svētdiena, 2015. gada 29. marts

Ļoti interesanti notikumi - no 30.marta līdz 5.aprīlim

Laiks starp Saules 20.03.2015 un Mēness aptumsumu 4.04.2015, ir laiks, kad jābūt piesardzīgiem, jāizvairās no jaunu lietu uzsākšanas, liekas enerģijas tērēšanas, ceļojumu uzsākšanas, fiziskām aktivitātēm, tomēr drosmīgi cilvēki šajā laikā var veikt nozīmīgas lietas, “atstrādāt” karmu.


Mēness aptumsums ir nobeigums kādam posmam mūsu dzīvē.
Mēness aptumsums ir maksimālas apgaismības jautājumu un problēmu atklāšanas laiks. Tā ir krīze, kuras rezultātā būs kādas kardinālas izmaiņas vai arī kaut kas tiks atcelts, apstākļi mainīsies. Tas ir laiks, kad priekšplānā izvirzās jautājumi par savstarpējām attiecībām, juridiskiem strīdiem un konfliktiem. Var atklāties informācija, kas ilgu laiku bijusi apslēpta. Tā zibenīgi izplatās un kļūst pieejama sabiedrībai. Viss noklusētais var nākt gaismā. Mēness aptumsuma laikā ir lielas iespējas atrast sen pazudušu lietu vai cilvēku.


Īstenojas ilglaicīgi projekti un uzdevumi. Tas var sarūpēt ilgi gaidītu tikšanos vai pielikt punktu un apturēt ilgi briedušu attiecību izjukšanu.
Vairāk rodas publisku skandālu, līgumu laušanu vai tieši pretēji. Kaut arī konflikts, noskaidrojot pušu pozicijas, bieži vien atrisina problēmu, tomēr jāiegaumē, ka šajā laikā emocionālā spriedze ir pārāk spēcīga, tāpēc izvairieties pieņemt spontānu lēmumu.

Tas, ko šajā periodā noārda – atjaunojas ar grūtībām.
Mēness aptumsums skars sadzīves sfēru, emocionālo jomu, zemapziņu, dvēseli un spēju adaptēties, provocēs ķildas, skandālus, dvēseliskas nesaskaņas, izraisīs neapzinātas bailes, fobijas, diskomforta izjūtu.
Tādēļ pirms Mēness aptumsuma jānodarbojas ar dvēseles, ķermeņa un mītnes attīrīšanu. Jāatceras, ka jebkurai darbībai, kas veikta Mēness aptumsuma laikā, ir grūti labojamas sekas.


Nedēļas sākumā Mēness atrodas Lauvas zīmē, kur akcents galvenokārt tiek likts uz personiskām sajūtām uz savas radošās enerģijas izpaušanu, sava veida šova izrādīšanās. Būs laba apetīte, jo Mēnesim ar  Venēru saspringti aspekti, gribēsies kaut ko garšīgu, saldu. Naudiņa arī var tikt pārtērēta. Tiks kalkulēts kā izdevīgāk nākotnes projektos ieguldīt naudas līdzekļus. Bet 30.martā no plkst.16:57 līdz pat 31.marta plkst.21:12 ir tas saucamais čika laiks, jeb laiks, kad Mēnesim nav enerģētiskās sakabes ar citām planētām. Šos laiku citviet sauc arī par Mēnesi bez kursa, kurš man pašai patīk daudz labāk. Tātad atceramies, ka šajā laikā jāsakārto lietas, un nav ieteicams uzsākt neko nozīmīgu. Jāpaļaujas uz savu iekšējo intuīciju.

Toties 31.martā ir vesela virtene jauku notikumu.
Merkurs ieiet Auna zīmē plkst.04:43 līdz 15.aprīlim - prāts lieliski strādās, vienīgais negribēsies pakavēties pie sīkumiem un detaļām. Informācija un visa veida jaunumi izplatīsies zibenīgā ātrumā. Diezgan asi un pat ļoti skarbi tiks izteiktas patiesās domas par lietām un apstākļiem. Tādejādi iedzīvojoties atklātos naidniekos.  Te Merkurs ciemojas Marsa mājās – tātad veiksies tiem, kuri pratīs citus pārliecināt par saviem plāniem. Tomēr ieteicams uzklausīt arī citu viedokli, kas var būt diezgan grūti, jo vārdi atpaliks no domām, un tiks viegli pazaudēts domu sākuma pavediens.

Plkst. 19:26 Marss ieies Vērša zīmē – te jebkurai darbībai tiks piešķirta ietiepība un neatlaidība, praktiskums, kā arī lēnīgums. Daudzi spītīgi turēsies pie savas pārliecības tos būs grūti pārliecināt par pretējo. Būs lieliskas spējas pelnīt naudu, nodrošinot materiālo stabilitāti un daudzi nelabprāt tērēs savu naudiņu līdz 12.maijam. Daudzi darba devēji priekšroku dos cilvēkiem ar labām darbspējām, un augstu izturību stresa situācijās. Ir iespēja iekārtoties labā darbā ar lielisku atalgojumu, turklāt ilgstošākā laika posmā, tiesa – tikai pēc 8.aprīļa.

Bet plkst.21:12 Mēness ieies Jaunavas zīmē. Tātad 31.marts daudziem būs nozīmīga un pat ļoti svarīga diena. Turklāt Saulei uz šo dienu ir savienojums ar Dienvidu Mēness mezglu, kas it kā nosaka notikumiem pat tādu kā karmisku nokrāsu.  Tomēr vajadzētu atcerēties, ka 31.marts līdz pat plkst.21:12 ir saistīts ar Mēness bez kursa(čika laiks) enerģētiku. Tātad – nākotnes notikumus var plānot, bet kaut ko jaunu uzsākt – nav ieteicams.


1.aprīlī – ir joku diena. Kāpēc saistīta ar smiekliem – nudien nesaprotu, jo šajā dienā it kā Jūda esot piedzimis un šī diena skaitās – neveiksmīga.
Arī dienas enerģētika nesola neko iepriecinošu, jo Mēnesim jau no paša rīta ir spriedze ar Saturnu – diena solās būt ar pārbaudījumiem. Skumjāka. Depresīvāka. Daudzi būs noguruši. Turklāt vēl pēcpusdienā Mēnesim ir opozīcijas aspekts ar Neptūnu – kas drūmumam klāt vēl pievieno arī vilšanos. Neskaidras situācijas ar veselību, darbu, kā arī mājas atmosfēra varētu būs labāka. Vienvārdsakot dienas enerģētika daudzus noliks pie reālām lietām un apstākļiem, kad nekas vairs nebūs skaidrs un saprotams.

2.un 3.aprīlis solās būt daudz optimistiskās vēl jo vairāk tāpēc, ka debesīs ir trins starp Sauli un Jupiteru. Iespējams, ka laika apstākļi uzlabosies un daudziem atgriezīsies prieks un optimisms.

Toties no 3.aprīļa līdz pat 8.aprīlim būs pārmaiņas. Kāds varbūt sastaps sen neredzētu paziņu vai rada gabalu. Saņems vajadzīgo informāciju vai labu ziņu. Noteikti ieteicams aprunāties ar sen neredzētu cilvēku….

Bet 4.aprīlī plkst. 15:05 pilnMēness – Mēness aptumsums.Un Lieldienas!
Šajā dienā debesu jumā ir patiesi daudz nozīmīgu enerģētisko mijiedarbību planētu aspektu, kuri radīs ne vienu vien pārsteiguma momentu te uz Zemes.

http://www.draugiem.lv/uranija/#/uranija/news/?p=13091927