sestdiena, 2015. gada 14. marts

Jūsu Jaunais ES atrisina 3D rēbusus - caur Brenda Hoffman

Jūsu Jaunais ES atrisina 3D rēbusus
02.02.2015 … caur Brenda Hoffman
http://spiritlibrary.com/brenda-hoffman/…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
----------------------------------------------
Dārgie, jūsu dzīvē nekas vairs nebūs tā, kā ir šodien, vai kā bija vakar. Daži no jums sajūt šīs dziļās pārbīdes. Citi ir neizpratnē – par kādām dramatiskām pārmaiņām ir runa.
Jau gadiem ilgi tiek vēstīts, ”Vairs nebūs tā, kā bijis.” Pāreja notiek, un tā patiešām ir robeža starp to, kas bija, un kas ir. Pirms šīm enerģijām, kas tagad aumaļām lejas pār Zemi, jūs dzīvojāt 3D realitātē ar 5D, 6D, vai vēl augstāku apziņu un jutīgumu. Tā tas vairs nebūs.
Arī pēc šīs īpašās pārbīdes jūs būsiet uz Zemes, bet ne vairs uz 3D Zemes. To būs grūti aptvert daudziem no jums, jo jūs šķietami darīsiet to pašu darbu, tāpat gādāsiet par gados vecākiem vai jaunākiem, vai atradīsieties vēl kādās līdzīgās 3D attiecībās ar citiem. Taču šīs 3D attiecības ātri izzudīs priekš jums, jo nebūs vairs intereses turpināt savas 3D lomas.
Tas var izklausīties kā drausmīgs pareģojums, jo jūs uzskatījāt, ka šīs 3D attiecības aizņem lielu jūsu būtības daļu. Patiesībā tā tas nav.
Ja jūs aplūkosiet savu iekšējo pasauli  daudz tuvāk – jūs pamanīsiet, ka tās attiecības, kādas tās bija – vairs nepastāv. Varbūt jums, vai kādam citam savās attiecībās vajadzētu būt sarūgtinātam, vajadzētu būt dusmīgam uz sevi un uz visu pasauli … Taču – neskatoties uz to, cik neatlaidīgi jūs censtos turpināt savas līdzšinējās attiecības, balstoties uz to, kas jūs bijāt līdz šim – šīs attiecības izzudīs, jo jūsu Jaunais ES vairs neuzturēs šo realitāti.
Daudziem no jums ir sajūta, ka atlaists ir daudz, ļoti daudz. Tas ir tiesa. Bet tanī pat laikā jūs esat radījuši sev Jaunu dzīvi ar Jaunām attiecībām. Līdz ko pieaugs jūsu māka pielietot uzkrātās iemaņas – jūsos pamodīsies tieksme attiekties pret citiem savādāk. Daži arī turpmāk paliks jūsu personīgajā pasaulē, bet citi izlems būt kopā ar tiem, ar kuriem viņiem daudz patīkamāk atrasties.
Jūs izstarojat arvien vairāk Gaismas – un dažiem tā var būt par spožu. Tie varētu būt draugi, varētu būt ģimenes locekļi, vai darba kolēģi, kuriem gribētos emocionāli attālināties no jums, vismaz uz kādu laiku.
Tiem no jums, kuri satraucas, ka tagad paliks vieni paši ”saltajā” pasaulē, kāda bija Zeme, kad jūs pirmo reizi šurp atnācāt, – ir jāzina, ka jūs izmaināt savas attiecības, lai tās daudz vairāk atbilstu jūsu Jaunajam ES. Un tādejādi jums pievienosies tādi cilvēki un notikumi, kuriem jūsu Gaisma būs pievilcīga, bet attālināsies tie, kurus jūsu Gaisma neinteresēs. Ne vairāk, un ne mazāk.
Pievērsīsimies tagad virpulim, ko jūs uzradāt, līdz ar sava Jaunā ES piedzimšanu.  Tas bija labi un lieliski, ka jūs pētījāt Zemes dzīvi savā snaudošajā stāvoklī, ar visām tās sāpēm un priekiem. Lielākā daļa no jums ir to darījuši jau eoniem ilgi. Tagad ir laiks jums savos pētījumos iziet ārpus snaudošā stāvokļa.
Jūs atklāsiet sava Jaunā ES lomu apzināti vai arī zemapziņā. Caur savu jauno pārliecību, caur prieku, ko izjūtat, caur attiecībām ar citiem cilvēkiem jūs tiksiet novesti pie savas jaunās lomas – jūsu jaunā personīgā virpuļa. Varētu tēlaini paskaidrot, ka jūsu personīgais virpulis – tas ir transporta līdzeklis, lai jūs ātri varētu nokļūt uz teātri, kur jūs spēlēsiet savu jauno lomu.
Jūs esat uzaicinājuši  šeit BŪT daudzas sava ES daļiņas, lai jums būtu ērti šeit vienlaikus atrasties daudzās dažādās vietās. Domājiet par šīm daļiņām, kā par kloniem, kurus jūs esat izveidojuši – ar noteiktu mērķi – lai jūs varētu, šeit uz 4D Zemes atrazdamies, lidināties citās dimensijās, uz citiem laikiem un vietām. Jā, tieši uz Zemes jūs to piedzīvosiet, jo tā vairs nebūs 3D Zeme.
Bet tik un tā, daudzi turpina savus 3D formāta piedzīvojumus. Iespējams, ka labāk to varēsiet saprast, ja atcerēsieties savu 3D versiju par Eņģeļiem. Šie Eņģeļi taču, vienalga, bija kopā ar jums – jūsu pasaulē, atrazdamies pie tam savā pasaulē, no jūsu acīm šķirtajā – kad vien to vēlējās. Tātad tas tagad attiecas uz jums, kuri ir tikuši kalnā. Jūs atrodaties uz Zemes, taču spējat ieraudzīt un izprast daudzus, ja ne visus, 3D noslēpumus – caur sava Jaunā ES acīm.
Par cik 3D rēbusi jums jau ir skaidri un saprotami – jūs atklāsiet sev jaunas intereses un virzienus, kur darboties, izejot jau no daudz plašākas perspektīvas. Tie kuri nevēlēsies atrasties jūsu biedrisko attiecību sfērā – nespēs ieraudzīt vai kā citādi sajust risinājumus saviem 3D rēbusiem. Viņi cieši turēsies pie tiem, lai tur vai kas. Jūs turpretī, saredzot un sajūtot visu daudz plašāk – brīnīsieties, ka citi to nespēj.
Jūs būsiet tik augstu pacēlušies, lai nenosodītu nevienu un neko. Viņi gan turpinās uzskatīt, ka cīņa – tas ir viss, kas šeit ir. Jūs zināsiet ko citu, un gaidīsiet arī no viņiem to pašu. Taču likt uz to lielas cerības nevajadzētu.
Uzzināt, kā risināmi personīgie un globālie 3D rēbusi, var tikai katrs pats priekš sevis. Un kad jūs to paveicat, jūs varat pamanīt – ka ar tiem, kam neinteresē Jaunās Zemes iekārtošana un viss, kas ar to saistīts, arī jums vairs nav tik interesanti.
Tas nedaudz atgādina koledžas studentu, kuram visai maz interesē sestās klases skolnieka spriedumi par astronomiju vai klasisko literatūru. Jaunā cilvēka skaidrojumi varētu būt jocīgi un jauki, taču nedotu nekā priekš koledžas studenta intelektuālās attīstības.
Un tā tas ir arī ar jums, kad jūs paplašinaties savā sapratnē un sajūtās. Par tiem, kas nenodarbojas ar to pašu, jums ir mazāka interese šinī ekstrēmajā izaugsmes laikā. Bet savukārt tie, kas jums nelikās interesanti līdz šim, var kļūt, un var arī nekļūt par jūsu Jaunās Zemes kodolu, atkarībā no viņu izaugsmes virziena un tempa.
Jūs nevarat būt vieni. Jūs vienkārši radiet savā dzīvē jaunas attiecības, daudz ciešāk saistītas ar jūsu Jauno ES, nekā ar jūsu veco 3D būtību.
Jūs varētu varbūt uzdot kādai no savām daļiņām uzturēt kontaktu ar tiem, kas netiecas paplašināties patlaban, bet dziļā savienojuma, ko kādreiz izjutāt, jums vairs nebūs.


JŪS esat savas būtības SIRDS, un savas dzīves REŽISORS. Tā tas ir.            

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_page=2&sort=date&f_tid=5706035