trešdiena, 2015. gada 18. marts

Zaļā nometne svaigēšanas un zaļā dzīvesveida interesentiem


Sveicināti! Ir atnācis pavasaris, sulu laiks un īstais brīdis veselīgai, harmoniskai un satura ziņā daudzveidīgai nometnei. Zaļā nometne notiks no 27. marta līdz 6. aprīlim, lielākoties Smiltenes novada, Brantu pagasta "Lejas Puntules" mežā šeit foto

https://www.facebook.com/events/89730431…

Sīkāka informācija sociālajos tīklos facebook https://www.facebook.com/pages/Me%C5%BEa…

un draugos http://www.draugiem.lv/ev/18647050/zala-… .


Veselīgs uzturs un iespēja izmēģināt svaigēšanu bērza sulas, saullēkta un saulrieta sagaidīšana kokļu skaņās, fiziski treniņi no rīta, interesantas nodarbības pa dienu (dabas izzināšana un ārstniecības augu vākšana, permakultūra, seno mājvietu apzināšana un seno kultūraugu vākšana, seno amatu apguve, kā arī ekskursijas pa dažādām senvietām un citas nodarbes ), kopīga tautasdziesmu dziedāšana vakarā, to piedāvā šīs nometnles rīkotāji.

Nometnes laikā ieteicams nakšņot teltīs, un nometnes organizatori palīdzēs tās iekārtot tā, lai tajās varētu ērti justies arī vēsajās marta beigās un aprīļa sākumā. Ģimenēm ar maziem bērniem un citiem, kas tomēr teltīs nevēlēsies nakšņot tiks piedāvāta iespēja nakšņot telpās. Lai pilnvērtīgākizbaudītu nometnes ritmu, ieteikums gan nometnes laikā, gan arī dažas dienas pirms tam atturēties no gaļas un alkohola lietošanas. Lai arī nometne paredzēta ar mērķi izmēģināt svaigēdāju dzīvesveidu, cilvēkiem, kas bez vārītā ēdiena nevar iztikt, šāda iespēja tiks nodrošināta. Būs arī lielais tējas katls, lai vienmēr varētu sasildīties. Dalība nometnē par ziedojumiem izdevumu segšanai un tālākai vides izziņas centra veidošanai. Autobusu satiksme ar Rīgu samērā regulāra, 4 – 5 autobusi dienā abos virzienos, ~7 km attālumā Pleskavas šoseja, pa kuru autobusi kursē vēl biežāk. Lūdzam dalībniekus pieteikties līdz trešdienai, 25. martam (piesakoties norādīt savu tālruņa nummuru un dienas, kad brauksiet). Tiem, kas pieteiksies tiks nosūtīta sīkāka informācija par nometni.

Iesāksim gaišu un radošu pavasari ar Zaļo nometni un novēlam skaistu un ražīgu vasaru!
Ar cieņu, Zaļās nometnes organizatori.

P.s. kontakti - skomant@inbox.lv 26325986