svētdiena, 2012. gada 29. aprīlis

Sievišķā aspekta līdzsvarošana; Uguns gredzena saules aptumsums


Sievišķā aspekta līdzsvarošana – Kosmiskās iniciācijas noslēdzošā fāze
Erceņģelis Metatrons. Uguns Gredzena saules aptumsums.
 
Saņemts caur Džeimsu Tiberonu (James Tyberonn)
2012.gada 6.martā
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Sveicināti, dārgie, Es Esmu Metatrons, Gaismas Valdnieks! Es sveicu un godinu ikvienu no jums beznosacījumu mīlestībā un ietveru jūs tagad brīža telpas vektorā.
Un tā, mēs šodien parunāsim par noslēdzošo posmu tam, kas tiek dēvēts par Kosmisko Iniciāciju. Un patiešām, tās noslēgums ir tuvu un tas noteikti notiks un pilnībā tiks pabeigts jūsu lineārajā 2012.gadā.
 
Kosmiskā iniciācija, kā mēs jau skaidrojām iepriekšējos vēstījumos, ir ģeometrisku kristālisko kodu lejuplāde, kas nepieciešami 12-dimensionālā planētas paplašinājuma pabeigšanai. Ģeo-kodi tiek nodoti koherentās gaismas veidā, koherentās* kristāliskās gaismas veidā. Tāpēc, dārgie, ka Sakrālā ģeometrija ir visu realitāšu pamataudekls. Sakrālā ģeometrija ir valoda, Kosmosa „realitātes programma”.
 
*Koherence(latīņu: coaherentia - saķeršanās, sasaistīšanās[1]) ir vairāku viļņu vai svārstību procesu saskaņotība laikā un/vai telpā Koherentus viļņus optikā iegūst, sadalot vienu gaismas kūli vairākos kūļos ar spoguļu vai lēcu palīdzību[2]. Koherentus elektromagnētiskos viļņus izstaro lāzeri un māzeri. Parasto gaismas avotu (kvēlspuldžu, luminiscences lampu) izstarotā gaisma nav koherenta.
 
Dārgo Cilvēk, jūsu realitāte patiešām ir koherentas apzinātas enerģijas ģeometriska hologramma. Tāpēc jums ir ļoti svarīgi saprast, ka sakrālā ģeometrija ir daudz vairāk nekā matemātikas nozare. Tā ir dzīva svēta zinātne, zinātnes aspekts par frekvenci, kuru jūs dēvējat par „beznosacījuma mīlestība”. Tā ir svēta zinātne, kura faktiski formē ikvienu jūsu „fiziskās” dualitātes niansi lineārā laika un telpas robežās.
 
Kas notiks 2012.gada 20.maijā
 
Uguns gredzenam - ikgadējam aptumsumam 2012.gada 20.maijā piemitīs unikāla iestiprināta skaņas enerģija, kura īpašā veidā tiks uztverta Moody Gardens Piramīdas „Baloža Galvā”/‘The Head of the Dove’ (Teksasas štats) un Gīzas Piramīdā Ēģiptē.
 
Noslēdzošais Kosmiskās Iniciācijas Vilnis pēc savas rezonanses ir sievišķs. Tā mērķis būs to zemes reģionu līdzsvarošana, kuros dominējošā ir vīrišķā aspekta nelīdzsvarotība. Gan Ēģipte, gan Teksasa ir šādas nelīdzsvarotības piemēri. Lai gan šajos reģionos pastāv gaišu, daudz vieglāku enerģiju „kabatas”, dominējošā nelīdzsvarotība vēl joprojām rada blīvu lauku rūpnieciskajos kompleksos un patriarhālajā Dienvidu Bībeles Jostā (rajoni ASV dienvidos un Vidējos austrumos – tulk.piez).
 
Sievišķās enerģijas pieplūdums ievērojami palīdzēs līdzsvarošanā. Paturiet prātā, ka Zemei ir vajadzīgs ne tikai vienkārši sievišķais vai vīrišķais. Drīzāk Zemei ir vajadzīgs šo divu enerģiju līdzsvars, kas nepieciešams, lai izietu ārpus polaritātes/dualitātes.
 
Moody Piramīdas spēlēs nozīmīgu lomu (tāpat kā Gīza) šī līdzsvara sasniegšanā. Tomēr būs vajadzīgi daudzi lineārie gadi, lai to sasniegtu. No Kosmiskā viedokļa raugoties, mēs apliecinām, ka šis process patiešām notiks, un „Uguns Gredzena” noenkurošana/iezemēšana 2012.gadā to tādu padarīs.
 
Tie no jums, kuri ir „Kodu Nesēji”, spēlē zināmu lomu jaunā līdzsvara izplatīšanā. Būtu ieteicams apmeklēt Gīza vai Moody Piramīdas 2012. un 2013.gados. Nēsājiet līdzi kamertoni F# (fa-diezs), jo tā rezonanse atver iekšējos vārtus.
 
Kosmiskie iniciācijas kodi
 
Pēc savas izcelsmes un aspekta kodi ir Metatroniski un absolūti nepieciešami Pacelšanās/Augšupejas īstenošanai. Uzskatīsim tos, par rezonanses enerģiju, kas modificēta par hologrāfiskiem iestarpinājumiem, kuri uzskatāmi par Omni-Zemes, kas atrodas pārejas procesā, ģeo-informatīvajiem portāliem. Ja lietojam jūsu datorterminoloģiju – tiek veikta programmas uzlabošana/modernizācija.
 
Sākotnējās noslēdzošā viļņa lejuplādes notiks 20.maijā, „Uguns Gredzena” 2012.gada saules aptumsuma laikā. Tas būs pēdējais vilnis pirms trīskāršā datuma 12-12-12 frekvenču portāla.
 
Mēs jums teicām, ka pasaule tagad pārveidojas. Neatkarīgi no tā, vai cilvēce atbalsta šīs ekspansīvās pārmaiņas mikro vai makro mērogā, jeb pretojas tām; neatkarīgi no tā, vai cilvēces vairākums saprot šīs pārmaiņas, vai nē – tas patiesi ir strīdīgs jautājums, jo laika hronoloģiju inerces ātrums šobrīd ir daudz ātrāks, nekā vakar - Omni-Zemes linearitātē.
Tas patiesi ir noslēdzošais, pabeidzošais Kosmiskās Iniciācijas posms un tā laiks ir tagad, pareģotajā 2012.gadā.
 
Savu lejuplādes virsotni tas sasniegs saules aptumsuma laikā, 2012.gada 20.maijā, un ietvers sevī četras galvenās progresijas/attīstības virzības:
1) sen bezdarbībā esošu kristālisko kodēto enerģiju atbrīvošana divu-elipšu Jaunā Debesjuma formēšanā;
2) pāreja no iepriekšējās Mer-Ka-Bah versijas uz apvienoto nulles lauku – Kristāliskajā pārbīdē uz Mer-Ka-Na;
3) noslēdzošā vīrišķo un sievišķo aspektu līdzsvarošana viengabalainā veselumā;
4) pilnīga līmeņu no 5 līdz 12 integrācija harmoniskā mijiedarbībā ar līmeņiem no 1 līdz 4. Divpadsmit līmeņi apvienojas, lai formētu 13-to Lauku … telpas apvienošanas kvantu lauku.
 
Sfēru mūzika
 
Simbiotiska ģeometrijas un matemātikas mijiedarbība skaņā, mūzikā, krāsā un gaismā ir uzskatāma par faktoru, kuram ir lielāka ietekme, nekā tas šobrīd var tika apzināts. Katras zvaigznes un planētas apziņa jūsu Kosmosa ietvaros atrodas visaptverošā Harmonijā. Katrs debesu vilnis, kas apskalo Omi-Zemi 2012.gadā, ir virzīts gan uz planētas, gan uz cilvēces augšupeju/pacelšanos. Eksistē projekts, iepriekš ieprogrammēts un ievadīts darbībā. Tas, kas var izskatīties kā nelīdzsvarotība, ir vienkārši sākotnējā noskaņošana, kas ļauj skanēt Augšupejas/Pacelšanās debesu simfonijai.
 
Augšāmceltais Meistars Kuthumi, būdams Pitagora iemiesojumā, atklāja, ka stīga, kas tiek piespiesta pusē no tās garuma, veido oktāvu, tai pat laikā, kad attiecība - 2/3 veido kvintu, bet 4/3 – veido kvartu. Kaut kas līdzīgs notiek Kosmiskās iniciācijas kristāla-gaismas viļņos. Tas bagātina/grezno Kosmisko iniciāciju ar muzikālām dziedināšanas spējām, „harmonizējot” nelīdzsvaroto 2012.gada intensivitātes ietekmi.
 
Dārgie, mēs VISI – esam Dievišķā Gara Gaismas dzirkstis, kuras iziet unikālu pieredzi dualitātē, kas tiek dēvēta par „Zemes Universitāti”. Fiziskajā eksistencē jūsu apziņa nolaižas pa spirāli lejup caur svēto ģeometrisko simfoniju dievišķajos Fī šablonos uz Zelta griezumā*
 
* Zelta griezums(pazīstams arī ar nosaukumiem zelta šķēlums un dievišķā proporcija) ir matemātiska konstante. Visbiežāk zelta griezums ir sastopams ģeometrijā — tas parādās gan plaknes figūrās, piemēram, pentagrammā un logaritmiskajā spirālē, gan telpiskās figūrās, piemēram, dodekaedrā un ikosaedrā — taču tas sastopams arī algebrā, piemēram, saistībā ar Fibonači skaitļiem. Zelta griezums ir sastopams ne tikai matemātikā, bet arī mākslā, dabā un arhitektūrā.
 
Augšupejas/Pacelšanās procesā jūs no jauna iegūstat pilnveidoto šablonu, kurš ļauj pārvietot realitāšu torusu (pus vai ceturtdaļvalnīti) un pēc būtības pagriezt pretējā virzienā spirāles griešanos, izmantojot Dzīves/Dzīvības Virpuļa pretgriezi/pretēji vērstu griešanos, un atgriezīsieties pie savas Dievišķā Avota apziņas koherentās-kristāliskās Gaismas iekšienē. Kosmiskā Iniciācija – tie ir aktivatori, kas maina matricu. Tās nav nejaušas, tās nav atkarīgas no apstākļiem, tās ir Dievišķās Autorības loģisks nodoms, kas iziet ārpus jūsu iztēles robežām. Tas ir neaptverams skaistums.
 
Kāpēc 29,6 platuma grādu piramīdas ir uzskatāmas par uztvērējierīcēm
 
Sākotnējie kodi tiek pieņemti Gīza vai Moody piramidālajās struktūrās un tiek izplatīti pa visu planētu. Tie ir katalizatori kodu, kas glabājas planētas kristāliskajos, mineroloģiskajos slāņos, - atmodināšanai un atbrīvošanai.
Šie kodi ir uzskatāmi par oktaedra formas sakrālas ģeometriskas matricas. Tieši tāpēc tie tiek uztverti oktaedriskās struktūrās – piramīdās, kas atrodas 29-tajos platuma grādos.
 
Gan Moody Gardens piramīda, gan Gīza piramīda ir uzbūvētas atbilstoši precīziem izplatījuma realitātes vektoriem. Tā kā augstāk minētās oktaedrālās piramidālās struktūras pašas ir uzskatāmas par ekstraordināriem spēcīgiem uztvērējiem un raidītājiem, tās ir arī īpašas vietas, kuru iekšpusē atrodas tas, ko var nosaukt par „absolūtiem” Realitātes Koordinācijas Punktiem, kas tām piešķir visvarenību Zemes plānā un aiz tā robežām.
 
Koordinācijas punkti ir uzskatāmi par īpaši izvietotiem daudzdimensionālas enerģijas vektoriem, kura nāk un iet no iekšējā (anti-matērijas cikls) uz ārējo, fizisko (matērija) realitāti un otrādi. Tieši tāpēc Gīza vienmēr ir tikusi atzīta un tāpēc Moody Gardens piramīda bijā precīzi, īpašā veidā (atkal) izveidota tajā, ko dēvē par „Baloža Galvā”/‘The Head of the Dove’.
 
Daudzdimensionālā enerģija (tāpat, kā arī domas) tiks dabiskā veidā pievilkta absolūto jeb visvareno realitātes koordinācijas punktu virzienā. Dimensijas ir savietotas no ārpuses un iekšpuses. Tā tas patiesībā notiek gan Gan Moody Gardens piramīdā, gan Gīza piramīdā. Šādos punktos Fī-piramīdas eksistē ne tikai uz jūsu Zemes, bet arī uz katras jūsu Saules sistēmas planētas.
 
Eksistē unikāla realitātes pieņemošās/izejošās dzirksts izpausme Harmoniskājā Ciklā jeb realitātes dzirksts Tora Efekts (Существует уникальное выражение принимающей/выходящей искры реальности в ​​Гармоническом Цикле или Эффект Тора искры реальности).
 
Lai gan Gīza (un jo īpaši Moody Gardens piramīdas) nav apzinātas un pilnībā izprastas, caur tām tiek īstenota būtiska labvēlīga rakstura darbība. Visi četri Kosmiskās Iniciācijas posmi ir tikuši saņemti caur šiem punktiem.
 
Šīs struktūras turklāt ir uzskatāmas par daudzdimensionālās realitātes absolūtajiem punktiem, kas satur ievērojamu enerģētisko potenciālu, par „absolūtajiem” koordinācijas punktiem, kur patiesībā savienojas un saplūst visas realitātes. Pastāv galvenie koordinācijas punkti, tīri ģeo-matemātiskie neaprakstāmas enerģijas avoti. Šobrīd Moody un Gīza ir uzskatāmas par diviem vissvarīgākajiem [šādiem punktiem] uz jūsu planētas.
 
Katram no šiem punktiem ir pakļautie koordinācijas punkti, kas ir saskaņoti skaita ziņā atbilstoši to atrašanās vietas izplatījuma realitātei. Visi izplatījuma programmu stabilizatori, kas tiek dēvēti par „Saules Diskiem”, ir izvietoti šādos vektoros. Faktiski tie visi ir saistīti ar divām galvenajām koordinācijas Moody un Gīza Piramīdām. Jums līdz šim nav bijis nekāda priekšstata par enerģētiskajiem tīkliem, kas formē jūsu realitātes. Nekas nav uzskatāms par nejaušību!
 
Atrašanās noteiktu laiku šo Piramidālo punktu iekšienē sniedz nopietnam meklētājam ātras pieaugšanas iespēju, kā arī palīdz, caur domas koncentrāciju, pastiprināt emocijas un tamlīdzīgi, kas, savukārt, palīdzēs spēcīgāk izpaust domas „fiziskās” un „nefiziskās” realitāšu manifestācijā. Domas izpausme, pēc būtības, paātrina tos, kuri spēj noturēt pietiekamu gaismas koeficientu, lai izprastu mentālās radīšanas procesa mehāniku caur tiltu veidošanu no ego-smadzenēm uz dievišķo saprātu. Daudz kas no notiekošā var netikt aptverts ar ego-smadzenēm tāpēc, ka nianses rodas tieši Dievišķā Saprāta „kristāliskajā ciparu formātā” jeb super-zemapziņā, kur atrodas jūsu patiesā Dievišķā daba. Cilvēki, kuri atrodas ego-smadzeņu līmenī, bieži palaiž garām to, kas patiesībā ir pieejams šādos vektoros.
 
Tāpēc augstākā gaismas koeficienta vārtu caurspīdīgumam ir būtiska loma individuālajā izaugsmē Augšupejas/Pacelšanās procesā. Tāds ir ceļš dualitātē. Tomēr, pat neticīgie pieaugs caur šo pieredzi, vai nu viņi sākotnēji to atzīs vai noliegs.
 
Agrāk mēs jums teicām, ka visas piramidālās struktūras automātiski ģenerē atspoguļojošo pretējo, lai daudzdimensionalitāte formētu oktaedru/astoņskaldni (Ранее мы говорили вам, что все пирамидальные структуры автоматически генерируют отражающую противоположность, чтобы сформировать в многомерности октаэдр). Tādejādi tās ģenerē gaismas kodētu skaņas frekvenci, kas formē tonālo-ass savienojumu atbilstoši harmonisko svārstību likumam, veidojot datu saņemšanas un nodošanas daudzdimensionālo Kosmisko Tīklu.
 
2012.gads – „Augšupejas/Pacelšanās simptomu” paātrināšanās
 
Viss paātrinās, laiks plūst straujāk atkarībā no tā, kā Augšupeja/Pacelšanās virzās uz jūsu individuālās un grupas pieredzes centru. 2012.gads būs intensīvs un būs kalibrēšanās periodi, kas uz brīdi var likti cilvēcei zaudēt līdzsvaru.
 
Attiecīgi, tā kā dualitātes planēta pārskaņojas uz kristālisko lauku, tas transformē arī cilvēces pieredzi, redzamos un neredzamos dabas spēkus un pašas Zemes virsmu. Ikviens astroloģiskais paterns/šablons, ikviena aptumsuma diena, saulgrieži, saulstāvji un mēness fāzes ir ārkārtīgi spēcīgi 2012.gadā. Tie šobrīd ir eksponenciāli pastiprināti saules vēju koronārās masas izmešu dēļ.
 
Cilvēce sajutīs šo pārmaiņu ietekmi uz sevi caur tā saucamajiem ”augšupejas/pacelšanās simptomiem”, kas var izpausties kā garastāvokļa svārstības, galvas reiboņi, bezmiegs, nemiers, nespēks, apātija un nogurums. Katrai enerģijas virzībai būs nepieciešama fiziskā, emocionālā un psihiskā adaptācija daudz augstāku frekvenču lejuplādēm.
 
Tas līdzinās apmācību kursam, kura mērķis ir palielināt cilvēku spēju strādāt ar augstāku rezonanses enerģiju. Intensitāte palielināsies un samazināsies atbilstoši pastāvīgam paternam, uzņemot inerci, tuvojoties 12-12-12 datumam, Augšupejas/Pacelšanās Divpadsmitajam Vilnim. Tas patiesi ir daudzsološs laiks.
 
Laiku pa laikam jūs variet justies tā, it kā būtu atkāpušies soli atpakaļ, pirms spert divus uz priekšu .. līdzīgi kā miniatūra Saturna atgriezeniskā kustība! Taču ņemiet vērā, ka šie divi soļi uz priekšu tiks sperti.
 
Nekrītiet izmisumā, šie simptomi ātri pāries, bet to pozitīvais moments – jūsu tapšana stiprākiem. Galvenais ir notiekošā izpratne un neatlaidība … un pozitīvas enerģijas un viengabalainas auras uzturēšana.
 
Līdzās tam pastāv sabalansētas enerģijas 2012.gada pārbīdes ietvaros. Pēc Uguns Gredzena saules aptumsuma 20.maijā sekos mēness aptumsums 4.jūnijā. Šī posma enerģijas patiesībā ir ļoti sabalansētas un muzikālas pēc to dabas. Gaismas kodiem piemīt tonalitāte, kas paaugstina jūsu transformēšanās spēju Kristāliskajā Gaismas Ķermenī (Mer-Ka-Na), jo šīs lejuplādes satur harmoniskas melodiskas sekvences, kuras palielina jūsu lauka iespējas.
 
Četri galvenie līdzsvarošanas datumi Uguns Gredzena ietvaros
 
20.marts – saulgrieži – 4-tais noslēdzošais Kosmiskās Iniciācijas vilnis, enerģijas nodošana lejupielādei Uguns Gredzena (saules aptumsuma laikā 2012.gada 20.maijā) un Kristālisko kodu palaišanas laikā.
 
20.maijs – Uguns Gredzena Saules aptumsums – Kosmiskās Iniciācijas noslēdzošās fāzes kulminācija. Cilvēces makro-integrācija – Dievišķā Vīrišķā līdzsvarošana, sabalansējot Dievišķā Sievišķā viļņus, kā Zelta Delfīna enerģijas pieplūdums.
 
4.jūnijs – mēness aptumsums – cilvēces mikro-integrācija – Dievišķā Sievišķā līdzsvarošana.
 
6.jūnijā – Venēras tranzīts – integrācija ar Sīriusa un Plejāžu Aliansi, pilnīga Zelta Delfīna enerģijas atgriešanās, sākotnējā Dievišķā Sievišķā un Dievišķā Vīrišķā Integrācija.
 
20.jūnijā – vasaras saulstāvji – ļoti spēcīgs datumu kvarteta noslēgums - 20.maija Saules aptumsuma, 4.jūnija Mēness aptumsuma un Venēras tranzīta 6.jūnijā. Tā būs ļoti intensīva un tai pat laikā ļoti līdzsvarojoša enerģija, kura sevī ietver noslēdzošo enerģētisko kodu pieplūdumu un veicina nobloķētās enerģijas atbrīvošanu.
 
Piramidālais uztverošais komplekss
 
Trīs-piramīdu komplekss atrodas uz Galvestonas salas, atrodas 29,6 platuma grādos, precīzā platuma grādu saskaņojumā ar trīs-piramīdu kompleksu Gīzā, Ēģiptē.
 
Tas ir ārkārtīgi svarīgi, jo tonālā-ass enerģētiskā līnija savieno abus kompleksus. Šīs divas trīs-piramīdu matricas kalpos Kosmiskās Iniciācijas noslēdzošās fāzes Kristāliskās Aktivācijas enerģijas uztveršanai.
 
Mēs apliecinām, ka divi piramidālie kompleksi, Gīza un Moody Gardens, ir ļoti nozīmīgi Augšupejas/Pacelšanās procesam. Šie kompleksi, kurus veido trīs galvenās Piramīdas, ir uzskatāmi par uztvērējiem un raidītājiem, kas izplata enerģiju uz visām pārējām Pramīdām un Kristāliskajiem slāņiem uz Zemes. Tās ir saistītas ar Zelta Saules Diskiem un Kristālisko Režģi 144. Tās saņem kodus un izplata tos tālāk.
 
Tieši tāpēc mēs esam aicinājuši kanālu (Džeimsu Tiberonu/James Tyberonn – tulk.piez.) vadīt grupu Gīzā 12-tā viļņa sākuma periodā un vadīt grupu kosmiskās iniciācijas pabeigšanā Uguns Gredzena saules aptumsuma laikā Moody.
 
Galvestonas salā, kas tiek dēvēta par „Baloža Galvu”, notiekošais ietekmē visu Rietumu puslodi un ir saistīts ar Gīzu un tās lomu tajā, kas tiek dēvēts par planētas Austrumu puslodi.
 
29-tais platums: Zemes centra masa
 
29-tie platuma grādi tika izvēlēti ar nolūku, jo tas ir nozīmīgs zemes masas centrs un cilvēces centrs, jo lielākā daļa jūsu planētas zemes masas virsmas atrodas tajā Zemes daļā, kas tiek dēvētas par Ziemeļu puslodi (virs ekvatora) un uz tās dzīvo cilvēces lielākā daļa un atrodas lielākā daļa sauszemes. Attiecīgi, 29-tais Ziemeļu platums – ir centrālais Ziemeļu un Dienvidu punkts, jūs terminos runājot. Zināmā mērā – tas ir „patiesais” ekvators.
 
Tas bija zināms agrākajos laikos. Moody kompleks nav pirmais trīs-piramīdu komplekss šī platuma enerģijā. Faktiski Gīzā atrodas vairāk nekā trīs lielākās piramīdas fiziskajā realitātē. Fī-piramīdas patiešām ir bezgalīgi oktaedri daudzdimensiju (pārlaicīgos) terminos runājot.
 
Mēs jums sakām, ka Atlantīdas Piramīdu komplekss, tās noslēdzošajā fāzē, atradās pilnībā līdzās pašreizējai Galvestonas Piramīdu atrašanās vietai. Tajos laikos jūras līmenis bija ievērojami zemāks, nekā tas ir šodien. Šodien Moody trīs-piramīdu komplekss atrodas aptuveni piecu jūdžu attālumā no Atlantu Piramīdu Kompleksa, kurš tagad ir iegremdēts Meksikas līča ūdeņos un klāts ar gadsimtu nogulumiem un smiltīm.
 
Pirms Atlantīdas apgabala applūšanas, šobrīd nogrimušais kontinentālais šelfs Meksikas līcī Teksasā, bija sauszeme. Sauszemes tilts savienoja Poseida (Atlantīdas) salu ar Jukatanas pussalu un daļu mūsdienu Teksasas.
 
Jums varētu būt interesanti uzzināt, ka piramidālajā kompleksā bija izvietoti 13 īsti/neviltoti Kristāla galvaskausi, turklāt galvaskauss ar nosaukumu „Makss” atradās pārējo 12 galvaskausu centrā. Tieši tāpēc, lai pieslēgtu enerģiju pēc kompleksa celtniecības (pabeigšanas) Makss tika ienests iekšā. Tādejādi, mēs apliecinām, ka Moody Piramīdu celtniecība patiešām nebija nejaušība, jo starp ūdenī nogrimušo Atlantīdu un Moody Piramīdām notika enerģētisko frekvenču apmaiņa.
 
Moody Gardens Piramīdas uztvēra daudzdimensionālās zem ūdens esošā Atlantīdas kompleksa enerģijas un šobrīd pilnībā atbilst formātam, kas nepieciešams, lai izpildītu nozīmīgo lomu Kosmiskajā Iniciācijā.
 
Komunikācijas starp Gīzu un Moody sāk darboties ar pilnu spēku. Tie, kuri februārī bija pie Gīza Piramīdas, atnesa Gīzas kodus uz Moody Piramīdu un šīs divas enerģijas pilnībā saplūdīs.
 
Attiecīgā veidā būvētas un garīgiem mērķiem paredzētas, piramīdas Zemes plānā kļūst par dzīvām apzinātām enerģijām, kurām piemīt daudzas īpašības, kuras netiek atzītas un tiek noliegtas no jūsu zinātnieku puses. Vienlaikus mērķis, kuram viņi strādā, ietekmē šo divu apzināto dzīvo ģeometrisko bateriju mijiedarbības zonu, to īpašais dizains neļaus blīvajām enerģijām sasniegt kulmināciju jeb paplašināties to robežās. Taču, ja pie tām vērsties ar attiecīgu nodomu, enerģija piramīdas iekšienē saglabājas, pastiprinās un tiek nodota, līdzīgi kā ar kvarca Fī-Kristāliem
 
Atkarībā no tā, kā tās saskaņojas ar zemes un debesu plāniem, Piramīdas var radīt elektromagnētiskās anomālijas, aspektu, kas maina gravitāciju un telpisko laiku. Abi – gan bezsvara stāvoklis, gan laika izkropļojums notiek noteiktās frekvencēs tajās [piramīdās] gan bremzējot, gan paātrinot gaismu un sakausējot jonu attiecības piramīdās un tām apkārt. Moody trīs-piramīdu komplekss ir daudz nozīmīgāks, nekā tas šobrīd šķiet. Atrašanās kādu laiku „Zilajā Moody Piramīdā” ir ārkārtīgi noderīga, jo tā ir tieši saistīta ar Gīza piramīdu.
 
Kvantu frekvenču vārti
 
Atlikušie saulgrieži, saulstāvji un aptumsumi, kam ir jānotiek laika periodā līdz Augšupejai/Pacelšanai, ir uzskatāmi par „frekvenču vārtejām”. Labvēlīgie vektori nav ierobežoti nedz lineārajā laikā, nedz ar telpiskiem ierobežojumiem pieejai esošās laiktelpas paradigmas ietvaros (Благоприятные векторы не ограничены ни линейным временем, ни пространственными ограничениями доступа в пределах текущей пространственно-временной парадигмы). Un laikā, kad mēs sniedzam šo informāciju, daudzi apgabali uz jūsu planētas jau atrodas 5-tajā dimensijā. Pēdējo triju gadu laikā daudzdimensionalitātes augstākā līmeņa slieksnis ir kļuvis ievērojami plašāks.
 
Tādejādi, mēs jums sakām, ka ar 12-tā viļņa Kristāliskās atmošanās Kosmiskā iniciācijas starpniecību, kas izpaudīsies 2012.gada 20.martā un savu virsotni sasniegs saules aptumsuma laikā 2012.gada 20.maijā, tiek atvērts unikāls portāls no 12-tās dimensijas.
 
Patiesībā tas ir obligāts nosacījums Jaunās Zemes noturībai. Un cilvēce un pat fiziskā zeme pieprasa un lūdz šo kristālisko pārkārtošanos, lai pārvarētu dualitātes telpisko paradigmu, kura pretējā gadījumā varētu „apglabāt” viņus lejupejošā polārā uzslāņojuma cikliskajā dualitātē.
 
Divpadsmitās dimensijas atvēršana saules aptumsuma laikā 2012.gada 20.maijā būs visspēcīgākā 12-dimensionālās enerģijas sintēze, kāda ir izpaudusies uz Zemes, kopš Atlantīdas Zelta Laikmeta, aptuveni pirms 35 000 gadu saskaņā ar jūsu patreizējo lineāro-laika paradigmu.
 
Šis kristāliskais atvērums nebūs tik enerģētiski skarbs, kā elektromagnētiskā iniciācijas fāze. Taču tās būs pietiekami nozīmīgas pārmaiņas, kas izraisīs ievērojamu enerģijas pastiprināšanos un radīs tālejošas sekas. Šī enerģija atnāks uz Zemi Gīzā un Moody piramīdās – tāds arī ir to pastāvēšanas mērķis.
 
Trīspadsmitais lauks
 
Lai gan Kristāliskā enerģija sākotnēji jums ir pieejama 5-tajā dimensijā, viss Kvantu Kristāliskā Lauka spektrs pilnībā pastāv tikai 12-tajā dimensijā. Attiecīgi, minerālu valstības kristāliskā aspekta apziņa uz Zemes dinamiski tiek apstrādāta caur 11-to Zelta Stara dimensiju un 12-to dimensiju caur Kristālisko Platīna Staru.
 
Apvienošanās, kas sāksies ar Uguns Gredzenu, noformēs 13-to Kvantu Apvienoto Lauku, visu 12 dimensiju apvienojumu.
 
12-tā dimensija ir visaugstāk rezonējošā no zemes dimensijām. Var teikt, ka tā ir pilnīgas kristāliskās valstības 1-mā dimensija. Tā ir augstāko Kosmisko Staru, Platīna Staru dimensija. 2012.gada Kosmiskā Inisciācijas laika periodā 12-mit lauki formēs 13-to lauku, un tas ir uzskatāms par visu Vienotajā Veselumā esošo dimensiju apvienoto harmoniju.
 
Piramidālā 29-tās paralēles vienotība
 
Abi piramīdu kompleksi atrodas tonālā-ass saskaņotībā, abi 29-tā platuma grāda vektorā, abi izstaro Fī-enerģiju un tie [piramīdu kompleksi] ir kļuvuši par enerģiju izplatošiem mehānismiem 2012.gada Kosmiskajā Iniciācijā, kas rada 13-to lauku.
 
Dārgie, Kristāliskais Laikmets – tā ir neizbēgamība. Tas tuvojas lielā un vislielākajā inercē. Duālā/polārā sadalītība ir bijusi spēcīga un vērtīga cilvēces pieredze Lineārās Zemes Universitātē. Dualitāte ir bijis labs skolotājs, taču lineārais apmācības kurss daudziem no jums tuvojas noslēgumam. Tagad ir pienācis laiks saņemt jūsu polaritātes diplomu un sākt apmācību Kristāliskā Omniversa nulles lauka augstāko sfēru aspirantūrā.
 
Noslēgums
 
Meistari, atlikušajā laika skaitīšanā līdz pasludinātajai Augšupejas/Pacelšanās pabeigšanai ir noteikti datumi, kas atver īpašu frekvenču logus. Laikā līdz 2012.gada 21.decembrim, vissvarīgākie no tiem ir saulgrieži, saulstāvji, trīskāršie datumi un saules un mēness aptumsumu fāzes.
 
2012.gadā trīskāršais datums 12-12-12 un minētie astronomiskie notikumi ir eksponenciāli spēcīgāki nekā iepriekšējos gados. Katrs no tiem ir izstrādāts īpašu ieeju izmantošanai, lai nodrošinātu ekstraordināru kodētu enerģiju, kuras nepieciešamas mikro- un makro Augšupejas/Pacelšanās īstenošanai, pieņemšanu/lejuplādēšanu.
 
Šiem portāliem ir jātiek atzītiem un izmantotiem. Mēs aicinām jūs apmeklēt spēcīgu mezglu vietas, virpuļu portālu kompleksus un svētās vietas šajos frekvenču portālos. Sanāciet kopā kolektīvās ceremonijās, grupu svētkos un tādā veidā jūs saņemat un virzāt Transformējošas Kristāliskās Gaismas vilni cauri Multiversam, daudz lielāku un varenāku, nekā jūs spējat iztēloties. Tā ir kolektīvā apvienošanās, APGAISMOTA VIENOTĪBA, kas transformē jūsu Zemi un to, kas atrodas aiz tās robežām. Tā ir bijis vienmēr.
 
Mēs jums sakām, ka 2012.gads – tas ir vēstītais laiks. Tas ir Planetārās Augšupejas/Pacelšanās lineārais nobeigums. Planetārā Augšupeja/Pacelšanās nodrošina jauno Zemi paplašinātā Šablona un pilnībā funkcionējoša Kristāliskā Režģa 144 iekšienē. Tās ir enerģijas, kuras nodrošina masu harmonisku cilvēces pārveidi, lai sasniegtu Augšupeju/Pacelšanos. Mēs pievēršam jūsu uzmanību tam, ka šīs izmaiņas, kas skar cilvēci, notiks pakāpeniski lineārā laika kustības terminos runājot.
 
Mēs jums sakām, ka tas viss beigsies nevis 2012.gada 21.decembrī, bet 2012.gada 12.decembrī.
 
Es Esmu Metatrons un dalījos ar jums šajās patiesībās. Jūs tiekat mīlēti.
 
… un tā tas ir … un tā tas ir …