pirmdiena, 2012. gada 2. aprīlis

A. Palijenko prognoze 2012.gadam


No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
2012.gads. Piesprādzējiet drošības jostas un ņemiet ceļā līdzi Ho`o pono pono!*
* ho`o pono pono- ir sena Havaju salu iemītnieku samierināšanās/izlīgšanas un piedošanas prakse
2012.gadā atveras jauna, 5-tā dimensija – Mīlestība.
Līdz šim mums to ir bijušas četras: augstums, platums, garums, laiks.
Tagad VISU vērtēsim pēc Mīlestības klātbūtnes tajā. Attiecībās, biznesā, ēdienā ...
Un iespējams viena no svarīgākajām sastāvdaļām – ir iekšējais Stāvoklis. Labā Stāvoklis, Mīlestības Stāvoklis. 90% veiksmes būs atkarīgi no tā, kādā Stāvoklī esot jūs jebko darīsiet un pat plānosiet darīt.
Tālāk īsumā par to, kas sagaidāms 2012.gadā pa mēnešiem.
 
 
APRĪLIS
 
Marta mēnesī – aiziet viss liekais. Aprīļa mēnesis – jaunā nopelnīšana, turklāt izstrāde ir tāda, ka priekšlikumu būs daudz, neņemiet visu, ņemiet to, ko varat paspēt. Tāpēc, ka, ja jūs nepaspēsiet noreaģēt, jūs to nepaņemsiet.
Tāpēc aprīļa mēnesis – tā ir rīcība no Stāvokļa attiecībā uz to, kas notiks, un, ja kaut ko neizdosies paveikt, ja kaut kas nav sanācis, izmetiet to un gaidiet nākamo.
Aprīļa mēnesis – tie būs totāli iespēju uzplūdi. Realizācija būs gandrīz neiespējama, tas izdosies tikai tiem, kuri būs ļoti mierīgi un pieņems ātrus lēmumus no Stāvokļa. Piedāvājumu būs ļoti daudz, taču ir jāklausās sevī.
 
 
JANVĀRIS
 
Varat atslābināties, kā vien varat, kā vien gribat. Šajā laikā notiek pāreja – it kā vieni savas pozīcijas nodod, bet citi – pieņem. Šajā nekārtībā varat mazliet atslābināties, bet ne pārāk stipri, taču atceroties, ka atslābināties – tas nozīmē darīt to, kas jums patīk.
Nedarīt to, ko VAJAG, jeb necensties ātri nopelnīt daudz naudas, bet darīt tieši to, kas jums patiešām patīk.
2012.gada janvārī būs atelpa no 2011. mācību gada, kad mēs mācījāmies pieņemt lēmumus caur Stāvokli un, pat, ja mēs pieņēmām nepareizus lēmumus, tik un tā - Dievs sajauca kārtis un darīja tā, lai mums viss būtu labi. Un mācīja tos, kuri runā no loģikas pozīcijām, pieņem prāta diktētus lēmumus vai daudz, daudz runā.
Atcerieties, 2012.gads ir gads, kad tukšu runu nav. 2012.gads nepiedos tukšu pļāpāšanu. Pateici – izdari. Ja nespēj – labāk vispār paklusēt.
 
FEBRUĀRIS
 
Sākot ar februāri, 2012.gads tā piežmiegs tos, kuri ir loģikā, kuri pieņem prāta diktētus lēmumus, ka viņiem šķitīs, ka līdz šim ir bijis daudz-daudz laimes, vienkārši viņi par to neko nav zinājuši.
Treniņi ir beigušies, tam, kurš jau ir mēģinājis pieņemt lēmumus no Stāvokļa (iekšējā Laimes, Mīlestības Stāvokļa), - tam būs vieglāk.
Tiem, kuri būs loģikā, prātā, - tiem būs smagi. Tāpēc, ka jau spēcīga ietekme ir dimensijai, kas tiek noteikta šādi: cik daudz Mīlestības ir vienā vai citā vietā jeb lietā.
Taču nevis Mīlestības – kā jūtu, bet Mīlestības – kā stāvokļa – viegluma, caurspīdīguma, savlaicīguma, dabiskuma, visa unisons ar visu un attīstība no pārpilnības un, lai radītu prieku.
 
Kad jūs februārī pieņemsiet lēmumus, ziniet, ka 90% būs atkarīgi no Stāvokļa, kādu jūs vēlaties izjust tajā brīdī, kad tas notiks.
Ja jūs esiet kļuvuši veseli, jūs esiet kļuvuši veiksmīgi, jūs esiet devušies uz kādu konferenci, jūs iegādājaties māju, jūs audzējat muskuļus, jūs pelnāt naudu – svarīgs ir Stāvoklis, kādu jūs vēlaties izjust brīdī, kad to darāt.
Tāpēc sāciet trenēties jau tagad šādā veidā: pieņemsim, jūs vēl tikai gribat iedzert tēju, bet jau sajūtat Stāvokli, kad no tējkannas ielejat tēju krūzītē, sajūtat, cik tā ir garšīga, kad jūs to dzerat, tas ir – izjūtiet burtiski šo Stāvokli – kaut tik uz sekundi, un pārslēdzieties uz kaut ko citu, atkārtojot to ikvienā situācijā – ģērbjoties, gatavojoties iet ārā, u.tml. Taču nepārspīlējiet, tas ir, - ja atceraties/sajūtat – labi; ja neatceraties – arī labi, bez fanātisma. 2012.gadam varam piekārt uzrakstu: „Visa mana Stāvokļa pamatā ir – prieks”.
 
Bet kabinetā pie sienas piekarināt uzrakstu: „Ja kaut kas notiek ne tā, kā es vēlos, tātad viss būs vēl daudz labāk.
2012.gadā atcerieties vienu lietu – jums nepastāv vispār nekādas autoritātes, atskaitot sevi pašus. Pieņemiet lēmumus, balstoties uz Sajūtu, Stāvokli.
 
Starp citu, februārī visiem tiks pasniegti bonusi: jūs ieiesiet Stāvoklī, kad tiks svinēts austrumu jaunais gads, jūs to sajutīsiet no rīta, kad pamodīsieties un saņemsiet Stāvokli. Stāvoklis būs neparasts, noturiet to, lūdzu, necenšoties to analizēt ar prātu, tāpēc, ka Dievu nav iespējams ar prātu izprast.
 
Dievs ir Mīlestība, Dievs ir stāvoklis, prāts nespēj analizēt Stāvokli. Jums tiks dots stāvoklis „ES ESMU VISS”, to vēlams būtu iegaumēt un no tā sākt attīstīties.
 
Kā piemērs varētu kalpot šis – sacensību laikā treneris velosipēdistu no mugurpuses iestumj, lai viņš varētu uzņemt noteiktu ātrumu. Lūk, tā mūs visus iestums februāra mēnesī. Ja janvārī jūs vienkārši atslābinieties, kā pirms sacensībām jums tiek sniegta atpūta, tad februāris sāksies ļoti ātri un procesu ātrums kļūs gandrīz zibenīgs, tāpēc – centieties pat nedomāt.
Domas būs tik ļoti materiālas, un atcerieties, domas būs materiālas attiecībā uz Stāvokli, kādu jūs izjūtat, tāpēc, lūdzu, jau tagad sāciet strādāt pie risinājumu sistēmas. Un vēlieties ne pārāk daudz.
 
Atcerieties, ka 2012.gadā mēs visi kļūstam par ekstrasensiem, kas sareizināti ar 100. 2012.gads – tā ir spēcīga ekstrasensorā ietekme. Vairākumam tā būs problēma, tiem, kuri domās caur noliegumu, tos piemeklēs problēmas un slimības.
 
Iztēlojieties, ka cilvēks ir nokļuvis indiešu paradīzē, kur vēlēšanās piepildās acumirklī. Iegribās viņam ēst – viņa priekšā ir uzklāts galds ar visgardākajiem ēdieniem. Iegribās viņam dzert – parādās vislabākie dzērieni. Iedomājas cilvēks, ka tas viss nāk no dēmoniem – parādās dēmoni. Izbīstas, ka tie [dēmoni] var viņu apēst – un dēmoni apēd viņu.
 
2012.gads būs visai spilgti piesātināts ar šādiem notikumiem, tāpēc vislabāk, ja vēlaties normāli pārdzīvot februāra mēnesi, dzeriet balderjāņus, - gandrīz nemaz nejokoju, - tie nomierina, tāpēc, ka, ja jūs domājat kaut ko caur noliegumu, tad jums neklāsies viegli.
Kā reiz sacīja kāds bokseris, kad viņam teica: „tūlīt es tev sadošu”, - „ un vai atsitiens nenomocīs?”. 2012.gada februārī labāk raudzīties uz sajūtām un rīkoties no Stāvokļa. Un labāk ir būt ļoti lēnam.
 
Lūk, flegmātiķiem būs labi, jo, kamēr viņi izanalizēs, kamēr kāda doma līdz viņiem nonāks, kamēr tā tiks identificēta, kamēr viņi sapratīs vai viņiem patiesi to vajag – 2012.gads būs beidzies.
Holēriķiem ir jābūt ļoti akurātiem, tas ir – jāievēro drošības tehnika. Februārī visi holēriķi, kuri vēlas dzīvot, - kļūstiet par mierīgiem holēriķiem. Sāciet nodarboties ar sportu, sāciet darīt tā, lai jūs stipri nogurtu, taču – no Stāvokļa.
 
Februāra mēnesis – tā ir rīcība no Stāvokļa, tāpat kā viss 2012.gads. Taču tas [februāris] – ir ienākšana, tas ir visgrūtākais. Lieli notikumi var notikt tieši februāra sākumā. Tur jau vairs neviens neprasīs: „Atvainojiet, es neesmu sagatavojies, vai var piestartēt vēlreiz?”
Daži cilvēki intensīvi centīsies izsist jūs ārā no jūsu Labā. Ziniet, ka viņus ir devusi jūsu zemapziņa, ja jūs visu izdarīsiet labi, bet tas nozīmē – jā, jūs smacēs, mīdīs, atņems jums biznesu, jums būs problēmas ar veselību, bet jums par to ir jāpateicas. Tas nebūt nav viegli. Taču atcerieties, ka jums tiks atmaksāts simtkārtīgi.
 
Ir jāpauž pateicība, tas darbojas nākotnei. Februāra mēnesī es jūs lūgšu vispār aiziet tālu malā no pļāpām, - tukšas sarunas un pļāpāšana par bijušo sniedz novecošanos un nāvi, turklāt ļoti lielā ātrumā, var iegūt vecumu vienas dienas laikā. Tāpēc, ja vēlaties būt jauni/jauneklīgi, centieties klausīties tikai sevi, nedariet neko tāpēc, ka visi tā saka, turklāt jūs vienlaicīgi ļoti spēcīgi, aktīvi spiedīs darīt to, ko jūs izjūtat, kā Stāvokli.
 
Steiga – ir pārbaudījums. Jūsos radīs spriedzi, taču nesteidzieties, bet ieklausieties sevī. Steiga atņem enerģiju nākotnei. Šajā laikā visa šī enerģētika transformē jums visu 2012.gadu un jūs februārī centīsieties eksternā nokārtot visus eksāmenus par 2012.gadu.
 
MARTS
 
Marts – ir zaudējumu mēnesis. Aiziet viss nevajadzīgais, taču jums šķitīs, ka ir pienācis pilnīgs „vāks” visam. Lai ko tu arī nedarītu, viss aiziet, ja nedari neko – tik un tā viss aiziet. Atcerieties, tiek aizvākts viss, kas būs lieks – balasts. Personīgajās attiecībās vispār viss nostāsies savās vietās.
Un tā, marta mēnesī aiziet viss liekais: gan tas, kam jūs neesiet bijuši gatavi vai tas, ko jūs esiet iegādājušies, bet jums priekš tā nav enerģētikas. Marta mēnesī ir jāsaka - tas, kas ir mans, lai paliek.
Hop! – aizvāca visu – intereses, hobijus, kas nav jūsu, naudu, kaut kādu nekustamo īpašumu, tas ir – martā aizies viss, kas jums nav vajadzīgs, tieši jums, jūsu jaunajai dzīvei. Ir ļoti svarīgi paust pateicību, nepievēršot uzmanību tam, ka jūs izskatīsieties pēc nenormālajiem.
 
APRĪLIS
 
Marta mēnesī – aiziet viss liekais. Aprīļa mēnesis – jaunā nopelnīšana, turklāt izstrāde ir tāda, ka priekšlikumu būs daudz, neņemiet visu, ņemiet to, ko varat paspēt. Tāpēc, ka, ja jūs nepaspēsiet noreaģēt, jūs to nepaņemsiet.
Tāpēc aprīļa mēnesis – tā ir rīcība no Stāvokļa attiecībā uz to, kas notiks, un, ja kaut ko neizdosies paveikt, ja kaut kas nav sanācis, izmetiet to un gaidiet nākamo.
Aprīļa mēnesis – tie būs totāli iespēju uzplūdi. Realizācija būs gandrīz neiespējama, tas izdosies tikai tiem, kuri būs ļoti mierīgi un pieņems ātrus lēmumus no Stāvokļa. Piedāvājumu būs ļoti daudz, taču ir jāklausās sevī.
 
MAIJS
 
Maija mēnesis – ir izturības pārbaude. Kad no visām pusēm pārbaudīs, kas jūs tāds esat. Un, lai jūs saprastu, šķitīs, ka viss ir pa īstam, taču patiesībā – pārbaudes būs iluzoras.
 
Nu, iztēlojieties, ka jūs atrodieties ārzemēs, esiet pazaudējuši pasi. Jums sāk izpausties instinktīva piesaiste (У вас начинается драйв) un pārbaude izpaužas tajā, KO jūs domāsiet, kad uzskatīsiet, ka esiet pazaudējuši pasi. Bet pēc tam izrādīsies, ka, lūk, tur tā uz skapīša visu laiku ir bijusi. Kā gan es to tur neieraudzīju?
Maijā, lūk, būs šādas pārbaudes. Pēc tam tās ārēji šķitīs – ak, fūū, - bet es jau sanervozējos. Taču nervozēt nāksies pēc tam un es pateikšu, kurā mēnesī, – oktobris būs mēnesis, kurš būs kā rezultāts tam, kas notika maijā.
 
Tāpēc maijs – tas būs aizkaitinājums visos tā variantos, kādi vien var būt. Tur pat ne vien balderjāņi ir jādzer, bet, ziniet, jāieiet tādā kā miega stāvoklī – anabiozē, lai jūs uz visu reaģētu tā: „Par visu pateicos; viss, kas notiek – nāk no Dieva; jā tā ir pārbaude”.
Pārbaudes būs pārsteidzošas, ka jums būs kauns, ka jūs tā rīkosieties vai tā domāsiet. Tā ir vislielākā pārbaude – maija mēnesis. Kad jums tiek dotas it kā nepatikšanas, jums ir jāreaģē pareizi. Nevis žēlot [sevi], bet pateikties.
Jā, bet es jau tā arī rīkojos, es pieņemu situāciju un esmu ar mieru to mainīt, pieņemt lēmumus nevis no bailēm un kategorisma, bet – pieņemt. Pazaudēju pasi – tātad palieku šeit, tā nekas zeme, pēc trim gadiem iegūšu pilsonību vai arī iešu uz vēstniecību pēc izziņas. Mierīgi, bez apvainojumiem, ar pateicību, ar pieņemšanu.
 
JŪNIJS
 
Jūnija mēnesis – ir atpūta, taču, ja jūs protat pareizi reaģēt uz kādiem solījumu. Atrasties atpūtā, taču būt ļoti uzmanīgiem. Spēt adekvāti reaģēt. Jūnijs var būt ļoti viegls, ja jūs jau esiet profesionālis attiecībā uz lēmumu pieņemšanu no Stāvokļa. No Stāvokļa – nozīmē rīkoties atbilstoši situācijai, nevis vadoties pēc prāta.
 
JŪLIJS
 
Jūlija mēnesis – ir visu procesu paātrināšanās. Jūs vēl neesiet paspējuši iedomāties, bet notikumi jau notiek – vai nu pozitīvi, vai negatīvi – tomēr nevis attiecībā uz domām, bet - uz Stāvokli. Kad jūs pat par to vēl neesiet domājuši, bet tas attiecībā uz jūsu stāvokli jau notiek, tāpēc labākais variants jūlija mēnesī ir būt inerti-pozitīvi-radošam. Tāpēc, ka viss notiks – vai nu, kā - kad jūs esiet burvis, un jūs esiet labajā, un jūs visā redziet tikai labo, kā, piemēram, – kad visā meklējat mīlestību, tad tā arī nāk no visurienes. Nekādā gadījumā nedomājiet – „Un par ko man tik daudz laimes?” – uzreiz atņems visu! Ir jāsaka: „Un, kas vēl ir dabūjams?”
 
AUGUSTS
 
Augusts – atkal eksāmens, turklāt izdzīvošanas eksāmens. Dažiem radīsies dzīvības un nāves jautājumi – gandrīz nemaz nejokoju. Lai jūs saprastu, izdzīvošanas eksāmens – ir tad, kad kuģim grimstot, necenties čemodānu ar dārgu konjaku un dārgiem traukiem stiept sev līdzi un peldēt ar to uz krastu, Nē, jūs vēl tādus nopelnīsiet un nopirksiet, atstājiet to [čemodānu], t.i. – rīkojieties adekvāti. Augusta mēnesis – nozīmē izvēlēties vissvarīgāko, pašu nepieciešamāko – tā ir Mīlestība, tas ir Prieka Stāvoklis.
 
SEPTEMBRIS
 
Septembra mēnesis – atpūta, tieši atpūta, kad jūs nepārbauda; kad, ja jūs par visu esiet pateicīgi, jums viss notiek mierīgi, maigi, labi, viegli, komfortabli, mājīgi. Tas ir visvieglākais mēnesis tāpēc, ka jau oktobrī jūs jautāsiet: „Par ko gan?” – par maija mēnesi.
 
OKTOBRIS
 
Oktobris – tas ir par maija mēnesi. Viss, ko jūs domājāt ne pārāk labi, - viss atgriezīsies vairākkārtīgi palielināts ar tām domām, kādas jums bija maija mēnesī. Ja jūs kaut ko esiet iecerejuši oktobrim, maija mēnesi jau ir jābūt par to pateicīgiem, ka jums tas būs un jums nāksiet tam iziet cauri.
Oktobrī ir vienkārši jānoskaņojas uz jādzīvo. Tāpēc, ka nekas nedarbojas. Ir vienkārši jāpaliek savā Labajā, kad kaut kas notiek, tāpēc, ka tur taisnīguma jēdziena nebūs vispār, tur būs izpratne.
 
NOVEMBRIS
 
Tie, kuri izturēs visus pārbaudījumus un paliks esam savā Labajā, tiem sāksies izaugsmes process – turklāt izaugsme visā – veselībā, realizācijā, sociumā, ieņemamajos amatos, izmaiņās personīgajā dzīvē, fizioloģijas struktūrā, enerģētikā, tas ir – pilnīga organisma pārveide. Tas ir – to, ko jūs būsiet izgājuši, jums strukturēs, harmonizēs un jūs jau gatavo dzīvei.
 
DECEMBRIS
 
Decembris - atkal pārbaude, turklāt šāda: „Un tagad noslēdzošais izrāviens (а теперь финальный марш-бросок).
Tas ir – līdz šim ir bijis tā tik, bet decembris – ir visa gada kopsavilkums. Taču šeit būs balva, ja jūs to iziesiet. Ja neiziesiet – būs soda apļi, kā biatlonā, un tik un tā nāksies izdarīt līdz galam. Turklāt – nedusmojieties uz likteni, bet esiet pateicīgi.
 
2013.gada JANVĀRIS
 
Janvāris – sagatavošanās 2013.gadam, Jums atņems to, kas jums vairs nav nepieciešams, un sniegs to, kas jums ir vajadzīgs. Turklāt aizies spējas un intereses, kuras jums nav nepieciešamas, atnāks jauni hobiji, jauni draugi, jauni virzieni, jaunas vēlēšanās, jauni biznesi. Un jūs ar to vienkārši strādāsiet un ar to mijiedarbosieties.
Janvāris – liks pamatus 2013.gadam
 
2013.gads – ir laimes un vēlreiz laimes gads. Tā ir visa, kas vispār dzīvē var būt, realizēšanās.
 
A.Palijenko lekcijas konspekts, apkopojis A.Netrebins.