otrdiena, 2015. gada 17. marts

Pirms pavasara

 

Šīs ir mūsu pēdējās ziemas dienas. Naktī no 20. uz 21.martu iestājas PAVASARIS.

Eņģeļi lūdz mums veltīt šīs dienas savai dziļākai izpratnei un apzināšanai. Tad, kad daba mostas, kad lācis nāk ārā no savas migas, kad putni atgriežas mājās, VISS SĀKAS NO JAUNA.

Mēs spējam tik daudz atjaunoties, cik paši sev atļaujam. Ja ir bailes šķirties no komforta un pierastām sajūtām, zināmiem maršrutiem un rituāliem, maz paliek iespēju atjaunotnei. Tik, cik šobrīd sev atļausim iet tālāk, pat nedomājot kas notiks, bet ļaujoties pavasarim savā sirdi, tātad Dvēseles balsij, tādu ražu arī saņemsim.

Bailes mūs sasien, brīvība atver. Būsim drosmīgi, atmetot vecos priekšstatus, plauktiņus un kastītes, kuras esam sev sabūvējuši apkārt.
Eņģeļi iesaka šajā laikā līdz Saule griezīsies un diena būs vienāda ar nakti, katru dienu atrast laiku sev, savai iekšējai meditācijai - vismaz 15 - 20 minūtes. Šajā laikā pajautāt, vai visās savās dzīves jomās es jūtos komfortabli? Vai esmu sevi pašrealizējis? Vai ir kaut kas, ko es noteikti vēl gribu paveikt šajā dzīvē? Kas es esmu? Vai esmu es pats, vai tas, ko citi vēlas, lai es būtu?

IR LAIKS!

http://www.engelupasaule.lv

txt_862801_middle

https://www.draugiem.lv/group/16028048/vienota-gaisma./?f_tid=5717834