ceturtdiena, 2015. gada 19. marts

aptumsums mums piedāvās ļoti nobriedušu Zivju enerģiju - by Andis Geste

Saule tumsīs rīt! Rītvakar vecgada vakars! Rīt pavasara saulgrieži.
Zivju jauns mēness, pilns Saules aptumsums jau rīt. Te varēs redzēt laikus, fāzes un, ja ir lasītspēja angliešu valodā, tad arī draudus redzei, ja izvēlēsieties skatīties uz aptumsumu ar neapbruņotām acīm. Parastas saules brilles neder!! Vajadzīgas metināšanas brilles!
Vienkāršākais veids, kā droši skatīties, ir laist saules zaķīti uz kādas sienas vai ekrāna, bet tas jau nav tas smile emoticon
...
Ja astralogīski, tad aptumsums mums piedāvās ļoti nobriedušu Zivju enerģiju, kas būs pilnīgi nepieradināta. Respektīvi, to nevarēs paņemt parastos veidos - tipa meditējot.
Vienīgais pavediens, enerģijas paņemšanai, ir negatīvs. Šī enerģija nepanes drudžainību, šaustīšanos, plātīšanos un AKADĒMISKA TIPA DOMĀŠANU.
Toties šai enerģijai līdzi nāk bagātība un ļoti netradicionāla pieeja lietām. ŠĪ FAKTISKI IR viena no VISNOBRIEDUŠĀKAJĀM ENERĢIJĀM, ko debesjums var piedāvāt. Tā vedinās cilvēkus domāt un meklēt fantastiskus risinājumus.
Un protams, mums ir jāgatavojas astroloģiskā Jaunā Gada svinībām. Tas iestājas pa nakti no piektdienas uz sestdienu. Lai labi nosvinam! Veiksmi!
 
 
 
 
Which forthcoming solar eclipses are visible in Riga, Latvia and what do they look like?
timeanddate.com