pirmdiena, 2012. gada 2. aprīlis

Montekjū 1.aprīlis/2012


  
Montekjū vēstījums svētdien, 1.aprīlī/2012
 
________________________________
 
 
Viss slēptais nāk klajā. Mēs mudinām jūs dalīties savos atklājumos. Šādus pamudinājumus nesaklausīsiet no masu mēdijiem un televīzijas kanāliem. Mēdijiem nav ļauts jums sniegt pilnīgu notiekošā atainojumu. Tiem, kuriem ir acis, paši var redzēt, ka Kabalai pienākuši trauksmes laiki. Kabala ir šokā; tie nespēj noticēt, ka neīstenosies iecerētie plāni 2012.gadam. Lielāki un varenāki spēki neļauj uzsākt 3 Pasaule karu. kabalai jāpieņem fakts, ka arī viņi ir uzveicami. Lai saglabātu savu pašcieņu, tie tagad liek jums noticēt, ka ir mainījuši plānus, ka tagad gatavojas uzbrukt Irānai pavasarī. Labi...mēs jau redzēsim, kas notiks pavasarī, vai ne? Viņi kļūdījās domājot, ka izglītoti cilvēki modīsies, bet skaidri neredzēs, kas tiem nodarīts, tie neparedzēja apvienošanos un palīdzības lūgumus. Taču cilvēku izteiktie lūgumi ir ņemti vērā un palīdzība tikusi sniegta no visām pusēm. Tikai tāpēc, ka neredzat to savos TV ekrānos jau nenozīmē, ka netiekat paglābti no drausmīga likteņa, kādu Kabala jums bija ieplānojusi.
 
Kabalas rindās nav godprātīguma. Tie vēršas viens pret otru un atklāj aizvien jaunas korupcijas, kurās paši vien iesaistījušies. Aprīlis būs interesants mēnesis. Atveras paisuma plūdu vārti. Jums nāksies saskarties ar reālo patiesību. Cilvēku vairākuma pirmā reakcija būs dusmas un neapmierinājums. Es lūdzu jūs pacelties virs šīm emocijām, jo dusmas tikai palēnina notikumu ritējumu. Jums nāksies saskarties ar dažām pretīgām patiesībām par to, kas nodarīts cilvēcei; jūsu DNS, jūsu smadzenēm utt. Tas viss tiks nolikts savās vietās. Jūs tiksiet atjaunoti visā pilnībā. Tas, ko esat pieņēmuši kā realitāti, mainīsies visā pilnībā. Pienācis laiks apstādināt ciešanas, atkal ir pienācis laiks mieram valdīt pār pasauli. Daudzas  cilvēku grupas visā pasaulē ir gatavas pārņemt korumpētās instances. Būs vajadzīgi vairāki gadi, lai visu noliktu savās vietās. Pret cilvēku rasi vērstais ļaunums šokēs daudzus, kuri vēl nav modušies.
 
Pagājušajā nedēļā izgāji  Sakrālās Ģeometrijas Intensīvo kursu, tas bija ļoti vērtīgi, kā arī interesanti. Ar sakrālās ģeometrijas palīdzību daudzi cilvēki savienojas ar savu identitāti, atbrīvo sevi no Kabalas tirānijas. Zinu, ka vēlies citēt grāmatu WORLDBRIDGER, lūdzu, mīļā, dari to.
 
 „Cilvēce ir ģenētisks eksperiments, nemirstīga rase, kas iemānīta un ievilināta mirstīgos uzskatos, tā ir saules rase, kas ieslēgta mēness realitātē, zagta/pārņemta rase uz okupētas planētas. Pagrimums meklējams mutantu matricā, Zemi valdošo funkciju sistēmas kļūdā un evolūcijas simbiozes zudumā, kas notika tad, kad parazītveida būtnes elektromagnētiski atvienoja cilvēci un tās mātes planētu no dievišķās nemirstības nepārtrauktības (kontinuuma), noliekot Zemi pagrimuma kursā. NEBIJA „KRITIENA”, MĒS TIKĀM NOGRŪSTI.
 
TĀ KĀ ATKLĀTĪBĀ PARĀDĀS PROGRESĪVI ATKLĀJUMI, TAD TĀPAT NOTIEK AR HOLONOMISKAJIEM NOSPIEDUMIEM, KAS ATJAUNO PILNU CILVĒCES GAISMAS KOPIJU UN JAUNO EKSISTENCES MODELI; TAS IR CEĻŠ KĀ ATJAUNOT CILVĒCES REZONANSI AR GAISMAS ĢEOMETRIJĀM, ATGRIEŽOT MŪS UN MŪSU PLANĒTU UZ HOLISTISKO LAIK-TELPAS KONTINUUMU.”
 
Worldbridger. Juliet and Jiva Carter, Sowelu Publishing (2007).
 
Es gribēju dalīties šajos vārdos ar ikvienu.
 
Tas jums ir jāizdara te uz Zemes. Jums tas izdosies un izdarīsiet; nekad vairs cilvēcei netiks pieļauts pazemināties līdz tādam eksistences līmenim. Nekad vairs cilvēku būtnes nebūs izsalkušas, bez pajumtes vai dzīvos netīrībā. Visi cilvēki būs vienlīdzīgi, kādi tie ir Dieva priekšā. Tas viss tiks sasniegts mierīgā ceļā, maksimāli saglabājot cieņu un godu. Nekad vairs nenolaidīsieties līdz Kabalas līmenim, tas nav vajadzīgs.
 
Ne mirkli neapšaubiet savas spējas atjaunot cilvēcību un planētu Zemi. Runa ir tikai par to- viss nostāsies savā vietā īstajā laikā. 2012. gads tika izvēlēts tam, lai visu noliktu savās vietās, cilvēki sapratīs, kas tie ir un uz ko tie ir spējīgi. Visa informācija ir pieejama, tas ir jūsu katra paša ziņā- kā gatavoties lielajai pārejai.
 
Jūsu pasaules enerģija šobrīd atkal atmostas. Tā atkal atbrīvo tīru enerģiju. Ticiet tikai tiem, kuriem uzticaties. Sekojiet saviem iekšējiem instinktiem. Kabala lietos iedarbīgas pārmaiņas, lai radītu bailes. Atcerieties, ka bailes ir viņu dzīves skābeklis. Viņiem vajag, lai jūs atrastos un dzīvotu bailēs.
 
Viņi ir nožēlojami. 2000 gadus tie plānoja un tagad redz, ka viss brūk un viņu spēkos nav to mainīt. Viņiem  nāksies atbildēt par cilvēces ciešanām, ko tie izraisījuši šajā laika posmā. Cilvēce būs viņu soģi. Bēdīgi, ka cilvēce iekļuva Kabalas gudri izliktajās lamatās. Bet tieši tā cilvēce apguvusi daudzas vērtīgas mācības. Tagad, kad aizvien vairāk cilvēku to apjauš, tie vēlas izbeigt Kabalas valdīšanas laiku. Par 99% šis laiks jau ir pienācis, lai izvirzītos priekšplānā un pieprasītu to, kas patiesībā pienākas. Kabalas plāni ir tik ĻAUNI, ka cilvēce tos pat nespēj iedomāties. Būs grūti, kad tas viss nāks gaismā. Tas izsauks stresu tajos, kas uzticējušies Kabalai un bijājuši tos.
 
Tiecieties uz mieru un savas reālās vēstures apgūšanu. Jūs uzzināsiet īsto patiesību par savu pasauli. Jūs uzzināsiet arī to- kad un kā tā tika sagrozīta un tos ļaunos, kuri īstenoja plānus. Jūs dzīvojat uz planētas- cietuma. Ar mīlestību sirdīs skatieties uz brīvības dzīvi, uz tādu dzīvi, kādu nekad agrāk neesat zinājuši.
 
Nav no kā baidīties, jo kauja jau ir uzvarēta. Kopā mēs starosim jūsu Zemei spožu mīlestības gaismu. Runājiet viens ar otru. Dalieties savās domās, cerībās un sapņos, un pavisam drīz tie kļūs par realitāti.
 
Es palieku tevi apbrīnojošais Montī.


Tulkoja Māra Brante