piektdiena, 2012. gada 6. aprīlis

V. Buša, "Redzes atjaunošana dabiskā ceļā"


V. Buša, "Redzes atjaunošana dabiskā ceļā" no 13/04/2012 plkst. 18:30-20:30
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Sešu nodarbību cikls piektdienās, sākot ar 13. aprīli.
"Redzes atjaunošana dabiskā ceļā" 
Ir izpētīts, ka 97% bērnu piedzimst ar normālu, skaidru redzi. Kurā brīdī to pazaudējam? Kāpēc redze nereti pasliktinās jau bērnībā? Vai vāja redze iedzimst? Vai briļļu lietošana palīdz atgūt redzi? Varbūt labāk veikt lāzeroperāciju? Vai tiešām dabisku redzi var atgūt pilnībā? 
Nodarbībās saņemsiet atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem, uzzināsiet par redzes pasliktināšanās galvenajiem iemesliem, apgūsiet arī praktiskus vingrinājumus sasprindzinājuma noņemšanai, acu muskuļu trenēšanai, acu sauļošanai un aktivizēšanai. Apgūsiet pareizus skatīšanās paradumus, relaksācijas un meditācijas acu atveseļošanai. 
Ja patiešām vēlaties atgūt dabisku redzi, vēlams apmeklēt visas nodarbības, jo katra no tām būs atšķirīga. Domājams, ka jau pirmajā nodarbībā sapratīsiet, vai vēlaties šādā veidā atjaunot savu redzi, vai nē. 
Nodarbību laikā brilles būs jānoņem, bet tiem, kas ikdienā nēsā kontaktlēcas, lūgums paņemt līdzi brilles – tās būs vieglāk noņemt un vajadzības gadījumā atkal uzlikt. 


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Otras grupas nodarbības varētu notikt arī pa dienu, tādēļ interesentus lūgums pieteikt šādu izvēli.


Nodarbības vadīs: Vija Buša 
Denveras (ASV, Kolorado štats) `Labākas redzes` centra skolniece, kas vasarā saņems šī centra sertifikātu kā dabiskās redzes skolotāja. Apguvusi centra dibinātāja G.Marša (viņš atguvis redzi no mīnus 14 dioptrijām vienai acij un mīnus 12 otrajai) redzes atjaunošanas programmu, sagatavojusi nodarbību ciklu redzes atjaunošanai un saglabāšanai un saņēmusi G.Marša piekrišanu, ka vada šādas nodarbības. Uzkrāta arī pašas pieredze, kā dzīvot bez brillēm. 
Vienas nodarbības cena: Ls 5,00. 
Nodarbību laiks: Sākot ar 13. aprīli, plkst. 18:30 - 20:30.
Adrese: Rīgā, K. Valdemāra 34-3, 3. stāvs, namrunim nospiest pogu „3”. 
*** Līdzi ņemiet maiņas apavus vai zeķītes. 
Valoda: LV
Informācija zvanot uz tālr.: +371 29 232 672 
e-pasts:  centre@terraom.lv