otrdiena, 2018. gada 27. februāris

MAZĀS ASTROZIŅAS 26.02.-04.03.2018.


MAZĀS ASTROZIŅAS
26.02.-04.03.2018.

Faktiski pēdējā nedēļa, kad visas planētas dodas tiešajā kustībā. Tas nozīmē izcilu laiku lietas uzsākt, ja vēl neesat uzsākuši. Dariet to šīs nedēļas pirmās četras dienas, kamēr Mēnestiņš ir augošs, jo jau naktī uz piektdienu būs Jaunavu pilnmēness (02:50).

Visu nedēļu, pirms doties čučēt, lieliskais Jupiters mums sūtīs dāvanas. Ceturtdien ir viena no gada veiksmes dienām, bet piektdien ir superlaba diena, lai Jaunavu pilnmēness gaismā domātu. Domas nesīs veiksmi, emocijām gan būs jābūt uz to brīdi ‘savāktām’. Par emocijām. Pirmdien un ceturtdien tām var ļauties gana droši, otrdien un trešdien: so-so, piektdien labāk būt ieturētiem. Atcerieties, šī ir laba, darbīga nedēļa! Emociju ventilēšana gan arī ir darbs.

Vīkendā ballītes stipri atšķirsies. Nakts uz sestdienu būs pelnrušķīšu nakts. Slikti reibs. Galvā grabēs atgādinātājs, ka pietiek dzert, tā jau izskaties pēc cūkas utt. Soģis, karoč, neļaus izpausties. Nakts uz svētdienu jau būs cita štelle. Narcisu nakts, kur nu visi izpaudīsies, cik tik varēs. Špakteli un dezīšus netaupiet! Lai apietu konkurentus, būs jāož pa gabalu. Netusētājiem piektdienas vakars jāpavada, kārtojot māju un grāmatvedību, bet sestdien un svētdien jābauda un jārada daile. Lai pa burvīgo šī nedēļa!