trešdiena, 2012. gada 18. aprīlis

Elektromagnētiskā lauka balansēšana


Elektromagnētiskā lauka balansēšana - CETURTDIENĀS
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 
Elektromagnētiskā lauka balansēšanas tehnika 


* Elektromagnētiskā lauka balansēšanas tehnika ir jauna enerģijas sistēma, kas paātrina Gara un bioloģijas integrāciju, tādējādi jūs varat uzlabot savu veselību un kopradīt dziedināšanas brīnumu. Šī tehnika ir mūsdienīgs ceļš uz jaunu izpratni par mūsu elektromagnētiskā lauka īpašībām. 


Elektromagnētiskā lauka balansēšanas seansa laikā notiek darbs ar jūsu Universālo kalibrēšanas režģi, kas ir viena no cilvēka enerģijas anatomijas sistēmām. Tas ir enerģijas modelis jūsu spēka un iespēju realizēšanai. Ar tā palīdzību mēs saņemam un izmantojam enerģiju, kuru ar sava nodoma palīdzību mācāmies iegūt no Kosmiskā režģa. 


Cilvēki apmeklē EMF balansēšanas tehnikas seansus dažādu iemeslu dēļ, sākot arvēlmi atslābināties, ar vēlmi dziedināties līdz vēlmei izprast sevi un līdzsvarot savu dzīvi. Mēs dzīvojam laikā, kad mums ir dotas milzīgas iespējas personīgai un garīgai izaugsmei. Uz to ir vērsts EMF balansēšanas tehnikas darbs. 


*  Akreditēta EMF balasēšanas tehnikas prakses meistare Guna Bundule piedāvā jūsu veselībai un personīgai izaugsmei EMF balansēšanas seansus no I līdz XII fāzei. EMF balasēšanas tehniku G.Bundule apguvusi skolotāju Pegijas F. Dubro (Peggy Phoenix Dubro) un Ulda Vidžus vadībā kopš 2009.gada. 


Maksa par vienu EMF balansēšanas seansu – 20 LVL. 
Informācija par UCL www.EMFWorldwide.com 
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 
Adrese:   Rīgā, K. Valdemāra 34-3 (namrunim nospiest pogu „3”), 3. stāvs. 
*** Līdzi ņemiet maiņas apavus vai zeķītes. 
*** Lūgums iepriekš reģistrēties.
Informācija zvanot uz tālr.: +371 29 120 267
e-pasts:  centre@terraom.lv