ceturtdiena, 2017. gada 6. aprīlis

Konfrontēt sevi

Sevis konfrontācija
Vai man jāseko savai iekšējai sajūtai un jāizvairās no nepatīkamiem cilvēkiem vai arī man ir jātiekas ar tiem pat ja domāju, ka tas ir bezjēdzīgi?


“Garīgais process ir tieši par to - konfrontācija. Ja cilvēks nespēj skatīties acīs pats sev, tad neaug. Tikai tad, kad tas konfrontē sevi, tad uzzina, kas pats ir. Kamēr cilvēks nav uzzinājis, kas viņš ir, tikmēr nevar sevi pieņemt un, ja nevar sevi pieņemt, tad nevar sevi mīlēt, ja nevar sevi mīlēt, tad nespēj mīlēt citus... un visa garīgā izaugsme apstājas. Šajā gadījumā nav jāseko savai dabīgajai iekšējai sajūtai. Ir jāiemācās konfrontēt savu tumšāko pusi.


Cilvēks cenšas izvairīties no sevis paša tumšākās puses. Ar to ir jāsastopas. Satikšanās ar savu pozitīvo pusi nav tik lietderīga kā satikšanās ar savu negatīvo, tumšo pusi. Katram no mums ir neautentiskā, tumšā, negatīvā puse. Tā puse, no kuras cilvēks tik ļoti baidās. Līdz brīdim, kamēr šī tumšā puse nav rūpīgi izpētīta, nav apskauta kā mazs bērns, līdz brīdim, kamēr uz to cilvēks nesāk skatīties bez nosodījuma, tikmēr nebūs izaugsmes. Ja cilvēks turpina no tās izvairīties, tad viss no slikta pāries vēl sliktākā stāvoklī. Dzīve, ļoti iespējams, var pārvērsties arī par nožēlojamu dzīvi.”


Šrī Bagavāns
Pret šo mācību prāts cīnās visiem spēkiem. Ceļojums sākas tad, kad esam sapratuši, kur atrodamies, kāds ir patiesais stāvoklis. Pirms tam tā ir tikai klaiņošana...
Ļauj savu ceļojumu vadīt avatāram, kura misija ir aizvest cilvēci uz Apgaismību.
Iepazīsti šrī Bagavānu kursā "Fenoemens & Dāvana".
Reģistrācija vietnē: fenomenslatvija.com

Vairāk skati FB SAULES TEMPLIS
FB Fenomens & Dāvana