trešdiena, 2012. gada 18. aprīlis

Par emocionāliem pārdzīvojumiem un sava spēka vairošanu


PAR EMOCIONĀLIEM PĀRDZĪVOJUMIEM,
un PAR SAVA SPĒKA VAIROŠANU ...
 
... daži fragmenti no Nikas teiktā 09.04.2012
lasāmi Зарайка komentārā # 1187
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Nika: Dārgie – ne jau savas problēmas vien mēs tagad atstrādājam. Kad pienāk laiks – mēs izlaižam caur sevi milzīgu daudzumu sāpju un ciešanu – ne tik kā šīs Zemes gadsimtu un visu laiku sāpes un ciešanas vien no daudzām civilizācijām, kuras šeit atradās pirms tagadējās cilvēces.

Mēs tagad atstrādājam arī ļoti daudz sāpju no visādiem graujošajiem procesiem, kuri dažādi ir izpaudušies neskaitāmās Kosmosa Pasaulēs. MUMS IR TĀDS SPĒKS. Mums ir TAS Gaismas Spēks, kuru MĒS PAŠI šeit esam RADĪJUŠI. Un tas ļauj mums iziet šo atstrādāšanu ļoti ātri, un mēs to visu paņemam – mūsu Dvēsele to visu PAŅEM – un IZLAIŽ CAUR SEVI.

Un tad, kad mēs nonākam šādā stāvoklī, kad mēs sākam caur SEVI, caur savu Dievišķo Sirdi izlaist šo sāpi, šīs ciešanas – to visu, šo smago emocionālā stāvokļa kamolu – ne tikai cilvēces, bet arī citu Pasauļu – kad tas viss gāžas mums virsū – mēs patiešām palaikam nonākam zināmā šokā. Likās taču, ka ar mani viss ir kārtībā – biju tāds harmonisks, staroju Mīlestībā un priecājos par Dzīvi, viss visapkārt bija mirdzošs, un piepeši – tu pamosties – un tev ir šī smeldzīgā smagnējā sajūta. Un tu saproti, ka tā nav tavējā – nu nebija tai no kurienes celties. Bet gadās tādi brīži, un asaras riešas acīs. Tik smagi, ka gribas vai kaukt ... kā tautā saka. Un tomēr – arī šādu stāvokli vajag iemācīties apsveikt. Tad, lūk – šī apsveikšana, šī pateicība par to, ka tu ... ka TEV IR UZTICĒTS palīdzēt, apveltīt, ... izpaust SEVI visā savā skaistumā – tātad šī pateicība par to, ka tev ir UZTICĒTS, un ka tu to VARI – ja jau uzņēmies – tātad VARI – šī sapratne un šī pateicība – tā ļoti paātrina procesus.

Es [Nika] šos procesus izdzīvoju dažādi – bez tik ļoti dziļas apzināšanās un pateikšanās – es vienkārši tos IZDZĪVOJU, un tas prasīja vairākas stundas, un dažreiz pat vairākas dienas. Bet es zinu arī, ka mēs izlaižam caur sevi vēl lielākus šīs smagās ciešanu emociju enerģijas slāņus, un ne tikai emocionālos vien – arī mentālos – ko gan mēs tikai neizlaižam caur sevi – daudz lielākus slāņus – ja mēs atrodamies šinī PATEICĪBAS STĀVOKLĪ. Caur asarām, jā ... taču tu pateicies, pateicies, PATEICIES – par to – KO TU VARI, par to – ka tu vari būt kādam noderīgs, ka tu vari izdziedināt – kādu milzīgu telpu, kaut kādas Pasaules, Galaktikas – kaut tikai vienu Dvēseli izdziedināt – patiesībā jau nemaz nav svarīgi – kādus apjomus un cik izdziedināt – tas VISS – ir NENOVĒRTĒJAMI.

Tad, lūk... Kad šī pateicība SEV PAŠAM, pateicība RADĪTĀJAM, kura daļa tu esi, un caur kuru notiek visa šī izdziedināšana ... pats tu varbūt arī neesi tieši piedalījies tanī, ko tev nākas izdziedināt, tam nav nozīmes ... Viss ir VIENS, mūsu Dvēsele zina par šo vienotību ļoti labi – kad šo stāvokli tu APZINĀTI izspēlē, izdzīvo, sajūtu līmenī izej caur sevi – procesi paātrinās simtiem reižu. Tie var ilgt vairs ne stundām – tie var notikt dažās minūtēs caur jums, vai saprotiet?

Tāds, lūk, ir spēks APZINĀTAI dalībai izdziedināšanās procesos, tāpat kā citos procesos. Tā mēs tagad arī Zemi izdziedinām apzināti, sanākam grupās, kuras darbojas šeit [Преображение], kā patlaban, vai arī daudzās citās grupās, ne tikai mūsu TeamSpeak tikšanās reizēs, bet arī citos saitos, arī citās grupās un savādākos formātos – taču tie visi ir APZINĀTI procesi caur sirsnīgu vēlēšanos, kas jau noformējusies kā darbība.

Un tas viss paātrina šos visus procesus, un tādēļ mums tagad IR šis UZLIESMOJUMS, kas mums ir uz planētas Zeme patlaban. Tieši TĀ dēļ par mums sajūsminās visi, kas ‘no augšas’ vēro šos procesus, un kas arī ir šo procesu dalībnieki un līdzdalībnieki. Viņi zina, ka daudzus procesus šeit blīvajā pasaulē mēs varam paveikt vienīgi CAUR SEVI – iesaistot vienīgi paši SAVAS Sirds, mūsu VIENOTĀS Sirds Spēku, mūsu Gara Spēku. Tas arī ir piemērs, kā izpaužas mūsu Gara Skaistums un Spēks. Paldies jums dārgie, paldies par visu – par to, ka jūs vienkārši ESAT – tik brīnišķīgi, lieliski, vareni... Vārdi ir bezspēcīgi aprakstīt – cik mēs visi esam skaisti.

Jautājums: Nika, vai var uzdot vēl vienu jautājumu? Šīs emocionālās svārstības – vai tās var izpausties arī... ne tikai sāpēs, bet kaut kādā citā pēkšņi uzpeldējušā sajūtā... augstprātībā kaut vai, lepnībā... Vai process var izpausties arī citos emociju spektros?

Nika: Jā, mans dārgais, pavisam noteikti. Tiek iziets viss spektrs – tā visa taču ir dzīve, tas ir tas spektrs, kas ir ticis daudzu apziņu radīts caur katru cilvēku – tas viss taču ir kopējās apziņas lauks. Un mēs, protams, caur SEVI izlaižam visas šīs sāpes un kaut kādus izkropļojumus savstarpējo attiecību sfērā vai kādās citās sfērās – to arī ir milzīgs daudzums – jūs visi tās brīnišķīgi zināt, un saskaraties ar tām savā zemes dzīvē. Bet ja tas viss nāk kā sevis izpausme, kad tu piemēram sazinies ar kādu, vai runā ar cilvēku grupu, vai savā reālā dzīvē runājies ar kādu cilvēku, ne tikai internetā vien – kad tu sāc izjust šinī procesā kaut ko tādu... kaut kā no augšas uz visiem sāc skatīties, varētu arī teikt, ka ļauj sev uz citiem noraudzīties visžēlīgi – tad šeit jau, protams, jāpameklē izkropļojumus sevī. Un vislabāk tādās reizēs uz kādu laiku izvairīties no visiem kontaktiem, un gremdēties – pašiem SAVAS Dievišķās Sirds skaistumā – ar vēlmi – izdziedināt visus šos savus izkropļojumus.

Taču bieži vien, un jūs ļoti labi sajūtat šo starpību – tad, kad ārējo iemeslu nekādu nav, kad uzbango kaut kāds stāvoklis – gluži kā vilnis – tā tas atnāk. Nu... redzams, ka tev ar to nav nekāda sakara. Iespējams, ka tomēr ir kaut kāds... parasti mūsos pašos arī ir kāds āķītis... nu ļoti maziņš... varbūt no kādas mūsu iepriekšējās dzīves, un tagad šinī dzīvē parādījies. Tāds ir bijis kaut kur mūsu zemapziņā, pavisam nepamanāms, taču pēkšņi, lūk – tāds vilnis izceļ kādu mūsu nepilnību. Jā, tā tas ir, mans dārgais – tātad esam pieķērušies to atstrādāt.

Un galu galā... pat nevajag ar prātu šķirot – svešs vai savs – kāda starpība – Mēs tik un tā esam VIENS. Tādēļ – jebkurā gadījumā – savs vai svešs – apņemt to visu savas Sirds starojumā, un izdziedināt, vēloties to izdarīt – nešķirojot un neatšķirot sevi ne no viena un ne no kā. Jo MĪLESTĪBA IR UZŅĒMUSIES ATBILDĪBU PAR VISU. Tā ir viņas īpatnība, tā ir viena no viņas pamatīpašībām. Kosmiska mēroga Mīlestība, Mīlestība ar Lielo Burtu, Mīlestība – visā viņas grandiozajā spektrā, kuru mēs ar jums tagad esam aptvēruši un kuru vēl tikai aptversim – viņa atrodas šeit, un arī ārpus šīs planētas. Tā, lūk, dārgais – VISU – gremdēt spožākajā, tīrākajā Gaismā, UZLIESMOJUMA Gaismā. Viss strādā, viss palīdz mums. Mēs strādājam kā viens lauks, kā viena Dievišķa Sirds. Mēs darbojamies struktūrās, kuras iesniedzas... kuras jau IR Debesu struktūras, un kuras iesniedzas planētas iekšienē.

Nekautrējieties un nebaidieties – ja kļūst par grūtu, un paliek pavisam bail – piesaukt Eņģeļus un Ercenģeļus, taču atcerieties, ka GALVENAIS SPĒKS – IR JŪSOS. Galvenais Spēks ir JŪSOS, un jums VIENMĒR NĀKS PALĪGĀ tieši tādā mērā, kā jūsu Dvēsele ļaus, un cik ļausiet jūs paši caur savu Pieņemšanu.
Un ziniet, ka VISVĒRTĪGĀKAIS, ko mēs ar jums šeit iemantojam – tas ir Sava SIRDS SPĒKA IZPAUDUMS – caur SEVI, caur šo blīvo pasauli, caur šo blīvo ķermeni, ejot ar smaidu, ar prieku, ar pateicību uz priekšu, cauri visām grūtībām, ko liek priekšā mums dzīve – bet jūs jau zināt, ka visas grūtības mēs liekam priekšā sev PAŠI, un izejot tām cauri – mēs tikai PASTIPRINĀM SAVAS GAISMAS SPĒKU, kas tiek izpausts šeit caur mūsu Ķermeni, caur mūsu Dievišķo Sirdi.

Un šis Spēks uzreiz saplūst ar Planētas Spēku, ar mūsu kopīgo Spēku, un šo Spēku mēs tūlīt dāvājam visām Pasaulēm – tik ļoti ir paātrinājušies procesi. Tie PasaulsĒkas iekārtošanas procesi, kuriem bija nepieciešams miljardiem gadu – tagad paātrinās tā, ka aizņem vairs tikai dažus gadus, dažus mēnešus, dažas dienas – saprotiet, kāds Spēks ir šim UZLIESMOJUMAM, un kāpēc tagad tik strauji izmainās viss Radītais. Nepaspēsi vēl, kā saka, pastāstīt par jaunumiem un tos apskatīt, iedziļināties tajos un tos izprast – kas īsti notiek šajā Pasauļu jūrā, kā jau tūlīt nāk neskaitāms daudzums citu procesu. Bet viss tas, kas notiek TUR – notiek arī ŠEIT! Viss gluži kā spoguļos, kuri izvietoti viens otram pretī.