piektdiena, 2012. gada 6. aprīlis

Savstarpējās attiecības: Divu dejotā vienotā deja



Savstarpējās attiecības: Divu dejotā Vienotā Deja
Atkalapvienotie (Reconnections) caur Danielu Džeikobu
 
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Dārgie draugi!
 
Mēs tagad gribētu izmantot mirkli, kad jūs atvelkat elpu starp personīgo un planetāro aktivācijām, lai radītu augsni šīm intensīvajām un neskaidrajām vibrācijām, kas bruģē savu ceļu uz jūsu prātiem un sirdīm. Daudzas konstrukcijas un iespējas, kas agrāk jums šķita visai abstraktas, tagad sāk līdzināties patiesībai. Maģija sāk pārsniegt adeptu jomas robežas un aizvien saskatāmāk iekļūt parastā cilvēka pasaulē.
 
Visapkārt reibst galvas, kad materiālistiskās un cietsirdīgās dzīves dzirnakmens tiek atlikts malā, atbrīvojot telpu uzmanības koncentrēšanai uz jautājumiem un centieniem, kam piemīt mūžības nozīme. Cilvēce atmostas, un mēs esam šeit, lai pasniegtu kafiju.
 
Mēs – esam Atkalapvienotie. Mēs – esam visas jūsu Paplašinātā „Es” daļas, kuras jums nācās aizmirst, lai kļūtu par cilvēku. Mēs nekad neesam bijuši nekur tālu no jums, vienkārši – pietiekami tālu. Mēs – esam Enerģētiska Kopība, kura, lietojot jūsu datorterminoloģiju, labprātīgi ir pieteikusies kalpot par „meklētājsistēmu” jūsu apziņas atmodināšanai. Daudzi no jums mums pieslēdzas, jautājot – kas mēs tādi esam. Mēs - esam daudz paplašinātāki jūsu aspekti, kas savāc un apkopo atgādinājumus par to, kas jūs esiet bijuši tā, lai sasaistītu to ar to, par ko jūs vēl tikai alkstat kļūt.
 
Planēta Zeme šobrīd ir starpstacija, kopā sanākšanas vieta, kur jūs savienojat un sajaucat kopā dažādus elementus, pirms doties pētīt jaunas un nezināmas zemes. Savstarpējo Attiecību Deja, par kuru mēs runājām šīs sērijas Pirmajā Daļā, - tā ir karote, kas samaisa Planetāro Katlu, un vienlaicīgi arī – deglis, uz kura stāv katra individuālā tējkanna. Šodien mēs vēlamies padalīties ar jums nākamajā izpratnes līmenī, kas attiecas uz slēpto dinamiku, kas izpaužas katru dienu jūsu dzīvē. Un tā – sāksim!
 
Ground Zero/Nulles līmenis
 
Nav nejaušība, ka mēs sākam šīs mācības tad, kad ir beigušies atjaunošanas darbi Ņujorkas rajonā, kas tiek dēvēts par „Ground Zero”. Tā ir vieta, kur iepriekš atradās Dvīņu Torņi, taču tā arī ir vieta, kurā veikts milzīgs ķirurģiskais griezums Masu Apziņā. Lielās Siržu Saplūšanas Sākums, kas izplatās pa visu planētu.
 
Izteiciens „augsnes sagatavošana” – tas patiesībā ir enerģētiskās terminoloģijas forma. Tas nozīmē sagatavot telpu, kurā tas, kam nav formas, var saplūst ar to, kam tā ir.
Zibeni bieži vien dēvē par „Dieva Pirkstu”. Tas aizsniedz (un norāda uz) cilvēkiem un lietām, kas ir pietiekami augstas un kurām ir iekšējā uzbūve, kas nepieciešama, lai saplūstu ar kaut ko bezgalīgu. Senais vecmāmiņu teiciens par zibens ķertajiem, kas tiek izmantots, kad jūs grib nosodīt vai kaut kā paust neapmierinātību, vienkārši kalpo par līdzekli „pieaugušo vīriešu” atdalīšanai no „mazajiem puisēniem” garīgajā darbā.
 
Attiecībā uz jaunajām enerģijām, kas tagad plūst uz planētu, termina „augsnes sagatavošana” izmantošana nozīmē galveno toņu un vibrāciju, kas savā būtībā skar visas personības, personalizāciju. Citiem vārdiem sakot, transformācija, kuru jūs izejat, nenozīmē visu apvienošanos ar visiem. Jūs jau tāpat esiet vienoti.
Šajā Atkal-Apvienošanās Procesā, jūs, kas esiet dzimuši dažādos Aizmirstības stāvokļos, mācāties redzēt un izdzīvot šo Vienotību. Vienlaicīgi, pieņemot šos toņus, jūs saglabājat savas tiesības un spējas aizmirst par tiem jebkurā laikā, atgriežoties atpakaļ pie „normas/normalitātes”, ja tāda būs jūsu izvēle.
 
Jūsu patreizējais enerģētiskais statuss veidojas no nepārtrauktas Fāžu Pārbīdes uz priekšu un atpakaļ starp cilvēcisko (galīgo) un Dievišķo (bezgalīgo) apziņas stāvokli. Tā – it kā jūs mirkšķinātos kā neona izkārtne. Kā mēs jau vairākkārt esam teikuši, lai arī jūs ne vienmēr to saprotat, jūs visu laiku astrāli ceļojat, regulāri maināties, katru dienu augšāmceļaties.
 
Līdzās diezgan spilgtiem un dzīvīgiem sapņiem un meditatīvajiem iespaidiem, kādi ir daudziem no jums, vislabākais un vienkāršākais veids, kā jūs varat novērtēt šajā varenajā laikā notiekošo, ir ietverts pārsteidzošajā Savstarpējo Attiecību Dāvanā. Tādejādi, mēs šodien šeit esam tāpēc, lai nodrošinātu jums papildus instrumentus fiziskās realitātes brīnuma pētīšanai.
 
Fragmentācija Savstarpējās Attiecībās
 
Kā mēs jau iepriekš teicām tad, kad formējas personība, Multiversa Veselums „sadalās”. Patiesībā cilvēki neienāk jūsu dzīvē, bet iziet no jums pašiem. Ikviens cilvēks, kuru jūs satiekat, un katra situācija, ar kādu sastopieties, tā vienkārši ir eksteriorizācija, palēnināts enerģijas attēls, kas katru dienu „spēlējas” jūsu pašu apziņā.
 
Mēs arī runājām par katra Visuma Trim fragmentācijas līmeņiem http://ianlisakov.ucoz.com/publ/perevody… un detalizēti izskaidrojām, kas tas ir un ko tas nozīmē. Ja jūs īsti nesaprotiet, par ko šeit ir runa, pievērsieties šim materiālam.
 
Tas, ar ko mums šeit ir darīšana, ir piemērojams katra atsevišķa fragmenta visuma robežās. Mēs šeit nesludinām nihilismu. Viss ir reāls tur, kur tas parādās. Katra cilvēka „spēles” robežās viņš vai viņa kļūst par „zvaigzni”. Bet visi pārējie un viss pārējais kļūst par izpausmi, kas ir tuva tai [zvaigznei] vai tās Tumšajai Pusei. Galvenā atšķirība starp Vienotā un tā fragmentu viedokli – ir katra cilvēka gatavībā pārvaldīt katru no šīm komponentēm noteiktas realitātes bāzes ietvaros.
 
Gatavība pārvaldīt visas sevis daļas var izraisīt neticamu paplašināšanos. Visi dati, kas apkopoti no individuālā skatupunkta, nekavējoties tiek nodoti Paplašinātā „Es” arhīvā. Tie ir depozīti mūžības bankas kontā. Šī pastāvīgā sensorās un konceptuālās plūsmas paplašināšanās neticami bagātina Vienoto. Kad jūs atrodieties Atkalapvienošanās stāvoklī ar šo Esības Līmeni, visi šie milzīgie resursi nonāk jūsu rīcībā.
 
Viens un vēl Viens
 
Mēs gribētu detalizētāk pakavēties pie „sadalīšanās”, kura notiek, kad Vienotais izlemj attīstīt mijiedarbību starp dažiem galvenajiem aspektiem, kas ir ietverti mūsos. Vienotais sadala sevi Divos [divās daļās]. Mēs varētu definēt tā [Vienotā] fragmentu kā „Citu”.
 
Vai tam priekš jums ir kāda jēga? Viens un vēl Viens. Viens un Cits. Divi zināšanu un spēka bloki, kas agrāk bijuši izvietoti vienuviet, tagad (šķietami) eksistē divās dažādās vietās. Daži to nosauc par „Citu” jeb „Radniecīgu Dvēseli”, citi – par „Dvīņu Liesmu”. Precīzāks būs termins „Radniecīga Dvēsele”, tāpēc, ka vienmēr eksistē tikai divi fragmenti. Katra papildus/tālākā Sākotnējo Divu fragmentācija – tie vienkārši ir vairāki katra no tiem [Sākotnējiem Diviem] gabaliņi (Каждая дополнительная фрагментация Изначальных Двух – это просто больше кусочков каждого из них).
 
Lūk, kāpēc trīsdimensionalitēte tiek dēvēta par „dualitāti”.Neraugoties uz to, ka eksistē daudzu būtņu izpausmes, jebkurā konkrētā kontekstā vienmēr ir tikai Divi Dejotāji šajā laika brīdī. Viens un vēl Viens.
 
Pa to laiku, kamēr Spēlētājs Ierobežotībā spēj uzturēt šo vienkāršo domas uzstādījumu, viņš var izjust brīnišķīgu saskarsmi ar dažādām sevis paša pusēm. Mēs bieži vien saucam šos Deju Partnerus par jūsu Tumšo Pusi. Mēs viņus tā dēvējam tāpēc, ka jūs nespējat saskatīt šo sevis pašu daļu, kad jūs esiet vienatnē. Attiecīgi, jūs esiet bijuši tajā zināmā mērā „tumsā”.
Termina „tumšs” izmantošana kā „ļaunuma” sinonīmu ir nākusi no citas paradigmas, kas ir atšķirīga no tās, kuru mēs šeit apspriežam. Iztēlojieties zīmējumu ar tradicionālā „Iņ/Jaņ” simbola attēlu. Šī zināmā apļa iekšpusē ir gaišā un tumšā daļa. Tradicionāli katra no pusēm tiek saistīta ar jūsu vīrišķo un sievišķo polaritātēm. Taču tagad, mūsu diskusijas mērķa labad, sasaistīsim Gaišo Pusi ar Apzinātu Saikni, bet Tumšo – ar Atdalītību. Patiesībā, tas vienkārši ir cits paņēmiens, kā paraudzīties uz daudziem dualitātes aspektiem.
 
Fiziski fragmentētais Apzinātais „Es” ir spējīgs palūkoties uz savu zemapziņu, jo tā atrodas viņa priekšā, sarunājas un mijiedarbojas ar to. Tas [Apzinātais „Es”] sāk saskatīt no attālināta skatupunkta savu dažādo iekšējo daļu darbību. Vienotības stāvoklī tas viss – Esmu Es Pats. Atdalītības stāvoklī – tie vienmēr esam Es un Tu. Visā fiziskajā realitātē, neatkarīgi no tā cik daudzi tēli un simboli tajā pastāv, patiesībā vienmēr ir tikai divi. Divas komandas. Viena un vēl Viena. Baltās un melnās cepurītes. Krekliņos un Bez Krekliņiem. Jebkura papildus atdalītība virs Šiem Diviem – tā vienkārši ir atkārtota katra no tiem pārdalīšana. Dievs/Dieviete, Ādams/Ieva, Labais/Ļaunais, Augša/Apakša - jebkādas variācijas līdz bezgalībai.
 
Un tādā veidā mēs nolaižamies uz jūsu fiziskā Spēles Laukuma – spēles laukuma, uz kura divi konkurenti lieliski pavada laiku. Šīs Lielās Spēles mērķis ir savstarpēja paplašināšanās, apmācība un izklaide. Lūk, draugi, kādi ir šīs Lielās Spēles noteikumi.
 
Procesa izpratne
 
Tālākā secība parādās ar katru jūsu sirdspukstu, ar katru reizi, kad jūs aizverat un atverat acis, ieelpojat un izelpojat, aizmiegat un atmostaties. Tas ir dzīves ritms un pulss!
 
No sākuma jūs esat –Viens, pēc tam – Cits. Sākumā šeit, pēc tam – tur. Pagātne, pēc tam - Nākotne. Ņirboņa, ņirboņa. Vienmēr kustībā, mūžīgi nekustīgi. Jūs – Esiet Viens Multiversa Tagad Brīdis, kas manifestējas visos iespējamos veidos. Fragmentācijas brīdī notiek vairākas lietas:
 
Pirmkārt, maskēšanās ierīce (kas tiek dēvēta par Priekškaru) slēpj visu pārejas procesu. Ļoti sarežģīta Multiversa Kinematogrāfijas forma pārliecina jūs, ka šim konkrētajam fiziskajam kontekstam ir savs stāsts un jūs esiet tā daļa. Saprotiet, draugi, ka jebkura stāsta vecums un identitāte tiek aprēķināta tikai uz brīdi! Tagadne – tas nav rezultāts tam, kas ir bijis iepriekš. Drīzāk pareizs būs pretējais. Jūs programmējat visu savu „pagātni” no tā paša Tagad Brīža.
 
Katrs, tikko no Vienotā atdalījies spēlētājs pilnībā aizmirst, ka šī ir Spēle. Ja agrāk visas dvēseles plūda Vienotā plūsmā, tad tagad tās sāk darboties diskrēto atdalīto paternu robežās. Tās spēlē „lomas”, kuras tām piešķirtas šajā kontekstā. Viņu [dvēseļu] apziņas stāvoklis kaut kādā mērā atgādina hipnotisku transu. Labā roka pēkšņi pārstāj saprast, ko dara kreisā. Un tas ļauj rasties negaidītības elementam. Un tomēr, mēs sakām jums, ka viņi tagad, tāpat, kā vienmēr, ir un paliek Viena Ķermeņa divi aspekti.
 
Daudzi attēlo Lielo Spēli kā karu. Patiesībā Dualitātes Dejas galvenais elements daudzos Visumos ir karš un nāve. Taču ne šajā. Šajā Visumā – tas ir tikai viens no daudziem elementiem. Kā jūs beigu beigās redzēsiet, eksistē Visumi, kas nekad nav izskatījuši šo variantu, kurus apdzīvo būtnes, kuras nekad pat nespētu pat iedomāties par kaitējuma nodarīšanu vai iejaukšanos citas dzīvas būtnes dzīvē. Tā kā jūsu pašreizējais Visums ir gatavs pieņemt šādus daudz skarbākus toņus, jūsu sajaukšanās ar šādu kultūru jums šķistu kā auksta duša karstā dienā. Un tas ir tikai viens no zemes kultūras attīstības variantiem.
 
Visdrīzāk jūsu pašu šādu koncepciju integrācijas veids ietvers dažas kareivīgas tēmas, tā, ka mēs turpināsim aprakstīt procesu jums zināmajā formātā. Ikviens spēlētājs – gan Viens, gan Cits - fragmentēsies atkal no jauna, ražojot sev palīgus, lai uzvarētu Spēlē. Un kādu gan balvu saņem uzvarētājs? Ļoti vienkāršu. Kad spēlētājs uzvar Spēlē, viss „pievērš viņam uzmanību”. Laba balva, vai ne? Dažās ēteriskās kultūrās „uzmanības” elements ir uzskatāms par likumīgu maksāšanas līdzekli, kā sabiedriskā, tā arī personiskā līmenī.
Vai nu jūs to apzināties vai nē, taču jūsu personīgajam uzmanības fokusam piemīt milzu vērtība un spēks. Tas ir ne vien kursors uz jūsu Visuma Monitora, bet arī iekšējais „draiveris” praktiski ikvienai jūsu Kosmiskās Datu Bāzes programmnodrošinājuma daļai.
 
Atkarībā no Spēles ilguma (mēs tagad runājam lineārajā ziņā), Fragmenti dalās atkal un atkal, ražojot „karaspēku”, lai palīdzētu cīņā ar „opozīciju”. Tas notiek momentāli un pastāvīgi (visu laiku), katru mirkli. Spēlētāji izkārtojas, ieņem noteiktas viņiem ierādītās vietas un Lielā Spēle virzās uz priekšu.
 
Lielveikali? Tie ir pārpildīti ar jums pašiem! Cilvēks, kurš stāv jums priekšā rindā pie kases? Viņš var būt jūsu pašu fragments vai jūsu „Cits”. Jūsu iekšējā reakcija uz šo cilvēku var sniegt jums atbildi uz to. Krasi noraidoša vai pozitīva reakcija nozīmēs, ka šāds cilvēks spēlē opozīcijas labā. Uztveriet bumbu un izdariet piespēli. Dalieties šajā noslēpumā un izdariet apmaiņu. Tāda ir Lielās Spēles daba un šī Fiziskā Eksperimenta brīnums. Tas ir dzīves ritms un pulss.
 
Intīmā mijiedarbība
 
Tagad izskatīsim vēl vienu līmeni izpratnē par to, kas notiek fragmentiem mijiedarbojoties. Galvenais „atdalītības” mērķis ir tāds, lai izjustu Vienotā daļu vai daļas, kuras vienotībā nespēj tikt uztvertas (Основная цель «разделения» состоит в том, чтобы испытать часть или части Единого, которые в единстве не могут быть восприняты). Pavirši/steidzīgi skatieni sniedz vispārēju priekšstatu/uztveri. Lai sasniegtu patiesi spilgtu sava „Cita” izdzīvošanu, radītājam ir jāpienāk tuvāk. Tas nozīmē to, kas tiek dēvēts par „intimitāti” (`intimacy` = `into me see` - tulk. piez.). Kad cilvēks ieiet Atdalītības apziņas stāvoklī, intimitātes meklējumi nozīmē daudz dziļāku dejas partnera izpratni. Vienotības prāta stāvoklī akcenti pārbīdās uz to, ko šis cilvēks jums simbolizē.
 
Atkal jau mēs runājam par Fāžu Pārbīdi. Turp un atpakaļ, starp sevi un „citu”. Un atkal atpakaļ pie sevis un pie viņa vai viņas. Atdalītība – Atkalapvienošanās. Tā varētu turpināt un turpināt. Un tomēr – šīs dimensijas saspiežas vienīgajā fragmentā, mazmazītiņā Visa Esošā gabaliņā.
 
„Intīmā mijiedarbība” rodas Atdalītības un Atkalapvienošanās Apzināšanās savīšanās rezultātā. Tajā cilvēks eksistē burtiski starp divām pasaulēm. Jūs saņemat tā „sajūtu”, ko nozīmē būt par diviem atdalītiem/atsevišķiem cilvēkiem, pat „zinot”, ka esiet – viens. Mēs to sakām ne tikai filozofiskā nozīmē. Mēs aprakstām dzīvu, juteklisku saikni, kuru ir iespējams sasniegt tikai izveidojot un aktivizējot dažas spēcīgas „programmas”, kas jau ir ielādētas jūsu Apziņas Datu Bāzē. Šis prieka stāvoklis jums visiem ir sasniedzams tieši tagad.
 
Mēs jau teicām, ka fragmentācijs stāvoklī notiek spēju un atribūtu sadalīšana starp divām dažādām personībām. Tā – it kā jūs būtu atvēris maciņu un atdevis pusi savas naudas draugam. Kad pienāk laiks apmaksāt rēķinus, ja visiem rēķiniem ir jātiek noslēgtiem, tas prasa, lai līdzekļus ieguldītu katrs no partneriem. Tāpat tas ir arī ar intīmo mijiedarbību.
 
Kad jūs stāvat un raugāties uz savu partneri (jebkuru partneri fiziskajā telpā), jūs redzat sevis paša fragmenta atspulgu. Tas ir jūsu spoguļattēls. Jūsu partnerim ir vajadzīgs tas, kas jums ir jāsniedz pašiem sev. Kad jūs to darāt, spogulis mainās. Efekts jeb tonis, ko pieņēmis partneris, acumirklī tiek piemērots arī attiecībā uz jums pašiem. Visam, kas tur notiek ir sava jēga, ja jūs gribēsiet to zināt. Mazliet iztēles - un skaidra radošās metaforas īstenošanās atvērs garu ceļu jūsu priekšā.
 
Kad visa vizuālā novērtēšana ir pabeigta, jūs iegūstiet gatavību doties uz iekšu, pie savām jūtām. Kad jūs esiet Intīmās Mijiedarbības stāvoklī ar Citiem, tas, ko jūs „sajūtat savā ķermenī”, pieder viņiem, bet nevis jums. Šīs ārkārtīgi svarīgās domas izpratne var atrisināt milzum daudz problēmu jūsu savstarpējās attiecībās. Mēs šeit runājam par empātisko saikni. Viņu ievainojumi kļūst par jūsu ievainojumiem. Viņu vēlēšanās šajā brīdī – par jūsu vēlēšanām. Faktiski šādas mijiedarbības stāvoklī var rasties skaidra izpratne par jūsu partnera vēlmēm un jūtām, par kuru eksistenci viņš [partneris] pat nav nojautis. Dzīve fiziskajā realitātē var cilvēku no tā novirzīt. Vai arī cilvēks var attīstīt sevī tādu kā „mirušo zonu” attiecībā uz to.
 
Intīmā Mijiedarbība – tā ir lieliska velte, kuru jūs varat pasniegt viņam vai viņai, ja līdzjūtīgi un taktiski dalāties tajā, ko saņemat. Un, kā mēs jau norādījām, - velte, kuru sniedzat sevis pašu „Citam” – tā ir velte, kas tiek sniegta sev pašam. (И, как мы уже подчеркивали, дар данный своему «Другому» - это дар, данный самому себе). Jums ir jāatceras, ka saplūstot ar citu būtni šādā dziļumā, jūs ieejat „Vissvētākajā Vietā”. Izturieties pienācīgi. Esiet godbijīgi. Kustieties lēnām, daloties tikai tajā, kas šķiet konstruktīvs un/vai tajā, ko jums pasaka priekšā jūsu iekšējā vadība. Mēs šeit runājam pa pusei esot Atdalītībā, pa pusei – Vienotajā. Tāda ir Intīmās Mijiedarbības daba.
 
Ja abi partneri snauž Atdalītībā, tas, kam bija jākļūst par spoguļiem, kļūst par logiem, ļaujot apzinātībai izkaisīties izplatījumā. Tomēr viņiem [abiem partneriem] joprojām eksistē daudzi iemesli mijiedarbībai. Pārējie, ar šo Deju nesaistītie, var izmantot spoguļus, interpretējot to, ko viņi redz no ļoti spēcīgas „trešās personas” pozīcijas.
 
Vai būtu jābrīnās, ka, ja divi cilvēki izrādās esam ieslēgti viedokļu „konfliktā”, viens no viņiem bieži dzird: „Vai tu mani ķircini?”. Un dvēseles dziļumos abi zina, ka atbilde būs – „Jā”.
 
Tehniski konflikts nevarētu pastāvēt. Tas ir tikai viens no viedokļiem, kuru nav izdevies integrēt ar Citu. Atkalapvienošanās Procesam pakāpeniski attīstoties, cilvēce iegūs aizvien lielāku izpratni par cīņas īsto iemeslu un harmonijas trūkumu jūsu uztveres visumā. Jūs cīnāties paši ar sevi.
 
Savstarpējo Attiecību Velti veido telpas radīšana, kurā Vienotais var „sabrukt”, dzīvi/pa īstam izjūtot, kas veido viņa atšķirīgo, bet pēc tam no jauna/atkal savienojoties kopā (Дар Взаимоотношений состоит в создании пространства, в котором Единство может «разрушиться», живо испытав, в чем состоят его различия, а затем вновь сведя их вместе).
Tā ir Divu Deja Vienotajā. Tas ir aizraujošs brīdis, kurš ir tam pielikto pūliņu vērts. Turpmāk mūsu iekšējā saikne var paplašināt šīs koncepcijas līdz varenas darboties spējīgas visu jūsu pasauli pārveidojošas shēmas stāvoklim. Jūsu dažādo sevis pašu Atšķitrīgo/Atdalīto (savu Citu) pieņemšana var secīgi sazemēties un nostiprināties ar regulāru Vienotības Procesa ietekmi. Atdalītības Spēles asums var sagādāt jums prieku, bet nav nepieciešams jūs apspiest.
 
Galīgā izpratne rodas tad, kad cilvēks apzinās Savstarpējo Attiecību Dejas pastiprināšanos starp sevi pašu un savu Paplašināto „Es”. Šeit tomēr tiek radīta cita dualitāte. Jūs- Fragments un Jūs-Dievišķība. Un dienas gaitā, ja vēlaties novērtēt progresu šajā specifiskajā dejā, vienkārši izlaidiet jūsu realitāti cauri šādam sietam:
Kad jūs ieejat mijiedarbībā ar „Citu”, par kaut ko strīdoties ar viņu vai kaut ko viņam lūdzot, iztēlojieties jūsu viņam veltīto vēstījumu, kā Paplašinātā „Es” balsi, kas dalās Garīgajā Vadībā un Virzībā. Bet pēc tam – paejiet malā un vērojiet. Viņu atbilde uz jūsu vēstījumu būs tieši tāda pati, kā jūsu atbilde uz vēstījumu, kādu jums sniedzis Paplašinātais „Es”.
 
Jautra Spēle, vai ne? Viedokļi, domas - visapkārt. Spoguļi, spoguļi. Spēle ar šo „rotaļlietu” sniegs jums spēcīgu apgaismību, esiet droši par to! Un tās vienmēr ir šeit, apkārt jums. Jums vienkārši ir vajadzīgas Acis, lai tās ieraudzītu, un Sirds, kas uzdrošināsies riskēt.
 
Mēs vienmēr esam šeit. Izbaudiet Spēli!
 
(saskarsmes beigas)