otrdiena, 2018. gada 13. februāris

Šī nedēļa solās būt ļoti vērtīga un iekšējām izjūtām bagāta


DveselesSpeks.lv



Šī nedēļa solās būt ļoti vērtīga un iekšējām izjūtām bagāta. Viens no nozīmīgākajiem nedēļas notikumiem, 15. februārī, pirms pusnakts, gaidāms daļējs saules aptumsums (Latvijā nebūs redzams).
Līdz ar to, līdz ceturtdienas vakaram ir jo īpaši rekomendējams atbrīvot vietu, telpu, galvu, ķermeni, sajūtas no visa novecojošā un vairs nevajadzīgā – kā atbrīvojam savu dzīvojamo telpu un skapjus no vecām mantām, mēbelēm un drēbēm, tā arī atbrīvojam savu galvu no sliktām pagātnes atmiņām, negatīvām nākotnes projekcijām, seniem aizvainojumiem, dusmām un cita nederīgā.

Kam tas viss? Šī aptumsuma enerģija nāk ar impulsu – uzsākt jaunu dzīvi, kas katram var saistīties ar kādu citu jaunu aizsākumu. Tādēļ arī līdz tam ir jāatbrīvo vieta, laiks un enerģija, lai šim jaunajam vispār būtu vieta.
Uz šādas noskaņas: visu mīlētāju dienu būtu ieteicams pavadīt drīzāk klusā un mierīgā gaisotnē, bet piektdiena būs piemērota, lai pasapņotu, pafantazētu, kā arī saplānotu savu ceļu uz šo jauno dzīves etapu. Savukārt sestdien, svētdien un pirmdien jau būs grūti apslāpēt vēlmi aktīvi rīkoties, kur nedaudz būtu jāpiesargājas no pārsteidzības un neapdomības.

Īsumā, nedēļa ir ļoti piemērota dzīves pārkārtošanai un sakārtošanai, lai tā vairāk atbilstu tavām vēlmēm, sapņiem un mērķiem.