ceturtdiena, 2012. gada 12. aprīlis

Ješua "Par slimībām un izdziedināšanu"



Sveiks, dārgais Ješua! Pārejas periodā “mainošos” cilvēku ārstēšanas metodēm arī ir jāpārdzīvo izmaiņas? Vai ir Gaismas Darbinieki, kuri “transmutēs caur slimību”, tas ir, viņu šī iemiesojuma personīgajās programmās ir ielikti uzdevumi – sastrādāt sev slimības tālākai izdziedināšanai, izmantojot Jaunā cilvēka spējas?
Ja tam tā ir būt, kas būs ar minēto cilvēku veselību pēc viņiem uzdoto uzdevumu izpildes? Ko Tu vari par visu to teikt? Un, vēl viens neliels jautājums: “Kāds būs Jaunā cilvēka dzīves ilgums?” Paldies.

Es sveicu tevi, dārgā, un es labprāt atbildēšu uz tavu jautājumu. Mainošies cilvēki, tas ir, tie cilvēki, kuri ir nostājušies uz savienošanās ar savu dievišķo daļu ceļa, kuri ir nostājušies uz garīgu izmaiņu ceļa, kuri saistībā ar šiem saviem lēmumiem atrodas maigās augšupcelšanās procesos, tajos procesos, kuri tagad kāpina savu intensitāti uz šīs planētas, tādu cilvēku izārstēšana un pirmkārt pašizārstēšana bez jebkādām šaubām notiks.

Kādā veidā tas notiks? Tas notiks vairākos virzienos, tajā skaitā ne tikai pašizārstēšanas, bet arī palīdzības tiem cilvēkiem, kuri atrodas starp jums ar lielām fiziskā ķermeņa problēmām, virzienā. Bez jebkādām šaubām, ka visas slimības, kuras eksistē jūsu fiziskajā ķermenī, ir sekas garīgām kļūdām, kuras ir pieļāvis šis cilvēks ne tikai šīs dzīves, bet arī citu iemiesojumu laikā. Ir arī tie, kas šeit ir iemiesojušies un ir ar speciālām savām personīgām fiziskā ķermeņa slimību izpētes caur sevi programmām, un tādā veidā tiek sastrādāts milzīgs materiāls par šīs slimības izpausmi. Šī pieredze tiek pētīta, rūpīgi analizēta, un tiek izstrādātas metodikas palīdzības sniegšanai jūsu ķermeņiem ātrai izārstēšanai.

Pašizārstēšanas, kuras var paust visi cilvēki, kuri atrodas maigās augšupcelšanās procesos, visas atrodas jūsu apziņas kvantu daļas piesaistes caur šīs kvantu apziņas aktivizāciju, jūsu DNS kvantu daļas aktivizāciju caur to, jaunu iedarbības uz jūsu ķermeni-nesēju programmu nolaišanas sfērā. Caur šīm kvantu iespējām un tā ideālā jūsu fiziskā ķermeņa šablona pieprasīšanu, kuram sākotnēji nebija jāsāp un kurš var pilnīgi mierīgi eksistēt bez jebkādiem fiziskiem kropļojumiem, norit pašizārstēšanas process. Mēs vairākkārt un ne vienu gadu vien runājam par to, kas patiesībā tādas ir fiziskā ķermeņa slimības un kur atrodas tie iemesli, kuri ir noveduši pie tādām slimībām, un kas caur šo iemeslu apzināšanos var izdziedināt ķermeni.

Es īsi atkārtošu: visu fiziskā ķermeņa saslimšanu iemesli ir garīgi pārkāpumi, kurus pieļauj dievišķa būtība, kura atrodas matērijā. Garīgais pārkāpums izsauc to vai citu enerģētisko plūsmu posmu bloķēšanu, kuri eksistē jūsu smalkajos ķermeņos, kuri aptver fizisko ķermeni, un tas nonāk uz fiziskā ķermeņa līmeni. Dievišķo enerģiju un enerģētisko plūsmu bloķēšana tajā vai citā fiziskā ķermeņa daļā izsauc atbilstošu reakciju pašā ķermenī, arī traumu, kuras jūs gūstat, veidā.

Paceļot savu kvantu apziņu un piesaucot apzinātam darbam savas DNS kvantu daļas, jūs spējat pilnībā izmainīt situāciju. Jūs spējat apzināties tos iemeslus, kuri ir noveduši pie šīs saslimšanas, un, pēc apzināšanās, jūs spējat veikt tās nepieciešamās izmaiņas, lai pilnībā veiktu savu paša izārstēšanu. Tas ir tas jaunais, kas pieejams jums kvantu pārejas laikā. Aizsegi ir pacelti, un šķēršļi jūsu apziņas pacelšanai pie tās kvantu daļām neeksistē, nav ārēju iemeslu. Ir tikai iekšēji iemesli, kuru dēļ jūs nepieprasīsiet šīs iespējas, iemesli, kuru dēļ jūs neveicat savas apziņas pacelšanu un neaktivizējat savas apziņas kvantu daļu.

Saistībā ar to, ka šīs planētas iedzīvotāju garīgās eksistences garīgi tīrā telpā programmas tika pakļautas izmaiņām, saistībā ar to, ka jūs izzinājāt šos procesus, aizsegi tika aizvērti, un jūs pētījāt procesus tieši visu notikumu, kuri notika uz planētas, epicentrā. Tagad, kad ir pieņemts lēmums par to, ka planēta veic kvantu pāreju un pārvietojas uz jaunu apziņas līmeni un uz jaunu matērijas līmeni, jūs noteikti, kā šī lielā grandiozā procesa daļa, veiksiet visas attīrīšanas un vāksiet prom visus bloķējumus jūsu enerģētiskajos smalkajos ķermeņos un jūsu fiziskajā ķermenī. Jūs pilnībā šajā procesā tiksiet attīrīti no savas karmas, no tiem garīgajiem pārkāpumiem, kurus jūs tikāt pieļāvuši visās iepriekšējās dzīvēs.

Es atgādināšu jums, ka tagad norit noslēguma periods lielajam kosmiskajam ciklam, kurā jūsu dvēseles vairākkārt (desmitiem, simtiem reižu) iemiesojās uz šīs planētas, paņemot līdzi iemiesojumā karmiskās programmas tam, lai atkal un atkal, iegremdējot apziņu un aizverot to tiešam kontaktam ar jūsu dievišķību, jūs atrastu to ceļu, kurš nepieciešams tam, lai izrautos no visiem faktoriem, kuri traucē jums eksistēt veselīgā ķermenī un būt pilniem ar pārticību un laimi. Šīs pieredzes iegūšanas process ir beidzies, un, iemiesojoties šajā dzīvē, jūs izvēlējāties no savām karmiskajām neatstrādēm tās programmas, kuras jūs uzskatījāt par svarīgākajām jūsu pētījumiem, un tās programmas, kuras iespējams izlabot šajā iemiesojumā. Tāpēc dzīve daudziem no jums piešķir diezgan sarežģītus periodus, kad jūs esat atnākuši ar lielu karmu. Taču neviens nekad nenāk šurp, nezinot, ka jums ir visas iespējas un visi rīki tam, lai izietu no karmisko atstrāžu apļa, lai pabeigtu tās un novestu jūsu karmu līdz nulles vērtībai.

Tie no jums, kas tagad iet cauri maigās augšupcelšanās procesiem, viņi ļoti intensīvi atstrādā visas karmiskās programmas un pabeidz visus tos pētījumus, kurus veica ilgu laiku uz šīs planētas. Viss tiks attīrīts. Tiks attīrīti tie no jums, kas ir pieņēmuši lēmumu pāriet uz jaunu dimensiju un uz jaunu apziņas līmeni. Tie no jums, kas nav pieņēmuši tādu lēmumu vai vēl atrodas izvēles procesā, tie rīkosies atbilstoši saviem lēmumiem. Tie, kas kategoriski atteiksies pāriet uz jaunu līmeni vai kam ir ļoti lielas karmiskās programmas, kuras, kā viņi jūt, nespēj atstrādāt šajā iemiesojumā, pāries dzīvot atkal uz 3-šo apziņas līmeni. Viņi turpinās savus pētījumus, tikai turpinās tos citā vietā.

Planēta, tieši tāpat, kā jūs, pārdzīvo šīs attīrīšanas un izmaiņas, un viņa tieši tāpat, kā jūs tiks attīrīta pilnībā, un viss tiks attīrīts, un viss tiks pārveidots, un šie procesi atrodas attīstībā. Tie cilvēki, kuri maigi augšupceļas šajā laikā, sniedz planētai šajos procesos nenovērtējamu palīdzību, tieši tāpat kā planēta no savas puses palīdz jums pārvarēt visus tos negatīvos momentus, kurus jums neizdevās izlabot savos iepriekšējos iemiesojumos. Vienā vārdā, jūs visi kopā ar planētu atrodaties ļoti daudz-plānu un plaša mēroga procesos, un šie procesi neizbēgami virzīs jūs uz jaunu apziņas kvantu stāvokli un mainīs jūsu pasaules uztveri, bet pa pēdām tam mainīsies tā realitāte, kurā jūs eksistējat.

Jūs jau esat atveduši šurp 4-to un 5-to blīvumus, tie jau nostiprinās šeit, tādejādi jūs piešķīrāt sev pilnīgas pašizārstēšanas garantiju un izredzes. Tie, kas atrodas maigās augšupcelšanās un attīrīšanu stāvoklī, veic šīs attīrīšanas ne tikai attīrīšanu dēļ, viņi veic tās tam, lai atbrīvotu telpu jaunajām enerģijām, šo enerģiju nostiprināšanai sevī. Atbrīvotu telpu tām lauku strukturālajām izmaiņām un jūsu fizisko ķermeņu izmaiņām, kuras būs vajadzīgas jums jaunajā 4-jā dimensijā. Šī dimensija neparedz jūsu ķermeņos kaut kādas saslimšanas vai garīgas problēmas.

Vienā no mūsu tikšanās reizēm mēs jau runājām, kas ir Kristus-apziņa, un pat no viena tā īsā apraksta, kuru es jums devu un kurš gāja pa citiem kanāliem sakariem ar jums un informācijas nodošanai jums, ir skaidrs, ka tie jaunie eksistences apstākļi, kuri būs jums, tie pilnībā būs atbrīvoti no jebkura veida ciešanām. Visa jūsu enerģija, viss jūsu dievišķais varenums būs vērsti uz radošiem procesiem, tālākas pašpilnveidošanās un jūsu radošo spēju attīstības visos aspektos, kuri ir iespējami tajā apziņas līmenī, procesiem.

Kas notiks ar tiem Gaismas Darbiniekiem, kuriem ir personīgas kaut kādu saslimšanu paša ķermenī speciālas izpētes programmas. Galvenais mērķis tādām programmām ir, pirmkārt, lai sastrādātu pieredzi, kādā veidā tādas slimības parādās un kādā veidā šīs slimības tiek izdziedinātas. Galvenais mērķis – izdziedināšana, izdziedināšana pilnībā. Sakarā ar to, tā informācija, visa tā pieredze, kuru jūs, atrodoties šajā fiziskā ķermeņa slimības stāvoklī iegūstat, šī pieredze uzreiz tiek nodota visumam. Un tagad milzīgs skaits pētnieku augstākos līmeņos ļoti rūpīgi pēta visu informāciju, iegūstamu no jums, un ar jūsu tiešu piedalīšanos izstrādā šo slimību ātras un efektīvas izārstēšanas metodes. Bez jebkādām šaubām, ka šajā periodā šo slimību izārstēšanai tiks piesaistīts ļoti plašs iespēju spektrs.

Pirmkārt, jūs pētāt iespēju parādīt katram cilvēkam pašizārstēšanās mehānismus, parādīt to ceļu, pa kuru katrs var pats veikt visas korekcijas savā ķermenī un tādejādi pilnībā izārstēties no fiziskām kaitēm. No otras puses, masu iedzīvotājiem, kuri tik vētrainā laikā, paātrinošos procesu laikā, nepaspēj pietiekami ātri apzināties un pārdzīvot apziņas kvantu daļas pacelšanas un aktivizācijas procesus, lai pakļautu sevi pašizārstēšanai, viņiem tiek izstrādātas un nodotas jums pastāvīgi tādas izārstēšanas metodes. Šīs tehnoloģijas tiek nodotas jums dažādos līmeņos. Iedarbošanās tehnoloģijas, kuras jau eksistē jūsu sabiedrībā, pilnīgi jaunas tehnoloģijas.

Caur saviem pārstāvjiem, caur saviem Gaismas Darbiniekiem, kuri strādā pēc šīm programmām, šīs metodikas tiek nodotas, un tās aktīvi tiek izplatītas starp jums. Tās aktīvi izmanto iedzīvotāji, un tās ir pieprasītas. Tie, kas spēj pielietot šīs metodikas palīdzības sniegšanai iedzīvotājiem, kuras ir piemērotas viņiem viņu saslimšanu izārstēšanai, pilnīgai ķermeņa korekcijai un visu procesu harmonizācijai, viņi tā vai citādi tiek atvesti tajās vietās, kur norit tādas pieredzes izplatīšanās. Bez tam tiek nodotas arī jaunas tehnoloģijas, tehniskas iespējas iedarboties uz cilvēka ķermeni ar tehnisku līdzekļu palīdzību. Tādas metodes arī tiek izstrādātas, un tādas metodes pastāvīgi tiek nodotas cilvēku savienībai. Ir zinātnieki, ir zinātnieku grupas, kuri jau ir saņēmuši šīs metodes, un šīs metodes atrodas izstrādāšanas un ieviešanas matērijas līmenī stadijā. Šīs metodes, samērā ar to, kā sabiedrība būs gatava pieņemt šīs metodikas un izmantot tās, būs pieprasītas un iegūs plašu izplatību. Tās būs metodes, kuras izmantos liela skaita cilvēku izārstēšanai.

Taču šeit man ir jāatzīmē ļoti svarīgs moments, kuru jūs nedrīkstat palaist garām. Tādu metožu pielietošana un katra, kurš cieš no kaut kādas kaites, atvešana pie tiem vai citiem dakteriem vai jaunu metodiku turētājiem, vai jaunu tehnoloģiju un aparātu, kuri palīdz izmantot šīs jaunākās tehnoloģijas jūsu sabiedrībā, turētājiem, prasa zināmus apstākļus. Cilvēki tiks atvesti pie viņiem tikai gadījumā, ja viņi patiesi izteiks vēlēšanos izmainīties un izteiks patiesu vēlēšanos izārstēt pirmkārt savu dvēseli, savu garīgo daļu ķermenī, un tikai pēc tam sekos fiziska izārstēšana. Šie procesi joprojām paliek savstarpēji saistīti un savīti. Tikai pa pēdām garīgām izmaiņām, kuras notiks cilvēkos, bet slimības viņiem pastāvīgi norāda uz to vai citu izmaiņu nepieciešamību, tādi cilvēki tiks atvesti uz tādu vietu, kur viņiem spēs sniegt iedarbīgu palīdzību, un šī palīdzība būs efektīva, un liels daudzums cilvēku izārstēsies.

Tāpat jūsu vidē tagad tiek gatavoti cilvēki, kuri spēs sniegt palīdzību tai planētas iedzīvotāju kategorijai, kura nav izmainījusi savu apziņas stāvokli, kura atrodas zem ļoti spēcīga savu ilūziju un to priekšstatu, kuri ir iesakņojušies viņu apziņā, presinga. Tiem cilvēkiem, kuri pamatīgi ir nokļuvuši zem ietekmes no tām graujošajām programmām, kuras savā laikā atveda šurp “tumšā ass”, kuri ir nokļuvuši ļoti spēcīgos prāta slazdos, kuru dēļ viņi ieguva ļoti daudz pasaules uztveres problēmu un atgāja no savas dievišķības, atgāja no sava garīguma. Starp jums tagad tiek gatavoti ļoti spēcīgi dziedinātāji, kuri spēs palīdzēt tādiem cilvēkiem, un to jauno enerģiju izmantošanas iespējas apstākļos, kuras ir atnākušas uz planētu, viņi koriģēs cilvēku laukus un vāks prom tos blokus, kuri eksistē šajos laukos. Tādā veidā notiks fizisko ķermeņu izārstēšana. Tādu dziednieku, kuri tiek gatavoti tieši šim darbam, spēks būs samērojams ar jēdzienu, kuru jūs saucat par izdziedināšanas brīnumiem, ar to spēku, kurš piemita arī man savā iemiesojumā. Mums tam tagad ir ievērojami vairāk iespēju un vairāk apstākļu, situācija uz planētas jau ir izmainījusies. Šie dziednieki spēs burtiskā nozīmē ar vienu pieskārienu un nelielu darbību ar laukiem, tām metodikām, kuras viņiem iemācīs, pilnīgi izārstēt no tām saslimšanām, kuras eksistē.

Tā ir tā palīdzība, kura tiks sniegta visiem cilvēkiem, kuri vēlēsies kvantu pārejas laikā pāriet dzīvot uz jauno dimensiju. Viss tas tiek gatavots sakarā ar to lēmumu, kuru pieņēma Gaismas Darbinieku vadošā grupa, pieņēma kopā ar planētu par to, ka jūs darīsiet visu iespējamo tam, lai piešķirtu izredzes katrai dvēselei. Katrai dvēselei, kura dzīvo tagad uz planētas un ir vēlējusies izdarīt savas apziņas lēcienu un veikt kvantu pāreju. Tas ir jūsu lēmums, un tas ir ļoti cildens lēmums, piepildīts ar milzīga spēka un milzīga diženuma mīlestību. Piepildīts ar dievišķo Mīlestību, un tieši dievišķā Mīlestība veiks caur dziedniekiem tos brīnumus, pa kuriem es runāju.

Mana dārgā, tu esi no tiem, kas pēta slimības un to izārstēšanas iespējas. Tā ir viena no tavas programmas daļām, un tu to labi zini. Izpētot un sastrādājot to pieredzi, kuru tu nodomāji sastrādāt pirms tam, kā šeit iemiesoties, tu spēsi pilnībā izdziedināt sevi caur tām kvantu apziņas iespējām, par kurām esmu runājis vairākkārt, – pieprasot ideālā cilvēka ķermeņa-nesēja šablonu. Šī izārstēšanās būs pilnīgi reāla un notiks diezgan ātri tev. Tev tagad ir nepieciešams ticēt, ticēt sev, saviem spēkiem, ticēt savai dievišķībai un pastāvīgi uzturēt sevī to stāvokli, tāpēc ka tieši tāds stāvoklis atļauj tev turēt sevi un savu ķermeni ļoti augstos apziņas līmeņos. Jo augstāks ir tāds līmenis, jo vairāk ir izārstēšanās iespēju, jo augstāks ir šīs izārstēšanās ātrums.

Jaunā cilvēka dzīves ilgums ar iespēju izmantot šo ķermeni-nesēju ir 700-800 gadu, un šis termiņš paredz pilnīgi nesāpīgu, bezproblēmu eksistenci šajā ķermenī, bez novecošanas procesiem, bez pašsagraušanas slimību dēļ procesiem. Kad beidzas šī ķermeņa izmantošanas termiņš, tas vienkārši tiek nomainīts, un dvēsele, ja nav pabeigusi savas programmas šajā līmenī, viņa atkal atgriežas jaunā ķermenī un turpina savu izzināšanu, vai viņa aiziet uz citām dimensijām un nodarbojas ar citām lietām, citām problēmām, citu darbu, kuru viņa izvēlēsies visumā. Tās ir katras dvēseles izvēles tiesības, un tās ir jūsu neatņemamas tiesības, kuras nekad nav atņemtas jums, un jūs šīs tiesības vienmēr esat izmantojuši un izmantojat.

Es ceru, ka es atbildēju uz tavu jautājumu pietiekami pilnīgi un atbalstīju tevi sarežģītajos procesos, kurus tu izzini un izjūti uz sevis. Tie mērķi, kurus uzstādīja tava dvēsele, – ir ļoti cildeni mērķi, kuri ir lielas godbijības un cieņas cienīgi. Ar mīlestību pret tevi
ES ESMU JEŠUA

Pieņemts 28.08.2009. Nika

 tulkoja Jānis Oppe