sestdiena, 2015. gada 28. marts

Ēterisko eļļu spēks Tavā mājas aptieciņā. Praktiskā nodarbība

 
Aroma pīlings. Celitāns
 
 
Aizveriet acis un iedomājieties! Lavanda, tējas koks, rozmarīns, piparmētra, apelsīns, ingvers, vīraks- tie ir spēcīgi aromāti, kas apbur. Un cilvēka varā ir šīs dievišķās smaržas izmantot savā labā, sniedzot baudījumu ne tikai ožai vien.

Smaržīgā aptieciņa, ja pareizi pielietota, ir kā zāles katrai dienai, kas pielietojamas gan profilaktiskiem nolūkiem, gan ārstēšanai. Pielietojot aromaterapijas zināšanas, iespējams paaugstināt ķermeņa imunitāti, uzlabot garastāvokli, ātrāk atveseļoties no slimībām,  turklāt tas netraucēs paralēli izmantot jebkuru no aptiekā nopērkamajiem preparātiem.

Zinību ietvaros uzzināsi:
1. kā veidot dažādas receptūras, 
2. kā izvēlēties kvalitatīvas eļļas,  
3. cik koncentrētas eļļas ir piemērotas ikdienas lietošanai,  
4. pašu galveno - kā ar dažādu aromātu palīdzību palīdzēt sev un saviem mīļajiem justies labāk. 

Praktisko nodarbību vadīs Georgs Celitāns, vadošais aromaterapeits Latvijā. Nodarbībās laikā ikvienam klātesošajam būs iespēja pasmaržot daudzveidīgus aromātus un saņemt profesionālus padomus, kā tos izmantot savā un savas ģimenes labā,. Zinātājs ir pārliecināts, ka ar aromaterapijas palīdzību iespējams atrisināt ļoti daudzas problēmas, kas nomāc cilvēkus dažos vecumos: "Man ir ko teikt par aromaterapiju dažādu vecumu cilvēkiem. Ja auditorijā ir padsmitnieki, es viņiem varu pastāstīt par pirmo palīdzību, kā cīnīties ar pinnēm. Ja sanākuši cilvēki ap 30 gadu vecumu, man būs viņiem ko pastāstīt par pārāk lielu ikdienas slodzi, iekšējo spriedzi, kas var saasināt dažādas saslimšanas, bet 40-gadniekiem pastāstīšu, kā iespējami ilgi saglabāt vitalitāti un dzīvessparu. Jaunām māmiņām būs noderīgi uzzināt, kā ar dažādām eļļām kopt bērnu un visu ģimeni. Aromaterapijas iespējas un risināmo tēmu loks ir ievērojami plašāks, nekā sākotnēji šķiet.".

Ikvienam cilvēkam pienāk brīdis, kad ir jāapstājas un jāparūpējas par sevi. Ir lieliski, ja to varam izdarīt ar patīkamiem paņēmieniem. Aromaterapijas tēma patiesībā ir teju neizsmeļama, mēs bezgalīgi varam runāt arī par tās ietekmi, piemēram, uz attiecībām. Ar dažādiem aromātiem brīnumus iespējams paveikt ne tikai mājoklī un ģimenē, bet arī biroju telpās. Georgs Celitāns ir gatavs atbildēt arī uz klātesošajiem aktuālajiem jautājumiem.

Uz tikšanos aromātu burvībā…