sestdiena, 2015. gada 21. marts

Saules aptumsums būs izjūtams vairākas dienas


Saules aptumsums būs izjūtams vairākas dienas sākot no 18.03.-22.03. šodien 20.03. to izjutīsim visspēcīgāk.

Lai izprastu tā ietekmi uz apkārtējo enerģētisko fonu iedomājaties,ka iemetat akmeni ūdenī.No sākuma parādās mazi apļi, kuri izplešas,aiziet plašumā. Kā anoloģiju tam radušās ūdens vibrācijas ir salīdzināmas ar ietekmi uz cilvēka organismu,jo tālak atrodaties no epidcentra (Atlantijas okeāns) jo mazāk tas jūs ietekmēs.

Izteiktāt saules aptumsumu izjutīs tādas horoskopa zīmes kā Zivis un Jaunava.Lai atvieglotu savu fizisko un psiholoģisko stāvokli visam zīmēm ieteicams ieturēt gavēni šajā laikā.

Ļoti slikta ideja būtu sākt izskaidrošanos,un ļaut vaļu savām emocijām.Ja jūtat ka,emocijas vairs nekontrolējiet, iedzeriet nomierinošu zāļu tēju.

Kopēja aptumsuma radītā enerģija skar mūsu planētas iedzīvotājus.Tā enerģija uzkrajās zemes atmosfērā un spēj ietekēt mūs visus.

Iespējamas galvas sāpes,reiboņi, aritmija, asins spiediena izmaiņas, baiļu lēkmes,nemiers un pēdas traumas.

Laiku kad notiek aptumsums var salīdzinat ar neredzamu "sēklu" iemešanu zemē, kas tā ietekmē, var radīt jau bojātus dēstu,kuru "augļus" varēs ieraudzīt divos etapos, 20.septembrī (6 mēnešus pēc aptumsuma) un otreiz 18 mēnešus pec aptumsuma.

Ir arī pozitīva ietekme šajā laika periodā, karma it kā atbrīvo savu tvērienu,un ļaujot ko zaudēt, atbrīvo vietu jaunajam.Tieši tādēļ viss kas saistīts ar enerģētisko attīrīšanos būs ļoti svarīgs.Būs daudz vieglāk izpildāms un dos ātrus rezultātus.

Tomēr pastāv uzskats - nav vēlams no 18.03.- 22.03 baseina apmeklējumi..
Jaizvairās no alkohola lietošanas.

Saules aptumsuma laika notiek gaismas''pazušana'' tā it kā klīst tumsā, tas rada cilvēkos tādas sajūtu kā neizsargātību,nav noteiktības.

Tomēr vienlaicīgi tas ir laiks, kad spējam šo dabas parādību saņemt , lai apjaustu cik ļoti esam saistīti ar Visumu.

http://www.your-life-studio.com