sestdiena, 2015. gada 14. marts

Atbilstoši savām jaunajām vibrācijām - Eņģeļi caur Ann Albers

Atbilstoši savām jaunajām vibrācijām …
02.02.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
----------------------------------------
Kad jūs pārejat lielākā Gaismā, esiet saudzīgi pret sevi un citiem, dārgie, jo līdzīgi kā ieslēdzot lukturīti tumšā telpā, jūs ieraugat visus putekļus un netīrumus, tāpat arī, kad jūs pieaugat savā Gaismā – jūs ieraudzīsiet visas tās savas dzīves jomas, kur esat bijuši samierinājušies ar ko mazāku par Mīlestību, kuru patiesi vēlaties. Reizēm jūs varat pamanīt, ka kļūstat netipiski nomākts vai aizkaitināts, vai arī nevarat vairs akceptēt lietas, kas agrāk bija šķitušas pieņemamas. Tas ir normāls un dabisks stāvoklis, un, par laimi, tam ir pavisam vienkāršs risinājums – pieņemt šīs sajūtas, un tālāk savu dzīvi veidot – atbilstoši savām jaunajām vibrācijām.
Pieņemsim, ka esat bijuši ar citiem attiecībās, ko nevarētu nosaukt par īsti Mīlošām. Jūs mācījāties no šīs pieredzes, kļuvāt gudrāki, un pieaugāt savā Gaismā. Kaut arī tagad jūs ļoti vēlaties vairāk Mīlēt Sevi un visu šo pasauli – pirmajā brīdī jums tomēr var rasties sarūgtinājums, aizkaitinājums, un neiecietība pret to, kas agrāk šķita ”tīri paciešams”.
Apsveiciet sevi, ja jūs to sajūtat, bet noteikti centieties neizgāzt savu neapmierinātību uz citiem, jo patiesībā – tas esat JŪS, kas uztur šo situāciju, tas esat JŪS, kas nespēj izrunāties, vai neprot komunicēt. Mēs nepavisam negribam jūs iedvesmot uz to, ka esat ”pārāks par citiem”. Tā vietā mēs vēlamies, lai jūs sev atgādinātu: ”Manos spēkos bija – nonākt šādā situācijā, un tagad manos spēkos ir – izdarīt citu, daudz Mīlošāku izvēli.”
Kas būtu tas Mīlošais, ko jūs varētu izdarīt? Atskrūvēt ventiļus? Nolaist tvaiku? Mīloši izrunāties, vai varbūt noteikt zināmas robežas? Pajautājiet to paši Sev, dārgie, un tad izdariet šīs izmaiņas. Jūsu neapmierinātība izceļas vienkārši tādēļ, ka esat iespīdinājis savu lukturīti tumšajā telpā, un nu jums tā ir ”jāsaved kārtībā!” Jūs taču vēlaties, lai jums dzīvē ir vairāk Gaismas, un lai tumsa vairs neaizēno šo Gaismu.
Ja jūs gribat dziedināt šo situāciju, tad izvēlieties Mīlošu risinājumu vai izmaiņas – un jūsu neapmierinātība mazināsies. Mīlestības plūdums atjaunosies. Un jūs sapratīsiet, ka jums nav vairs jāatdod savs spēks nevienam, un nekādos apstākļos – tā vietā jums vienkārši ir jāuzņemas PAŠAM pārvaldīt savu spēku, izdarot Mīlošas izvēles.       

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_page=2&f_tid=5702189