pirmdiena, 2018. gada 19. februāris

MAZĀS ASTROZIŅAS 19.02.-25.02.2018.

MAZĀS ASTROZIŅAS
19.02.-25.02.2018.
Labākā nedēļa šogad. Visas planētas dodas tiešajā kustībā, visu nedēļu augošs mēness. Būs tāda skaista entuziastu nedēļa. Neļaujiet sev tagad nošņurkt un neļaujiet sev apstāties. Dariet visas iespējamās lietas. Uzsāciet biznesus, jaunas veselības rutīnas, plānojiet ceļojumus, studijas, darbus utt. Otrdienas vakarā, visu trešdienu un ceturtdienu, kā arī visu svētdienu Mēnestiņš ir savās prieka vietās - Vēršos un Vēžos. Šajā laikā runājiet par jūtām, emocijām un ilgtermiņa plāniem. Būs izcils emocionālais fons.
Trešdien saldais ēdiens un balva visiem tiem, kas izdzīvojuši pasūro aptumsumu laiku. Zivju zīmē tiksies mīlas un naudas dieviete Venēra ar dzīves dzīļu, filosofijas un šmigas dievu Neptūnu. Absolūtā bohēmas enerģija. Reibstiet, mīlējieties un esiet radoši! Fantastiska enerģija!
Vīkendā tusētājiem naktis uz sestdienu un svētdienu daudz neatšķirsies, būs jautri, jo Mēnestiņš būs līksmajos Dvīņos. Starpība gan tāda, ka mīlas materiāls, ko copēsiet naktī uz sestdienu, visticamāk, būs vienreizējs, toties naktī uz svētdienu, ja gaidīsiet rīta sadali un tad copēsiet mīlu, materiāls varētu arī palikt pie jums dzīvot. Skatieties paši! Netusētājiem jādarbojas ar informāciju, labs laiks sazināties ar draugiem. Lai kolosāla šī visbrīnišķīgākā nedēļa!
Andis
geste.astro@gmail.com