pirmdiena, 2012. gada 9. aprīlis

Montekjū 8.aprīlis/2012


Montekjū vēstījums svētdien, 8.aprīlī/2012
_________________________________
Šajā lielo pārmaiņu laikā ir ļoti svarīgi būt gataviem pārvietoties uz augstāku apziņas stāvokli. Jums jābūt saskaņā ar to, kas esat patiesībā. Jūsu sirdīs ir visa vajadzīgā informācija. Jūs to nesat sevī cauri visām nodzīvotajām dzīvēm. Mācieties ar to savienoties. Lietojiet jebkuru jums derīgo metodi. Atbrīvojiet visu trešās dimensijas domāšanu, pienācis laiks pacelties tai pāri. Apzināti piedodiet tiem, kuri jūs sāpinājuši un visiem tiem, kuri centušies jūs noturēt cietumnieku stāvoklī.

Sekojiet Toma Raijena padomam. Dalieties tajā ar ikvienu, tad tie sapratīs, kas darāms.
 
                                                                   Tom Ryan Toms Raijens

 
Uzņemieties pilnu atbildību par visu notiekošo bez cilvēku vai sabiedrības, kas dara jums pāri vai izturas negatīvi, ķengāšanas, pārmetumiem vai vainošanas.
 
Jautājiet: ”Kas manī ir tāds, kas liek citiem pret mani tā izturēties? Kopš šī brīža es uzņemos pilnu atbildību par to.” TAS PIEŠĶIR UN DOD JUMS SPĒKU.

Tad savam bezgalīgajam es un visam visumam, sakiet: ES TEVI MĪLU. Tas ir- sev, visumam un pozitīvajai enerģijai, kas atrodas aiz visa negatīvā.
 
Kad esat izpauduši MĪLESTĪBU, tad piedošana kļūst neizbēgama. Tad sakiet no visas sirds, LŪDZU PIEDOD MAN.

Tā nenovēršami tiek izkustināts piedošanas vilnis un sākas dziedināšana. Jūs zināt, ka jums un jūsu pāri darītājam- ir piedots. TAS JŪS DZIEDINA UN MAZINA PĀRI DARĪTĀJA SPĒJAS IZPAUST JEBKĀDU TĀLĀKU PRET JUMS VĒRSTU NEGATĪVU DARBĪBU.
Tāpēc sev un visumam, sakiet „PALDIES, PATEICOS” un ļaujiet visam aiziet.

Varat šādi atkārtot līdz sajūtat atvieglojumu. Tas jādara tīrā nevainojošā, nekritizējošā prāta stāvoklī. Visspēcīgāk darbojas tā kā tikko aprakstīts. Tas nostrādā vienmēr. Dariet tā.
________________________
 

Toms saprot cilvēka prāta spēku. Viņš vēlas dalīties savās zināšanās, lai radītu labāku pasauli visai cilvēcei. Ja jūs visi visā pasaulē tā darīsiet, tad aizvāksiet to negatīvo struktūru, kas tur jūs kalpībā. Jūs radīsiet daudz mīlošāku un gādīgāku sabiedrību, kurā visi cilvēki ir vienlīdzīgi.


Es lūdzu jūs apzināti piedot visiem, kas jūs sāpinājuši, visiem, kas centušies jūs noturēt cietumnieku stāvoklī. Atbrīvojieties no dusmām un sāpēm, jo tieši šīs lietas jūs notur trešās dimensijas stāvoklī. Kad to paveiksiet, tad dzīve mainīsies. Mīlestība kļūs par jūsu eksistences centru.

Daudzas reizes esmu teicis, ka MĪLESTĪBA ir visspēcīgākais ierocis pret negatīvo. Savienojieties ar tiem, kurus mīlat. Kad mīlestība piepilda jūsu dzīvi, tad neatliek vairs vietas negatīvajam, nav vietas atriebībai: jūsu enerģija ir tik vērtīga un dārga, ka tā netiek izšķērdēta negatīvās domās. Tie, kuri centušies kontrolēt un iznīcināt planētu, atbildēs par savu rīcību, jums jākoncentrējas uz gaismas un mīlestības radīšanu. Materiālajām lietām nav nozīmes. Augstākā dimensijā jūs neapgrūtināsiet sevi ar materiālo stāvokli.

Mācieties uzticēties savai sirdij, jo jūsu galva ir piesārņota ar izglītību, reliģiju un valdību teikto. Tas bija viņu interesēs neļaut jums uzzināt, kas patiesībā esat. Jūs joprojām bez apstājas tiekat bombardēti ar visu negatīvo. Neiekrītiet tajā. Jūs neesat roboti, kas klausa visām komandām. Jūs esat domājošas, jūtošas cilvēkbūtnes, kuras atsakās piedalīties nogalināšanā un citu zemju iebrukumos, tiem ir tiesības dzīvot un eksistēt kā pašiem patīk un vēlas. Tiek radītas konkrētas situācijas, lai jūs apmuļķotu un piemānītu, lai jūs justos apdraudēti. Tagad esat gana viedi un zināt, ka tas viss bijis viena liela plāna daļa, kas paredzēja pārņemt jūsu planētu un samazināt tās populāciju. Mākslīgi tika radītas finansiālas panikas, kontrolētas  krīzes situācijas utt, lai piespiestu jūs pieņemt viņu JAUNO PASAULES KĀRTĪBU. Viņi tic, ka mērķis attaisno līdzekļus un ir gatavi lietot varu un spēku. Tikai viņi ir kļūdījušies un nav saskatījuši mīlestību un cilvēku pamatīpašību- cilvēcību. Tie nav skatījušies kopējā ainā. Katra cilvēka dzīve ir svarīga, dvēsele ir mūžīga.

Jūsu jaunajā realitāte viņu vairs nebūs, tie tur neeksistēs. Nekad vairs netiks pieļauts kādam jūs kontrolēt. Tas notika ASV prezidenta muļķības dēļ, un tas vēl nav atcelts. Pienācis laiks par to padomāt. Bankas plānoja cilvēkus noturēt nabadzībā un klaušās. Esmu laimīgs jums tagad teikt, ka tas tuvojas noslēgumam.

Jums, augot gaismā un mīlestībā, viņu spēks un kontrole izzūd un izplēn. Viņi nespēj eksistēt mīlestībā. Mīlestība ir spēcīgāka par visiem viņu ieročiem un tā neko nemaksā.

Pienācis laiks visā pilnībā pamosties, darboties, lai aizsargātu tos, kurus mīlat un par kuriem rūpējaties. Gaismā nav vietas ego. Atstājiet to kopā ar visiem citiem trešās dimensijas slazdiem un lamatām.

Viņi baidās no jums. Jūs esat 99%. Kopā jūs izbeigsiet viņu terora režīmu vienā elpas vilcienā. Bez jūsu palīdzības viņi ir NULLES.

Sekojiet Toma padomam un dalieties tajā ar visiem, ko pazīstat; un kopā mēs radīsim Jaunu Realitāti. Mēs visi strādājam, lai noslēgtu veco laiku.

Mums vēl ir ko darīt, un mums tas ir jāpadara. Mēs esam pateicīgi visiem par palīdzību. Kopā esam varena komanda. Ar katru dienu uz klāja nostājas arvien jauni un jauni dalībnieki, mēs apsveicam tos. Es vienmēr palieku tevi apbrīnojošais vīrs, Montī.
 
_____________________________

tulkoja Māra Brante
http:gaismasdarbinieki.blogspot.com