piektdiena, 2018. gada 9. februāris

Valdis Svirskis - Meditācijas kursi Rīgā no 5.marta / 2018

Meditācijas kursi Rīgā no 5.marta / 2018
No 5.marta līdz 5.aprīlim, notiks meditācijas nodarbību kurss Rīgā.
Nodarbību laiks no plkst.18.30 līdz 21.00; vieta plānota pie Vecrīgas, Stacijas tuvumā;
Pieteikšanās sūtot īsziņu ar vārdu, uzvārdu uz +371 29697059, kamēr būs vietas.
Ar otro nodarbību, kas būs 8.martā, grupa skaitīsies nokomplektēta un kursam vairs pievienoties nevarēs. Nākamais kurss iecerēts aprīļa / maija mijā.
***
kursā mācīsimies koncentrēšanos, kas ir meditācijas prakses bāze, izmantojot elpošanu, vizualizāciju, sirds izjustu dziedāšanu un klusumu; iepazīsim vērtīgas Jogas un Vēdantas atziņas, individuālās un kolektīvās prakses drošu pamatu veidošanu; praktiski skatīsim kā meditācijas iemaņas var sekmēt pozitīvas pārmaiņas mūsos un ap mums, vairot mieru un prieku darbā un ikdienā.
Nodarbības noderēs tiem, kuri vēlās apgūt pamatus, pilnveidot iemaņas; arī tiem, kas meklē iekšējās pilnveides ceļu.
Saturs kursā izkārtots secīgi, tāpēc vērtīgi apmeklēt nodarbības regulāri un, protams, ieplānot laiku, lai vingrināties ikdienā mājās un nostiprināt iemaņas.Kursa balstās meditācijas skolotāja Šri Činmoja pieredzē un jaunradē. ( skat. http://www.srichinmoy.org/ ; un viņa meditatīvās mūzikas pasauli - http://www.radiosrichinmoy.org/ ) latviešu valodā publicētas divas viņa grāmatas: Prieka spārni (Zvaigzne ABC) un Laimes pavedieni (Jumava).
Nākot uz nodarbībām, paņemat maiņas apavus; noderēs arī, ja paņemsit mazliet ūdeni padzerties. Atbilstoši tradīcijai par dalību kursā nav dalības maksas.