ceturtdiena, 2012. gada 19. aprīlis

Tatjanas Mikušinas lekcija Rīgā


Labdien, 


Arī mūsu dienās virs Zemes dzīvo cilvēks, kuram Gaismas Hierarhija jeb Lielā Baltā Brālība ir uzticējusi būt par tās pārstāvi Zemes fiziskajā plānā. Kopš 2004. gada tā ir Tatjana Mikušina, kura veic Dievišķo pienākumu Krievijā, Omskas apgabalā. Mācība, ko Dievišķie Gaismas Skolotāji devuši cilvēcei ar T. Mikušinas starpniecību, šajā sarežģītajā pārejas laikā ir nepieciešama, jo ir pienācis tas mūžības moments, kad notiek laikmetu maiņa. Mūsu pasauli gaida lielas pārmaiņas, taču tās var ienākt pasaulē tikai caur mūsu apziņu un mūsu sirdīm, tāpēc Skolotāji nemitīgi pūlas atmodināt mūs apzinīgi izvēlētam evolucionāras attīstības ceļam.  


Mums ir liels prieks darīt zināmu, ka Jums ir iespēja tikties ar Gaismas Skolotāju Sūtni Tatjanu Mikušinu lekcijā „Senās Mācības būtība”, kas notiks š. g. 2. jūnijā plkst. 15.00 Rīgas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē Rīgā, Merķeļa ielā 13. Pasākumu organizē Gudrības Vārda biedrība. 


Latvijai tas nozīmē ne tikai iespēju gūt padziļinātas un patiesas zināšanas, bet arī papildus saņemt lielu Dievišķo Gaismu, ko šī ārēji vienkāršā, taču būtībā neparastā sieviete izstaro plašā apkārtnē ap sevi. 


Informācija par pasākuma norisi un pieteikšanos ir atrodama www.sirius-riga.lv un www.gvbiedriba.lv vai zvanot pa tālruni 67310761, 29570036, 26406405. Notiek dalībnieku iepriekšēja reģistrācija. 


Ar cieņu, 
Sokrata tautskola 
67039606, 26133531 
info@sokratatautskola.lv 
www.sokratatautskola.lv