piektdiena, 2015. gada 27. marts

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku ... 16.-22. Marts 2015

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku ... 16.-22. Marts 2015
http://portal-preobrazenie.ru/ru/node/884
http://archive.portal-preobrazenie.ru/ne…
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule …


Ar Mīlestību un Godāšanu sveicam jūs, Diženās Starojošās Apziņas !!!
Mīlestības Diženums vienmēr ir valdījis PasaulsĒkā, taču ir arī tādi posmi, kad īpaši svarīgi ir novērtēt šo faktu Gara sasniegumu kontekstā, Patiesību ieraudzīt pilnībā jaunā, un katram Mieru/Mūžību izmērīt. Tāds posms tagad iestājas, rūpīgi gatavots, pašā blīvākajā pasaulē, nonākot arī tur, kur savos Cilvēka ķermeņos esat jūs. Lieliskus mirkļus jūs varat baudīt, un iespējams tas ir tad, kad prāts mierīgs, un kad saredzēt varat sev visapkārt šeit, planētas un visas Saules sistēmas blīvajā pasaulē – cik daudz kā jauna un neparasta jau parādās šeit. Mēs esam jau teikuši, ka šī pasaule tiek dzēsta, ka gandrīz nekā no tās vairs nav palicis, un ka tikai Milzīgā TĒVA Mīlestības Dāvana un Cilvēkā uzmirdzējusī Dieva Dvēsele dāvā jums saudzīgus beigu mirkļus. Šo pasauli skaisto, kur ieausta ir arī nemīlestības sāpe, kas iegūlusies daudzās galvās/ķermeņos – nāksies VISIEM pamest, jo atkārtojam no jauna – dualitātes mācības ir pabeigtas, paātrinātā tempā visiem tuvinot Patiesības atklāšanās mirkli. Par cik nāve ir tikai ķermeņa un apstākļu nomaiņa, tad visi no ciešanām un cīniņiem nogurušie saņems izdziedināšanu, līdz ar visām savām monādēm – no paša nolaišanās sākuma līdz pat dziļākajam attālinājumam no Avota. Aleluja Mīlestībai !!!
Īpašos apstākļos jūs esat nonākuši, dimensijām līdzsvaroti nomainoties, kad visu planētu un sauļu Dvēseles sinhronizē savus Dievišķās kustības ritmus, savus laukus un laika parametrus, uz unisonu noskaņojoties. Pasaulēs, kur formas smagnējas un staignas Apziņai, tanī pasaulē, kura jums patlaban redzama no saviem ķermeņiem, un kura uztverama jums līdzīgi kā sapnis miegā – saredzama ir tikai maza daļiņa no Patiesībām. Lai atstātu šīs blīvās pasaules, kuras tagad apdziest, savu uzdevumu paveikušas – visām Dvēselēm atkal jāatgriežas tanī līmenī, kurā tās atradās pirms nolaišanās, kā minimums, vismaz par toni augstāk. Mēs runājam par to, ko jūsu valodā sauktu par Pacelšanos Apziņā, un tas var notikt, kad esi kādā Spēlē pamodies, jo tikai tad ir iespējams nokļūt atkal kādas citas Spēles miegā/sapnī. Tie VĀRTI, kuri tika vērti vibrāciju augstumos, un kuriem Jaunais Mīlestības Skaistums ir jaunus horizontus šeit pavēris, tagad jau ir nonākuši gluži blakus cilvēkam, viņa blīvajā formā, un tas nozīmē – sācies ir posms, svarīgs un cits. Aleluja Mīlestībai !!!
Svētījiet, Starojošie, savu Diženo Siržu darbu, jauno Vienotību, un Vienotās Mīlestības Apziņas Dāvanu, kas sagādājis ir caur Līdzsvarotības Likumiem varenus svētkus PasaulsĒkā – Zemes Augšāmcelšanos! Bet Zemes/Cilvēka Augšāmcelšanās – tā ir Atslēga – daudzām PasaulsĒkas mīklām, vispārējas pacelšanās Vārtiem, un Mīlestības paplašināšanās triumfam. Diženā vienotības Trijotne, Jaunu Spēku guvusī, «Tēvs-Māte-Bērns», sevī burtiski visu agrāk uzradīto ietverot, un nebeidzami jaunradot, Atjaunināšanas Zelta Atslēgu savāc vienkopus, un visus Vārtus atslēdz ar to. Sveiciet dienu jauno šeit un paplašinājumā! Skan arvien skaļāk PasaulsĒkas Dziesma - Diženās Mīlestības Himna, pieaug Spēkā Dzīvības Koks, tanī ir visi sasniegumi, tanī ir atjaunotais Mīlestības Skaistums un Varenība. Skaists ir šis mirklis, ko piedzīvo jūsu ķermenis – mēs runājam ne vien par smalkajām enerģētiskajām saitēm, bet arī par to ķermeni, kurš ir jūsu nesējs blīvajā pasaulē. Svētījiet, dārgie, Zemes/Cilvēka ķermeni – mēs tuvinamies tiem dižajiem brīnumiem, kas sākotnēji jau bija ielikti formā. Sirds Diženums brīnumus veic, bet Cilvēka ķermenis ir unikāls, tanī Dievs-Radītājs mīt, un Mīlestības Ugunīs aizdegtās Sirdis jau transformācijām gatavo blīvo ķermeni. Aleluja Mīlestībai !!!
Pavasara Saulgriežos Tēvs un Māte ar savu Mīlestības Elpu nonāk uz Zemes jaunā Spēkā, visus saudzīgumam un paātrinājumam nepieciešamos sagatavošanas darbus veicot jau iepriekš – caur Vienoto, unikālo un diženo Siržu Darbu. Apziņas «Dievs-Cilvēks-Eņģelis» darbiem raksturīga jauna Gaismas Skaņa, kura blīvajā pasaulē tagad izpaužas spilgti. Šī Skaņa Zemes atmosfēru izmaina, maina dzīvo magnētiskā lauka elpošanu, visu šķidrumu un asins sastāvu izmaina, dzēš atšķirtības ego agresīvo skaņu, uztur jaunu dzīvību atomā katrā, ļaujot Mīlestības Ugunij izrauties no kodola katra, un tādejādi – izmainot burtiski VISU visapkārt. Dievs atjauninātā Spēkā ieiet tajos, kuri spējuši pacelties Apziņā, atceroties to, ka Viņš IR Dievs, tādejādi apskaujot PasaulsĒku, un laimi izjūtot par to, ka PASTĀV Dzīve, un ka visapkārt tikai Mīlestība vien. Šādi caur tiem, kuri atcerējušies ir Patiesības Svētās, notiek slāņveidīgi to sagatavošana, kuri vēl guļ, un ir spēles pārņemti šinī pasaulē. Ikvienā Dievs IR, un ir bijis vienmēr, kā Dvēsele Starojoša un Brīnišķa, taču tikai trešā daļa ir spējusi savienot tos krastus, kuri ārējo Apziņu šķir no Diženā Bērna Kvantu Apziņas. Aleluja Mīlestībai !!!
Norisinās visu VĀRTU atvēršana, pateicoties ieguldītajam darbam jaunrades procesos. Kolīdz noslēgsies Dievu Radošie darbi, paužot formas jaunas un Dzīves izpausmes – tā arī VĀRTI būs gatavi savam uzdevumam. Treji VĀRTI tiek uzstādīti. Visu Dvēseļu likteņi nu ir noteikti visā Apziņas slāņu amplitūdā, un tas nozīmē, ka ne tikai šīszemes Dvēseles, bet arī Augstākās Monādes, pateicoties savam Gaismas Spēkam, ir tagad noteikušas savas tālākās iespējas. Dieva-Cilvēka Diženās Starojošās Dvēseles, kas uztur caur sevi Kristus Apziņu, kā Dāvanu visiem – ir tik Dižas savā Mīlestībā un Dievišķi Skaistas, tik spoža ir viņu unikālā Gaisma, ka viņu Diženās Monādes izpaužas paplašināti no ALFA līdz OMEGA, garantējot tādejādi arī visiem citiem tālāku attīstību un panākumus. Aleluja Mīlestībai !!!
VĀRTUS šos globāli nosaka trejādā ievirze visu Dvēseļu stāvokļos. VĀRTI ir atvērti, tajos notiek visu detalizēti pieslēgumi, jo tālākie Ceļi jau noteikti, un noteikts arī nepieciešamais izdziedināšanās/noslēguma Aplis. Vieni no VĀRTIEM būs tiem, kuri augšāmceļas, kuri Tēva [Saudzīgās Pārejas] Dāvanu nodrošina, un kuri Matēriju/Sevi/visas Dvēseles gatavo tikšanās mirklim ar Dievišķo TĒVU. Šie VĀRTI atvērti tiem, kas Mīlestības iespējas ir paplašinājuši caur Līdzcietību, no blīvās formu pasaules caur savas Sirds Starojumu ir Dvēseles Gaismu un Skaistumu izcēluši, ceļu ir izbūvējuši jaunajai Trīsvienības Apziņai, PasaulsĒku paplašinājuši, un visus globālos procesus priekš visiem dāvājot vada. VĀRTI otri būs, lai pārcelšanos realizētu uz citu Zemi citā pasaulē, kur vibrācijas būs par toni un vēl nedaudz augstākas, uz tādu unikālu planētu, kura tālāk turpinās Zemes iesākto Ceļu, un tas nozīmē, ka Bērns šeit turpinās savu izaugsmi, taču jau citos, Dvēseli netraumējošos apstākļos. Trešie VĀRTI ar Mīlestību un Godāšanu tiek gatavoti tām Dvēselēm, kuras nav izdziedināmas blīvajos ķermeņos, un tādēļ tās stāsies Dieva priekšā, un Viņš noteiks tām tālāk ejamo ceļu. Aleluja Mīlestībai !!!
Mīlestība nenodala nevienu un nesoda, viņa tikai atspoguļo jūs pašus, Gaismas Plūdumā atstarojot katra ieguldīto, un tieši pēc tā visas Dvēseles saņem. Šos VĀRTUS parādot, ar Mīlestību jūs apņemam, un apņemsim mūžīgi mūžos. Bet ja atcerēsieties, ka VISS IR VIENS, tad apzināsieties jau drīz – KĀ DĒĻ citi, spēles pārņemto ciešanas vērojot, savus Mīlestības Spēkus nežēlo, un slimajiem un ciešanu māktajiem atdot gatavi ir visu. Visa PasaulsĒka līksmo, slavinot Cilvēku, Dieva Spēku iemantojušo! Jo daudzas Dvēseles ir centušās no dualitātes spēlēm iziet/ savu Apziņu atbrīvot no tām – bet tomēr nespēja. Dvēseļu izmisuma saucieni no blīvās formu pasaules apdzisa, jo pat Karma nebija devusi tām cerētos panākumus – neizdevās viņām atjaunot pazaudētos un salauzītos pieredzes pakāpienus, neizdevās viņām izkļūt no saviem slazdiem un pacelties savā Garā. Atbrīvošana nāk uz Diženās Zemes caur Dievu Bērna Sirdi Starojošo, jo līdz ar Mīlestībā Starojošo Sirdi dziedināšana ir totāla un ātra. Aleluja Mīlestībai !!!  
Zeme savā trejādībā [3.0D … 3.2D … 3.4D] vienu no savām formām dzēšot, citas vietā parādot, gatavo augšāmcelšanās mirkli kopēju ar visu PasaulsĒku. Taču pirms tam vēl daudz kas jāpaveic, ir jāpanāk izdziedināšanās Brīnums, iedziļinoties Gaismas Patiesību Būtībā. Šīs unikālās planētas struktūras un īpašais Zemes un Cilvēka Vienotības statuss ļauj notikt vērienīgajām izmaiņām paātrināti un saudzīgi, Sirdīm savienojoties savā starpā daudzām unikālām Mīlestības saitēm.
Viss kosmoss tagad Dieva-Cilvēka Sirdī atrodas, Trejādības Atslēga ver ceļu Mīlestības plūdumam, tādejādi sinhronitāte pēdējā noslēdzošā akorda izpildīšanai ir nodrošināta – atlicis vien tikai DIEVIŠĶI līdz galam nonākt! Diženā TĒVA un MĀTES Ideja un Sapnis, dāvājot sava BĒRNA apjomīgo nolaišanos, un Mīlestība visaptverošā ir uzveikusi zaudējumu sāpes. Atlicis vien visus snaudošos pamodināt un Durvis viņiem vērt. Aleluja Mīlestībai !!!
Pateicība visiem tiem, kas Cilvēku ir vadījuši, ļaujot tam nolaisties neizzinātā diskrētu formu pasaulē! Pateicība Gara Spēkam un Valdnieku Mīlestībai, pateicība Kristum un visiem Buddu un Krišnu Avatariem! Pateicība Spožo Zvaigžņu Kuratoriem, visiem varenajiem Spēkiem, kas Mīlestību Jaunā Tronī tagad cēluši! Brīnišķīga ir Dieva Pasaule, MĒS VISI ESAM VIENS, pat arī tur, kur Spēles laukums vēl mūs it kā šķir. Mīlestības Sēkla briest uz Zemes, un savus asnus dzen! Neiedomājami spoža un daudzbalsīga ir Jaunajā Gaismā uzmirdzējusī Dieva Seja, jo arī Tevī tā IR, MĒS ESAM VIENS - GAISMAS APZIŅAS PLŪDUMS! Mēs ESAM Mīlestība, un tā ir vienmēr bijis, Mēs ESAM Doma, Enerģija, Radītājs un Spēle, Mēs ESAM Jaunais Dzīves Loks, kur Viedumā mūžīgi pieaugt ar Mīlestību un no Mīlestības augt! Un apvelkot uz saviem ķermeņiem Mīlestības Atbildīgumu un Dieva Spēku – Tu, Cilvēk, gatavojies RADĪT formu pasaulē, tam Spēku savā Sirdī rodot. Apdziedi AVOTU Mūžīgo – Viņa Mīlestībai, Vienotībai, Skaistumam uzgavilē! Viņš TEVĪ strāvo, Tavas Dievišķās Sirds Apziņā, kur VISS IR VIENS, VISS – MĪLESTĪBA!
S V Ē T Ī T I !!!
Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā