sestdiena, 2015. gada 14. marts

Ieraudzīt Patiesību aiz ilūzijas - Eņģeļi caur Ann Albers

Ieraudzīt Patiesību aiz ilūzijas
28.02.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
-----------------------------------------
Ik brīdi šeit rodama Patiesība, vai arī ilūzija. Ik brīdi šeit rodama Mīlestība, vai ilūzija. Jūs, būdami apveltīti ar nenovērtējamu Brīvās Gribas dāvanu – PAŠI VARAT IZVĒLĒTIES – uz ko fokusēties, un tātad – KO PIEDZĪVOT.
Mēs zinām, ka dažkārt ļoti sarežģīti ir ieraudzīt un sajust to Mīlestību, kas ir jums visapkārt, un tomēr, savu gribasspēku iedarbinot, jūs varat atrast kaut ko skaistu ikvienā lietā. Pat arī savās sāpēs un ciešanās. Pat pašā Mīlestības vēlmē, kas jūsos iedegusies. Pat bērnišķīgā vēlmē piedzīvot kaut ko labu savā dzīvē. Pievērsieties tam. Kad sastopaties ar kādu problēmu savā dzīvē – noteikti izturieties pret sevi ar vislielāko Līdzcietību, un tad ļaujiet sev pamanīt to Mīlestību, kas raisās jūsu iekšienē. Jūs vēlaties palīdzību. Jūs vēlaties komfortu. Jūs vēlaties apjaust, ka Dieva Mīlestība ir šeit ar jums. Itin visās lietās, ikvienu brīdi, jebkurā savas dzīves posmā, jūs vēlaties apjaust, ka Dieva Mīlestība ir šeit ar jums. Šī Mīlestība ir tikpat klātesoša kā Saule, kas staro aiz mākoņiem, lai cik arī tumšs neizliktos negaiss.
Tādejādi, nonākot grūtībās, dārgie, vērsieties sevī: ”Dievs, es zinu, ka esi šeit. Parādies šinī grūtajā brīdī. Palīdzi man izjust Tavu Mīlestību.”, un tad atlaidiet visas savas gaidas, un mēģiniet atrast kaut ko labu savā Sirdī vai savā apkārtnē. Šī nelielā izvēle, dārgie, pietuvinās jūs ciešāk kā jebkad atmiņai, ka nekad neesat un nevarat būt šķirti no Patiesības un Mīlestības.

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_page=2&f_tid=5694526