas jāņem vērā, un jālūdz ar tīru nodomu un lielu ticību.
Mans darbs man ir kā brīnišķīga Dāvana, kas man ir dota, lai šādi kalpotu Dievam. Tas ir man nācis – kā atbilde uz lūgšanām par manu Dvēseles misiju, un tādēļ ļoti svarīgi ir, lai es neaizmirstu iesaistīt savu Vareno partneri itin visās savas dzīves jomās.
Mana šīszemes darba mīļotais Varenais partneri:
Paldies Tev, ka noņem man šķēršļus, kas rodas no iedomām, ka man vienai jātiek galā ar visu. Paldies Tev, ka nodrošini mani ar radošām idejām, noderīgiem risinājumiem, un atklājumiem, kādi man nepieciešami, lai es varētu izpausties vēl Mīlošāk savā darbā. Es esmu pateicīga tiem brīnišķīgajiem cilvēkiem, kas mani atbalsta, un tāpat arī tiem, kam noderējušas ir manas Dvēseles Dāvanas.
Paldies Tev par visu šķēršļu novākšanu, nodrošinot tīru saskarsmi ar manu Augstāko ES un maniem Pavadoņiem. Un apstiprinu atkal no jauna, ka viss ko es daru, tiek veltīts, lai vairotu Mieru un Mīlestību katrā Sirdī šai pasaulē, un es lūdzos par to, lai visa cilvēce ir Svētīta – izpaust visas tās savas Dvēseles Dāvanas, kas nāktu par Svētību pasaulei. Dievs, pateicos Tev. Un Tā Tas Ir.
Gabriēla Vēsts #42
Lūdzieties par visu šķēršļu novākšanu uz jūsu Dievišķās Gaismas Avotu.
Dārgie,
Kad jūs lūdzaties, lai izšķīst visi šķēršļi, jūs paužat savu vēlmi pilnībā apvienoties ar Dievu. Jūs lūdziet par to, lai visi šķēršļi, kas traucē jums savienoties ar savu Dievišķo Klātbūtni, tiek novākti, un jūs varētu apzināti noskaņoties uz savu Mīlestību.
Dievs ir jūsu partneris. Lūgsna ir atslēga, lai atgādinātu jums par šo partnerību. Lūgsna ir dziļa un spēcīga darbība, noskaņojot sevi tā, ka jūsu dzīve sāk darboties priekš jums daudz laimīgāk. Lūgsna ir instruments savas Sirds atvēršanai, tādejādi ļaujot ienest Mīlestību ikvienā situācijā. Mīlestība ir varenākā dziedinošā enerģija visā pasaulē, un jūs labi varat savā dzīvē to ienest caur apzinātu lūgsnu.
Patiesa komunikācija ar Garu – tas ir apgaismības stāvoklis. Tas ir Mīlestības, drosmes brīvības, un prieka piepildīts stāvoklis. Tas ir laimes stāvoklis, zinot, ka Dievišķā Klātbūtne vienmēr ir šeit, un vienmēr iegriežas tā, ka jūs nekad nevarat justies vientuļi.
Kad jūs sasniegsiet apzināšanos, ka esat ar Dievu vienots, jūs raudzīsieties uz dzīvi no prieka, nevis no baiļu pozīcijām. Jūs izjutīsiet mieru sevī. Šinī Dievišķās komunikācijas stāvoklī ir jūsu patiesā brīvība.
Lūdzieties no Sirds, ar tīru nodomu, un esiet gatavi pārsteidzošām pārmaiņām, kas notiks jūsu dzīvē. Jūs esat radīti, lai būtu laimīgi šai pasaulē. Jūs esat pelnījuši visu to labāko. Ziniet, ka jūs esat Gaismas AVOTA Mīļotais Bērns.
Ikvienam ir iespējams dzīvot Mīlestībā, un pilnīgā vienotībā ar Dievu. Eņģeļi palīdzēs jums nodibināt šo dziļo savienojumu jebkurā gadījumā. Jūs varat palūgt viņiem, padarīt priecīgāku jūsu visuresošo realitāti.
Lai vairāk harmonijas ienestu sevī, šodien atcerieties šo vienkāršo vēsti:
Lūdzieties par visu šķēršļu novākšanu uz jūsu Dievišķās Gaismas Avotu.

 
https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5728717