pirmdiena, 2018. gada 12. februāris

MAZĀS ASTROZIŅAS 12.02.-18.02.2018.


Šīs nedēļas noskaņas vislabāk raksturotu nosaukums - “pavasara un gaismas sagaidīšana”. Neba īsto pavasari sagaidīsim, bet noskaņas būs tādas. Āreče, kas notiek?! Mēnestiņš otrdien ap 17:00 beidz savu krusta ceļu un pamet savu nepatīkamo zīmju triādi. Emocionāli tas ir kā slogs no kakla, bet ceturtdien pirms pusnakts ir jauns mēness ar visu Saules aptumsumu Ūdensvīros, kas atnesīs emocionālo gaismu.
Līdz ar jaunmēnesi ceturtdien beidzas arī aptumsuma koridors. Šoreiz aptumsumu laiks mums piedāvāja paskatīties savas dzīves ‘apakšās’. Nu nav tas vienkāršākais darbiņš pārbaudīt, vai pagrabā labi darbojas personīgā emocionālā apkures sistēma. Par personīgo emocionālo siltumu, vispirmām kārtām, atbildam mēs paši. Nevar mūžam gaidīt, ka tevi sildīs kāds cits. Aptumsumi arī piedāvāja iztīrīt emocionālo kanalizāciju un aizlaist projām savus aizvainojumus. Grūti, bet jauki un vajadzīgi darbi. Līdz ceturtdienas vakaram vēl varam pagūt savu emocionālo pagrabu godam sakārtot, tā kā pasteidzieties! Vēl kārtīgi apdomājiet savu dzīvi, jo šonedēļ pagrabs kārtosies jau pulka vieglāk, sevišķi trešdien un ceturtdien.
Vīkends jau aplam gaišs, jo esam iegājuši augoša Mēnestiņa fāzē. Ballītes nedēļas nogalē jaukas, reibs uz nebēdu. Dižas atšķirības naktij uz sestdienu vai svētdienu nav. Patiesībā var plostot non-stop, tobiš sākt piektdienas vakarā un atčohnīties svētdien. Nav obligāti baigi dzerstīties, var jau arī braukt slēpot un jā... tur paņemt uz krūts. Tomēr biku jādzer būs, bet nu grūtumu pārvarēšana allaž ir jānosvin! Netusētājiem jārīko un/vai jāapmeklē filozofiskas dabas pasākumi, kuros ķert mūzu jaunam uzrāvienam un lidojumam. Lai lieliska nedēļa! Apsveicu ar aptumsuma koridora iziešanu! Līksmojam!
Andis
geste.astro@gmail.com