svētdiena, 2017. gada 2. aprīlis

Kāpēc apmeklēt pašizaugsmes kursu Fenomens & Dāvana?

Kāpēc man (Tev) to vajadzētu?
Iegūtās zināšanas un sapratnes noderēs, lai justu, domātu un veiksmīgi darītu ‘pa jaunam’, atbilstoši Zelta laikmeta enerģijām.
Dzīves steigā mēs pat neapzināmies, ka mūsu apziņa piesārņojusies, ka ar katru dienu dzīve šķiet smagāka un grūtāka, tumšāka... Pēc F&D kursa pamazām mūsu greizie priekšstati (kurus lielākoties nemaz neapzināmies) harmoniskā veidā mainās, un tad arī dzīve mainās. Dzīve atgūst krāsas.
F&D stāsta un māca par to, kā piepildīt savas vajadzības. Mūsu sabiedrībā diezgan spēcīgi valda viedoklis, ka cilvēks, kurš tiecas pēc naudas vai panākumiem, nevar būt garīgs. Bet ‘garīgie cilvēki’ savukārt cenšas apstādināt domu plūsmu... katrs savā vietā cenšas kaut ko mainīt un nostāties pretim dabai vai Visuma likumiem. Bet tas ir normāli gribēt dzīvot ērtā un skaistā mājvietā, pārvietoties ar auto, atpūsties siltās zemēs. Tāda ir cilvēka daba. Ar to nevar un nevajag cīnīties. Un garīgie meklētāji, kuri tiecas apturēt domu plūsmu. Kā gan tas būtu iespējams? Domas nāk un iet, mēs tās pat nekontrolējam. Kā var apstādināt upes plūdumu? Cilvēks tikai cīnās pats ar sevi un patērē milzum daudz enerģijas. Citi izjūt vainas apziņu par to, ka dzīvē vēlas to un šito. Citi izjūt vainas apziņu, ka nevar apstādināt domas... Kad dzīvē esam sasnieguši to, ko vēlamies, tad cilvēkā ienāk piepildījuma sajūta. Un tai seko prieks.
Piepildījuma sajūta un panākumi dzīvē iet roku rokā ar veiksmi, izdošanos un prieku par iegūto. Piepildījuma sajūta nāk tad, kad cilvēks sāk spēt priecāties par to, kas tam ir. Tad, kad cilvēks ir priecīgs par to, kas tam jau ir, dzīve sniedz to, kas vēl nav.  Un tad cilvēks aug un pilnveidojas. Un tas notiek viegli un automātiski.
Meditācijas un apceres palīdzēs iepazīt savu pašpasauli. Un tad notiek brīnumi - fiziska dziedināšana no kaitēm, par kurām dažkārt dakteri rausta plecus. Tāpat attiecību dziedināšana, nauda, panākumi, veiksme.

Vairāk par kursu Fenomens & Dāvana skatīt vietnē www.fenomenslatvija.com